- 27 Ocak 2010
- 131.990
- 97.022
- 5.488
:cool:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vasficim gifi nasıl koyuyoruz forumaFinalde rakibimiz İtalya temsilcisi Venezia oldu.
Bu post sonrasi Hatay 20 sayi avantaj ile gittigi İtalya'dan 23 sayi fark yiyerek elendiHatay hakkında yazarken biraz dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
@Serkan Şafak 'ın neler çektiğini anlamaya başladım. Hatay futbol takımı da yükselişte. 2021 gibi süper ligte görmemiz çok olası. Sıkıntılı günler bizi bekliyor.
Bu post sonrasi Hatay 20 sayi avantaj ile gittigi İtalya'dan 23 sayi fark yiyerek elendiHatay hakkında yazarken biraz dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
@Serkan Şafak 'ın neler çektiğini anlamaya başladım. Hatay futbol takımı da yükselişte. 2021 gibi süper ligte görmemiz çok olası. Sıkıntılı günler bizi bekliyor.ulan Mustafa ustad !!!
Bu post sonrasi Hatay 20 sayi avantaj ile gittigi İtalya'dan 23 sayi fark yiyerek elendiulan Mustafa ustad !!!
Ustad seni gamlıbaykuslar liste almaktan gurur duyarim ,gamli baykuslar direktoru @Vasfi Vural sana destek olacaktır.Bu post sonrasi Hatay 20 sayi avantaj ile gittigi İtalya'dan 23 sayi fark yiyerek elendiHatay hakkında yazarken biraz dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
@Serkan Şafak 'ın neler çektiğini anlamaya başladım. Hatay futbol takımı da yükselişte. 2021 gibi süper ligte görmemiz çok olası. Sıkıntılı günler bizi bekliyor.ulan Mustafa ustad !!!
Irmakları, dereleri kuruttuğum doğrudur. Çölde kutup ayısı; kutupta deveyle karşılaşmam mümkündür.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kim?
maçkolik Reyer Venezia - Hatay BB başlığındaki forumdan alınmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 19667