Eurocup Women'da Finaldeyiz!

Hatay hakkında yazarken biraz dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

@Serkan Şafak 'ın neler çektiğini anlamaya başladım. Hatay futbol takımı da yükselişte. 2021 gibi süper ligte görmemiz çok olası. Sıkıntılı günler bizi bekliyor.
Bu post sonrasi Hatay 20 sayi avantaj ile gittigi İtalya'dan 23 sayi fark yiyerek elendi ulan Mustafa ustad !!!

@Serkan Şafak 'ın neler çektiğini anlamaya başladım. Hatay futbol takımı da yükselişte. 2021 gibi süper ligte görmemiz çok olası. Sıkıntılı günler bizi bekliyor.
Bu post sonrasi Hatay 20 sayi avantaj ile gittigi İtalya'dan 23 sayi fark yiyerek elendi ulan Mustafa ustad !!!

Irmakları, dereleri kuruttuğum doğrudur. Çölde kutup ayısı; kutupta deveyle karşılaşmam mümkündür.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Irmakları, dereleri kuruttuğum doğrudur. Çölde kutup ayısı; kutupta deveyle karşılaşmam mümkündür.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ustad seni gamlıbaykuslar liste almaktan gurur duyarim ,gamli baykuslar direktoru @Vasfi Vural sana destek olacaktır.

Bu kim?

maçkolik Reyer Venezia - Hatay BB başlığındaki forumdan alınmıştır.

Ekran Alıntısı.webp

Geri
Üst Alt