Euroleague Kadınlar Takip Başlığı

Cevap: Euroleague Kadınlarda Diğer Maçlar

Bu takımın bir sistemi ve oyun planı olsaydı Tina parçalardı feneri pota altında.Tina gibi bir uzunu kullanamadık,bravo be Ceyhun!

ilk yarıda kullandık ama 2. yarı tina fenerin pota altını parcalıyor diye tinaya top atılmasını yasakladı. oyunculara en ufak bir hükmü yok bu adamın. birselde bu macta 0 sayıda karşısında ışılda yokki cift haneli rakamlara ulaşsın.

Birsel'in karşısında Işıl yok tabi dün biraz savunma yapsaydık atamayacaktı o sayıları. :(

ilk yarıda kullandık ama 2. yarı tina fenerin pota altını parcalıyor diye tinaya top atılmasını yasakladı. oyunculara en ufak bir hükmü yok bu adamın. birselde bu macta 0 sayıda karşısında ışılda yokki cift haneli rakamlara ulaşsın.

Ne kullanması Barış bırak ya.Kızcağız kendi çabalarıyla,bireysel becerisi ile buldu sayıları herzamanki gibi.

47-37 iyi başladı Rivas

Anna Cruz :tiphat:

Ne kullanması Barış bırak ya.Kızcağız kendi çabalarıyla,bireysel becerisi ile buldu sayıları herzamanki gibi.

abi kendi cabalarıylada en azından öyle böyle top atılıyordu pota altında tinaya. 2 . yarı hic atmadılar. tauraside kendi aldı eline sazı batırdı. bu sistemsizliktede normal. taurasi hayatınca hic bir takımda böyle rezil olmamıştır.

51-40, Fenerbahçe mola aldı.

koç farkını görün.jones bize gelse rezil olur

abi kendi cabalarıylada en azından öyle böyle top atılıyordu pota altında tinaya. 2 . yarı hic atmadılar. tauraside kendi aldı eline sazı batırdı. bu sistemsizliktede normal. taurasi hayatınca hic bir takımda böyle rezil olmamıştır.

Ceyhun molada ne çiziyor merak ediyorum,cidden o tahtayı görmeyi çok isterim:asd:

lan rivas az akıllı oynasanız farkı 20 lerebgötürceksiniz.

ismet badem ağlayacvak birazdan

4-5 hücum üst üste boş döndüler

şu leş fb ye yenildik hayret ya

Matovic Rivas'ın 2 pota altının toplamından daha kalıplı

Anna Cruz'a nazar değdirdik bu arada.

Tiplere bak. İ. kutluay - Rıdoş - Aykut :(

Ceyhun molada ne çiziyor merak ediyorum,cidden o tahtayı görmeyi çok isterim:asd:

425-450x400.jpg

alın size kalem ben bir şey bilmiyorum nasıl oynarsanız oynayın diyor

:)

Esmeral de bitmiş

Geri
Üst Alt