Eurocup Son 16 | Galatasaray C.C. 54-64 Pepsi Caserta | 22 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Eurocup Son 16 | Galatasaray C.C. 21-40 Pepsi Caserta | 22 Şubat | 2.Çeyrek

Amma bekleyen varmış takım kötü oynasın da yazalım diyen.

Cevap: Eurocup Son 16 | Galatasaray C.C. 14-26 Pepsi Caserta | 22 Şubat | 1.Çeyrek

O Shipp bu sene kaç tane maç kazandırdı biliyor musun? Her oyuncunun kötü olduğu günler olabilir.

İlk defa mı izliyorsun bu takımı?

hayır ama sadece nymburk macı haric hatirlamiyorum biliyorsan hatirlat mac istatistiklerinin bak bide mac basina kac sayi ve asist ile oynuyor...

Cevap: Eurocup Son 16 | Galatasaray C.C. 14-26 Pepsi Caserta | 22 Şubat | 1.Çeyrek

fb bayanlara bak sinir oldumya 47 31 yenerk 68 70 yeniliyorlar yenilince sike yaptılar bize oyuncularimizi yolladilar para arazi vergi borclarinin silinmesini felan federasyondan yada hukumetten isterler serefsizler...

Büyük ihtimalle burdan maçı alamazlar. Bu arada Sue Bird müthiş bir basketbolcu. WNBA'de de izliyordum.

Bizim ise bu maçı almamız zor gibi. Fark çok.

Cevap: Eurocup Son 16 | Galatasaray C.C. 21-40 Pepsi Caserta | 22 Şubat | 2.Çeyrek

Amma bekleyen varmış takım kötü oynasın da yazalım diyen.

Bana dememişsindir umarım Tugay:)Fb ve Bjk galibiyetlerinden sonra bile yetersiz olduğunu söylemiştim kadronun.Bu arada Shipp´e sallanmış.Shipp bu takımın kilit ismi ve en yararlı bir transferdir.Ha Oktay Hocanın sisteminde egoist oynamasını bekleyenler varsa bilemem:)

sue bird o kadar etkili deildi 12 sayi atti ama en buyuk oyuncular mcwilliams ve prints...

Bu kadar gerizakalılık olmaz 11 de 0 üçlük nedir.Abarsıtız söylüyorum fenerin bayan takımı bizim erkek takımından daha iyi şut atıyor.Çıldırmak üzereyim bilgisayarı kıracam yakında

Bu sene bu yüzden böyleyiz dedim.Bu sene sadece Caserta maçını mı oynadık?

asil bu macta öyle oynanmasi gerekiyordu. ligdeki maclarda savunma disiplini yapsak ne olur? türkiye kupasi zaten gitti. ligde sampiyonluk sansimiz varmi? devedeki kulak kadar. senenin hemen hemen en önemli macinda sen kalk rezalet bir basket oyna. bundan sonra savunma disiplini olsa ne olur, olmasa ne olur. asil bu macta yapilmali ve ilk yarida hic yapilmadi. neyse umarim maci ceviririz.

hayır ama sadece nymburk macı haric hatirlamiyorum biliyorsan hatirlat mac istatistiklerinin bak bide mac basina kac sayi ve asist ile oynuyor...

Maç kazandırmaktan anladığın son saniye basketi ise bu sezon başka maç kurtaran oyuncumuz olmadı. Mesela Tutku'nun Fenerbahçe maçındaki performansı Sertaç ile aynı?

Lig istatistikleri: 9.20 sayı 4.5 ribaund 1.1 asist 0.4 blok 1.5 top çalma

Sayı:4., Ribaund:1., Top Çalma:1., Blok:2.

Eurocup: 10.3 sayı, 5.4 ribuand, 1.2 asist, Blok 0.6, 2.1 top çalma

Sayı:2., Ribaund:1., Asist:4., Blok:2., Top çalma:1.

Sadece istatistiklerden bile takım için ne kadar önemli olduğu görünüyor. Saha içi katkısı çok daha fazla.

Bana dememişsindir umarım Tugay:)Fb ve Bjk galibiyetlerinden sonra bile yetersiz olduğunu söylemiştim kadronun.Bu arada Shipp´e sallanmış.Shipp bu takımın kilit ismi ve en yararlı bir transferdir.Ha Oktay Hocanın sisteminde egoist oynamasını bekleyenler varsa bilemem:)

Sana demedim, kadro konusunda hem fikirim.

28 41 baya bir fırca yemisler :D

asil bu macta öyle oynanmasi gerekiyordu. ligdeki maclarda savunma disiplini yapsak ne olur? türkiye kupasi zaten gitti. ligde sampiyonluk sansimiz varmi? devedeki kulak kadar. senenin hemen hemen en önemli macinda sen kalk rezalet bir basket oyna. bundan sonra savunma disiplini olsa ne olur, olmasa ne olur. asil bu macta yapilmali ve ilk yarida hic yapilmadi. neyse umarim maci ceviririz.

Bu sene ne şampiyonluk hedefimiz vardı ,ne de Avrupa´da büyük bir hedef.Siz uçtunuz .Bizim hedefimiz takıma yeni bir basketbol ekolu kazandırmak.Seneye daha oturmuş bir kadro,sistem ve iyi bir sponsor ile kaliteli yabancılar alarak hedefi büyütmek. Bu bütçe ile Jerry Sloan gelse FB Ülker ile yarışamaz.

30-41 hadiyaaa. olurmu acaba

Maç kazandırmaktan anladığın son saniye basketi ise bu sezon başka maç kurtaran oyuncumuz olmadı. Mesela Tutku'nun Fenerbahçe maçındaki performansı Sertaç ile aynı?

Lig istatistikleri: 9.20 sayı 4.5 ribaund 1.1 asist 0.4 blok 1.5 top çalma

Sayı:4., Ribaund:1., Top Çalma:1., Blok:2.

Eurocup: 10.3 sayı, 5.4 ribuand, 1.2 asist, Blok 0.6, 2.1 top çalma

Sayı:2., Ribaund:1., Asist:4., Blok:2., Top çalma:1.

Sadece istatistiklerden bile takım için ne kadar önemli olduğu görünüyor. Saha içi katkısı çok daha fazla.

bir guard için bence yeterli deil aynı yere kendisini deil pivotları daha çok devreye sokacak ve oyunu iyi okuyan bir oyuncu alınabilirdi...

30-41 inanin cocuklar!!!!

Ne kadar küçük düşünüyorsunuz, başarı sadece bir yılda mı gelecek? Kolay mı bir takıma yeni bir sistem oturtmak?

Oktay hocanın takıma geldiğinde ilk sözü neydi? Galatasaray'a basketbol geleneği kazandırmak. Kaybetse, fark yese dahi belirli bir karakter ortaya koyabilen bir takım yaratmak.

Shipp,Shumpert ve Jerry'nin sayılarıyla 10-0lık seri.

33 41 tutku nash açıkkk

Tutkuuuuuuuuu 33-41

13-0lık seri. İşte bu kaybetsek de ortaya konan bu mücadele müthiş.

Geri
Üst Alt