Euroleague 5 Yıl Boyunca Lig TV'de!

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
NTV Spor bünyesinde Türk basketbolseverlerle buluşan THY Euroleague maçları platform değiştirdi. Lig TV, organizasyonun yayın haklarını 5 yıllığına aldı. Her hafta 1 Türk takımının maçı açık kanaldan yayınlanacak.

Avrupa’nın kulüpler bazında 1 numaralı turnuvası olan THY Euroleague’ın Türkiye’deki yayın hakları el değiştirdi. NTV Spor bünyesinde yer alan organizasyon, Lig TV’ye geçti. Lig TV, yayın maliyetleriyle birlikte yıllığı 3 milyon eurodan 5 sezonluk anlaşma yaptı. Böylelikle önümüzdeki 5 yıl, THY Euroleague karşılaşmaları Lig TV’de olacak.

Anlaşmanın şartları da belirlendi. Buna göre 3 Türk takımı THY Euroleague’de yer alırsa her hafta 1 maç açık kanaldan yayınlanacak. NTV Spor bünyesindeyken kanal bu hakkını Anadolu Efes maçlarından yana kullanıyordu. Ancak yeni sözleşme gereği F.Bahçe Ülker veya Türkiye Ligi’nde sezonu şampiyon tamamlayacak takımın maçları da açık kanal üzerinden yayınlanacak.

Son 16 gruplarına tek Türk takımı kalması halinde 1 hafta maç şifreli, gelecek hafta ise açık kanaldan naklen ekranlara getirilecek.

Kaynak: tvdesporekrani

Utanmasalar yakında mahallede ki halı saha maçlarına bile müdahale edecekler ve paralı hale getirecekler.

Buna dur diyecek birisi yok mu yahu

Ntvspor ne işe yarar ki ? Anca voleybol hentbol maçlarını versin . Yakında La Liga'yı da alır Lig Tv .

dsmarttansa lıgtv 10 kat daha iyidir.en azından sadece1 yere para veririz.

D-Smart batar gider ins. Gereksizler

D-Smart'tansa Lig TV iyidir. Benim 6 yıllık üyeliğim var ve seneye de devam edecek. Ama komple açık kanalda yayınlanmasını tercih ederdim. Sonuçta bu ülkede spor sevgisini küçük yaştaki çocuklara aşılayabilmek için bu tarz büyük organizasyonların açık kanalda olması gerekir. Maç izlemeyen çocuk sporu sevemez, sevmediği bir şey için de yeterince eğitim almak istemez. Bu da uzun vadede Türk sporuna oyuncu kaybettirir..

Hani bunlarin parasi bitmisti?

her hafta 1 türk takımın maçı açık kanalda yayınlanacak diyorlar bu sene hep efesin maçları yayınlandı bari bunun önüne geçilse bulmuşlar yolunu gs ile fbyi şifreye koy efesi ver açıktan

Hay sizin yapacaginiz isin..

Ulan birakinda bari bunu acik kanalda izleyelim ya.

Teledünya sende bi .ke yara da sen al şu maçları

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

D-Smart da Digiturk de var ama karşıyım ben bu işe arkadaş.Her spor müsabakası paralı oldu. Bizde olsa da milletin çoğunda yok. Çocuklar küçük yaşta izleyip özenmezse nasıl başlayacak spora? Nasıl sporcu yetişecek ülkede?

Hala yabancı sınırı koymakla bir şeyler olacağını sananlar bu duruma bir el atsın. Lütüfmuş gibi bir maçı da açık kanaldan vereceklermiş. Tövbe...

Paralı olacaksa lig tv olsun ciddiden daha iyi, en azından benim için.

Her zaman söylüyorum bunu, yakında ulusal kanallarda (atv, kanal d, star, show vs) ücretli olursa hiç ama hiç şaşırmam. Bu millet böyle herşeye eyvallah dediği müddetçe bu böyle devam eder.. Evimde ligtv ve d smart var ama olmayan insanların bunları izlemeye hakkı yok mu yani?

Geri
Üst Alt