Euroleague Kadınlar Takip Başlığı

Cevap: Euroleague Kadınlarda Diğer Maçlar

kötüler abi rakibinde biraz saglam pota altı oyuncusu varsa yamuluyorlar.türkiye kupasında kötü ve yüzdesiz oynadık. sırf fowlesle agızlarına ettik. kötü olmaslar bizim gibi seri vermezlerdi bize. sadece tek artıları yüzdeli oynayabiliyorlar. 3lük bile zor atıyorlar. alan savunmasına yamuluyorlar.

malesef fowless gibi oyuncu kimswede yok.he bizde var ama oynatamıyoruz.

Fowles çok lazım o maçta.Maalesef oynayamıyor.Charles tek pota altı oyuncumuz.Sulciute SG sanıyor kendini.

o kadın pivot degilmi ben anlamadım ne oynadıgını. iceri girmiyor hatun. 1-2 girmeyi denedi steps yaptı:)

o kadın pivot degilmi ben anlamadım ne oynadıgını. iceri girmiyor hatun. 1-2 girmeyi denedi steps yaptı:)

Yahu ribaund alsın diye geldi dış şut peşinde sürekli.Ayar oldum zaten Bahar'ı arattı dün.

7 farkla yensek bile eleniyoruz, çünkü aynı galibiyet sayılarında takımların kendi aralarında oynadıkları maça bakılıyor.

Rivas +7 şu anda. bizimde 7sayıyla yendiğimizi düşünelim.

Rivas +7

Gs 0

Fb -7 olur.

Rivas-Fb maçında Rivas kazanır veya 6 sayıyla kaybederse çıkar, Fb 8 sayıyla kazanırsa çıkar. (Rivas ve bizim Baretta'yı yendiğimizi varsaydım)

O yüzden mutlaka çift haneli yenmeliyiz, yoksa çıkmamız çok çok çok zor değil, imkansız.

Dün yenilerek işi mucizelere bıraktık.Yahu ne attılarsa soktular.

7 farkla yensek bile eleniyoruz, çünkü aynı galibiyet sayılarında takımların kendi aralarında oynadıkları maça bakılıyor.

Rivas +7 şu anda. bizimde 7sayıyla yendiğimizi düşünelim.

Rivas +7

Gs 0

Fb -7 olur.

Rivas-Fb maçında Rivas kazanır veya 6 sayıyla kaybederse çıkar, Fb 8 sayıyla kazanırsa çıkar. (Rivas ve bizim Baretta'yı yendiğimizi varsaydım)

O yüzden mutlaka çift haneli yenmeliyiz, yoksa çıkmamız çok çok çok zor değil, imkansız.

ozaman bitmişiz desene. yensin benim icin yeterli. en azından rakipte üzülsün.

casareste var abi anu wautes sancolytle. dün baretta takımına 22 hücum ribaundu vermiş fener. he bizden iyiler ceyhun hoca farkıyla o başka.

bukadar cok para harcayıpda bukadar rezil oynayan takım yoktur.nasıl bir transfer politikası belli değil.alba dee tina zaten klübün transfeleri.ceyhunun transferlerine bakın son 2 sezondur.melisa,gintare,matiç,egle,penichero,oyun kurucu vardı birde..adamın basketbol bilgisi ortada

Beyler izleyemiyorum yardım edin.

alba ve fowles olsaydı bu kupayı alırdık

Yok artık Ros Casares neleri kaçırıyor öyle. 38-42 Moskova son 6 d 45 saniye.

Tina iyi oynuyor ama Fowles'i tercih ederim ona.

fb ve baretta yı yensek 2 galibiyet olur.

fb son maçta rivası yense 2 galibiyet olur.burda fb nin üstünde kalırız.

baretta nın rivası yenmesi lazım.o zamanda son maçta fb rivasa yatar

ozaman bitmişiz desene. yensin benim icin yeterli. en azından rakipte üzülsün.

6 sayıyla yendiğimizde onlar için değişen birşey yok. Bizi yenselerde yenilselerde Rivas'ı yenmek zorundalar, bize yenildiklerinde belli bir fark atmaları gerek o kadar.

Maalesef bugün baskı bizim üzerimizde, olumlu yansısa bari.

Bugün yenemezsek Ceyhun hoca istifa eder mi ?

Hayatımda izlediğim en kötü Seimone

Geri
Üst Alt