Euroleague Kadınlar Takip Başlığı

O sene bu sene.

Yasin Yildirim'in baska bir forumda "Ekaterinburg evinde kupayi alir" tarzi postunu gorunce killanmistim zaten.

Kurs finale çıkamayıp ta finalde bunları yenemezse işimiz var
ha bire kupamız v ar derler artık bizimde

Biz şikecileri yenip kupayı aldığımızda satılmış medya fazla haber yapmamıştı.
Bunlar şimdi kupayı alırsa görün bakın nasıl ortalığı ayağı kaldırıyorlar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eka'nın hocada 3 yıldır Ceyhun Yıldızoğlu gibi at Taurasi'ye taktiği ile oynatıyor da işte denk gelirse kazanıyor. Alba'yı tanıyamadım keza Sancho'nun da ayaklar yavaşlamış. Bir de Nolan overratedi var sırf pasaporttan oynuyor.

Tabi deplasmanda büyük iş ben +10 bekliyordum.

Yasin Yildirim'in baska bir forumda "Ekaterinburg evinde kupayi alir" tarzi postunu gorunce killanmistim zaten.

Yıllar boyu basketbol hakkında yazdı durdu. Honeycutt'ın iyi oyuncu olması tespiti dışında, doğru bir tespitini, tutan bir tahminini görmedim, 20 takımlı liglerde 18 takımı destekleyen adamın.

Sahi o niye gitti yahu?

Yıllar boyu basketbol hakkında yazdı durdu. Honeycutt'ın iyi oyuncu olması tespiti dışında, doğru bir tespitini, tutan bir tahminini görmedim, 20 takımlı liglerde 18 takımı destekleyen adamın.

Sahi o niye gitti yahu?

Arada konu altlarında görünüyor ama yorum atmıyor nedense.

Dinamo Kursk geldi.Şanslar eşit bence.

Prag ve Dupree'ye yazık oldu, son 7 saniyeye önde girmişlerdi faulle uzadı maç orada kaybettiler. Bence Petrovic oyun dışı kalmasa normal sürede biterdi. Kursk, hoca faktörüyle herkesin favorisiydi bu sene için ama hiç formda görmedim.

Fener'in basketbolda iki Euroleague kupasını da alacağı hususunda mütabık miyiz ?

17.00 Kursk - Fb

O sene bu sene?

Dynamo_Kursk_logo.gif

Fenerbahcemiz şampiyonluğa yürüyor.

Bu sene Kursk kazanır. Seneye de bu yatırımını devam ettirirse yakın doğu alır kupayı Ekrem Hoca ve Işıl ile.

Geri
Üst Alt