Euroleague Kadınlar Takip Başlığı

Cevap: Euroleague Kadınlarda Diğer Maçlar

Ros Casares 69 sayı atıp 40 sayı yemiş 3 çeyrek sonunda. Her şeyi garantilemiş bir takım olmasalar kim bilir neler olacak.

Ve maç bitti. 90-61 Ros Casares 3/3 Wisla 0/3 yaptı.

Caseres kupayı alacak kesin

Bence Final e Rivas çıkabilir

Penny çok büyük eksiklik onlar için

Bakmayın buşekilde bizim yenildiğimize

Penny olmadan yaratıcılık konusunda sadece Angel a kalıyorlar

Rivas maçı alacak, inanıyorum

Caseres kupayı alacak kesin

Bence Final e Rivas çıkabilir

Penny çok büyük eksiklik onlar için

Bakmayın buşekilde bizim yenildiğimize

Penny olmadan yaratıcılık konusunda sadece Angel a kalıyorlar

Rivas maçı alacak, inanıyorum

bizim ne oynadıgımız belli degilki zaten. bizi barettada yenerse şaşırmam ben. ben bukadar dandik oyun oynayan başka takım görmedim. en kötü takımın bile bir sistemi var. bizde her top tauraside. prince ve tinayı bir yana koyarsak digerleri fügüran bile olamıyor. tabi hocanın sayesinde

Bizim durumdan sonra hiç izleyesim gelmiyor ama sırf Becky Hammon´un tatlı gülüşünü görmek için izlenir.

Yönetimden destek

Öte yandan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mete Başol, Sarı-Kırmızılı taraftarların istifaya davet ettiği başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu’na destek olduklarını ve göreve onunla devam edeceklerini belirtti.

bu cahil herifler kime destek veriyor. ALLAH SİZİ bildigi gibi yapsın.https://www.cimbomturk.com/2012/03/yldzoglu-istifaya-davet-edildi.html

“Seyirciyle ilgili konuşmak istemiyorum.Galatasaray seyircisi bunu kendisine yakıştırıyorsa, Galatasaray armasını taşıyan birine görev süresi dolmadan bunu söylüyorlarsa, diyecek birşeyim yok. Ben elimden geldiğince,yeteneklerim doğrultusunda, en iyi çalışmaları yaparak takımı hazırlamaya çalışıyorum.

Olay bundan kaynaklanıyo zaten ...

Yönetimden destek

Öte yandan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mete Başol, Sarı-Kırmızılı taraftarların istifaya davet ettiği başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu’na destek olduklarını ve göreve onunla devam edeceklerini belirtti.

bu cahil herifler kime destek veriyor. ALLAH SİZİ bildigi gibi yapsın.Yıldızoğlu, istifaya davet edildi! | CİMBOMTÜRK

yuh ayıp ya.adam kesin torpilli buyuk yerden.bukadar başarısızlığın ardından nasıl kalır takımda hayret ya

Adam Galatasaray seyircisi diyor taraftarımız demiyor burdan bile belli adamın Galatasaray lı olmadığı.defolmadı bir

ya fowles arıyacagımızı bas bas bagırıyorduk organize olamamış teknik heyet belli alba sakaltlandı yararlanamadık kadro da fowles ve alba yararlanamadık yerine gelenler Allah askına cok aradınız su litvanyalıyı matici

onlardada penny sezonu büyük ihtimalle kapatabilirmiş. gecmiş olsun diyelim. dün sahada acı cekerken üzüldüm.

bu arada becky hammon cok iyi oynuyor. seneye bize gelsin bu kız.

Dünyanın en iyi 2 guardını izlemek güzeldi.

Osipova'nın yokluğunda Gruda coştu yine, Leuchanka ve Parker da önemli katkılar verdi. Osipova eklenince ligde yeneriz biz bunları.

Fenerbahçe'nin maçı başladı. Olcay Çakır ilk 5'te.

Angel yine bomboş turnike kaçırdı :asd:

Matovic eziyor pota altında

10-4 önde Rivas

Asjha Jones 2'ledi, Fener için çok iyi oldu

Nevriye de 2'ledi

rivas eglenmeye geldik dedi finale cıkacaklar. 36lık guard neler yapıyor anaısnı satiyim.

17-7 Rivas üstünlüğü

Matovic bu faulleri hep yapıyor sonunda çalanı gördük

Geri
Üst Alt