Euroleague Kadınlar Sekizli Final Grubumuz Belli Oldu!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
250px-Euroleague_Women_Logo.png

A Grubu

Fenerbahçe

Sparta&K Vidnoje

Galatasaray Odeabank

Kayseri KASKİ

B Grubu

UMMC Ekaterinburg

ZVVZ USK Prague

Bourges Basket

Nadezhda Orenburg

UMMC Ekaterinburg ev sahibi olduğu için en iyiler sıralamasında sayılmadı bildiğim kadarıyla bu yüzden fb ile aynı gurupta yer aldık

fb maçı içerde olacakmış bu iyi oldu

Dostum sen Euroleague grubu demişsin ama bu bildiğin Türkiye Kupası grubu :)

1 tane işilin yanina yardimci guard alsaydiniz iyi olurdu. 1. oluruz inşallah. rusu yeneriz gibi geliyor bana

Maçlar 7-13 Nisan tarihleri arasında oynanacak. Bu süre zarfında kesinlikle transfer yapmamız gerekiyor. Sopron'un guardı Fegyverneky ile ilgili söylentiler çıkmıştı. Alabilirsek eğer iyi olur.

Yarı finale çıkarız sonrası inanca kalmış. SarayınSultanları bir kez daha Avrupa Kupası getirebilir. :)

sinerji yaratalım diye şampiyon oluruz, lider çıkarız diyorsak eyvallah ama objektif bakarsak gruptan çıkamayız geçen senede final oynarız demiştik gruptan çıkamamıştık

Maç programı:

[attachment=8853:BjMXezECMAAEJok.png]

Ekli dosyalar

• BjMXezECMAAEJok.webp
    BjMXezECMAAEJok.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 79
Fbde Juan Karlosun sakatligi isimize yarayacak gibi

sinerji yaratalım diye şampiyon oluruz, lider çıkarız diyorsak eyvallah ama objektif bakarsak gruptan çıkamayız geçen senede final oynarız demiştik gruptan çıkamamıştık

gruptan niye çikamiyoruz. sparta bizden güçlü degil.bu sene geçen sene gibi degil durumumuz. bir guard lazim bize.

gruptan niye çikamiyoruz. sparta bizden güçlü degil.bu sene geçen sene gibi degil durumumuz. bir guard lazim bize.

geçen seneden fark göremiyorum, yıllardır winnerımız yok en iyi ihtimal 2. çıkarız bu şubeden ümitlenmekten sıkıldım açıkçası

3.oluruz

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt