Euroleague Digiturk’te

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Digiturk’ten Euroleague açıklaması

Doğuş Yayın Grubu’nun bünyesinde bulunan NTV Spor ve NTV Spor Smart HD kanallarında Türk basketbolseverlerle buluşan THY Euroleague maçları, gelecek sezondan itibaren (5 yıllık anlaşma) Digiturk’ten yayınlanacak.

Digiturk, bugün yaptığı açıklama ile yapılan anlaşmayı da resmen duyurdu.

Avrupa’nın kulüpler bazında 1 numaralı turnuvası olan THY Euroleague ve bir başka önemli organizasyon olan EuroCup mücadeleleri (Türk takımları ve belirli maçlar) gelecek sezon LİG TV kanallarından yayınlanacak.

Euroleague’de her hafta 1 Türk takımının maçı da açık kanaldan yayınlanacak. Şifresiz maçların yayınlanacağı kanalın hangisi olacağı ise merak konusu. Şifresiz yayınların, yaz aylarında açılması planlanan yeni bir spor kanalı üzerinden olabileceği öğrenildi.

‘Maçların Yayını Spor Extra’da’

Basketbolseverler karşılaşmaların yayınlarını da Digiturk Spor Extra paketi kapsamında izleyebilecek. Paketin mevcut fiyatının yeni sezon ile birlikte zamlanacağı ve ücretin ana pakete ek olarak 20 TL civarında olacağı öğrenildi.

Digiturk’ten Euroleague açıklaması | TV'de Spor Ekranı

evet küfürler gelsin ( içimizden lütfen)

Digiturk Play kullanıcıları için müthiş haber.

Batsın Ntv Spor diyeceğim de aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.

beko basket ligi ve eplyi izlemek için zaten o pakete üyeydim değişen birşey olmayacak

iyi bari dijisi olanlar izler diyeyim ben de..

Digiturk Şampiyonlar Ligi'ni de alsın hepsi ayrı ayrı olacağına bi yerde toplansin NTVSpor da okçuluk turnuvalarıni falan yayinlasin

Şerefsizler eurolegue'de almışlar. Her zaman söylüyoru yakında bu ülkede ulusal kanalları izlemek bile ücretli olacak, göreceksiniz...

İyi olmuş spor extra vardı zaten D-smart zımbırtısından kurtulmuş olduk.

Tivibu ve D-Smart batarsa iyi olur. Hepsi tek platformda olsun.

Hazırlık maçları dahil her türlü spor müsabakasını şifrele sonra efendim niye Türk sporu gelişmiyor

Geri
Üst Alt