Euroleague Ön Elemedeyiz

Galatasaray Cafe Crown'a Euroleague yolu göründü.

Galatasaray'a basketbolda müjdeli haber! Turkish Airlines Euroleague'de 2011-12 sezonunda Galatasaray ön eleme oynama hakkı kazandı. Galatasaray'ın yanı sıra Banvit de ön eleme oynayacak.

Bu iki temsilcimizin yanı sıra Cholet, Lietuvos Rytas, PAOK, Buducnost gibi takımlar da ön eleme ile Euroleague'de mücadele etme şansını kovalayacak.

Galatasaray`a Müjdeli Haber | Sporbucks.com

Cevap: Galatasaray Cafe Crown'a Euroleague yolu göründü.

Cok guzel bir haber Insallah gruplara kaliriz.

Bende A lisansını aldık sandım ya. Heyecan yaptım. :mad:

inşalalh son haberlere göre öyle yada böyle giricez

Pana Abdi İpekçi'ye nasıl gelecek =? :)

Cevap: Euroleague İçin Saldır Galatasaray!

hadi inşallah yurolig bekle izi

veliyigit Veli Yigit

Wild Card için bence 3 aday yarışır... Galatasaray, L.Rytas ve Khimki... Bu üç takımdan biri alır. #Galatasaray4euroleague

5 hours ago Favorite Retweet Reply »

veliyigit Veli Yigit

Euroleague'de A ve B lisansı alan takımlar açıklandı ama Wild Card kısmı beklemede. Galatasaray eleme grubunda görünüyor şimdilik

5 hours ago Favorite Retweet Reply

Euroleague ön elemesiyle ilgili haberde halen bir Wild-Card’ın boş olduğundan ve adaylardan birinin de G.Saray olduğundan bahsetmiştim. Bu habere Marko’da rastladım. Kaynağımız Yunan sitesi Superbasket. Haberi yazan kişi, G.Saray’ın bu sezon her koşulda Euroleague’de yer alacağını iddia ediyor. Ön eleme oynayacak takımlar arasında ismi açıklanan sarı kırmızılıların, bu elemeyi geçmesi durumunda zaten sorun yok. Ama eğer ön elemede elenirlerse işte o zaman Wild-Card devreye girecek ve Euroleague kapıları G.Saray’a açılacak diyor Superbasket’te haberi yazan kişi. Bunu da Türk Hava Yolları’nın sponsorluğuna, ilgiye ve yapılacak yatırımlara, Final Four’un İstanbul’da düzenlenecek olmasına ve aradaki ilişkiler gibi temellere dayandırıyor. Hepimizin ortak beklentisi bu yönde elbette, istediğimizi söyleyen bir haber mi bu, yoksa gerçekten böyle bir ihtimal var mı? Şu anda bilmiyoruz bunu, eklemiş olalım buraya. En kısa zamanda detayını öğrenmeye çalışırız.

Salsabasket

Wild Card'ı bi kenara bırakalım elemelerdeki takımlara bi göz atalim . Bu takımlar arasında takımızı zorlayacak en fazla 4,5 takım var onun dişindaki takımlar bizim kalitemizin daha altında yer almakta . İlk bakışta tehlikeli gözüken takımlar Rusya'dan Khimki , Fransa'dan Erman Kunter'in takımı Chloet , ve yine Fransada bu sene iyi işler çıkaran Gravenes ve Asvel . Hatirlarsaniz ki Asveli Ulebde 4.ncü oldugumuz sene elemeyi başarmıştık . Adriyatik takımı Krka ise süpriz yapailcek takımlardan biri . Rytas ise artık vadini çoktan dolduran bi takım görünümünde bi zorluk çıkarabilceklerini sanmıyorum . Egerki çok şansız olup ilk turda Khimkiyi çekmezsek kurada önümüzün açık oldugunu düşünüyorum . Diğer söyledigim takımlarla başa baş oynar ve turu geçebiliriz .Geriye kalan takımlar ise avrupanın vasat liglerinden vasat takımlar . İnşallah bizde bu sene bi euroleague zevki tadariz .

Wild Card'ı bi kenara bırakalım elemelerdeki takımlara bi göz atalim . Bu takımlar arasında takımızı zorlayacak en fazla 4,5 takım var onun dişindaki takımlar bizim kalitemizin daha altında yer almakta . İlk bakışta tehlikeli gözüken takımlar Rusya'dan Khimki , Fransa'dan Erman Kunter'in takımı Chloet , ve yine Fransada bu sene iyi işler çıkaran Gravenes ve Asvel . Hatirlarsaniz ki Asveli Ulebde 4.ncü oldugumuz sene elemeyi başarmıştık . Adriyatik takımı Krka ise süpriz yapailcek takımlardan biri . Rytas ise artık vadini çoktan dolduran bi takım görünümünde bi zorluk çıkarabilceklerini sanmıyorum . Egerki çok şansız olup ilk turda Khimkiyi çekmezsek kurada önümüzün açık oldugunu düşünüyorum . Diğer söyledigim takımlarla başa baş oynar ve turu geçebiliriz .Geriye kalan takımlar ise avrupanın vasat liglerinden vasat takımlar . İnşallah bizde bu sene bi euroleague zevki tadariz .

Paok?

Ayrıca sonuçta sadece iki takım çıkacak EL'ye. Dolayısyla bahsettiğiniz takımlardan kaçmak gibi bir şansımız yok. Yüzleşeceğiz! Ne pahasına olursa olsun yeneceğiz. Başka yolu yok!

Paok?

Ayrıca sonuçta sadece iki takım çıkacak EL'ye. Dolayısyla bahsettiğiniz takımlardan kaçmak gibi bir şansımız yok. Yüzleşeceğiz! Ne pahasına olursa olsun yeneceğiz. Başka yolu yok!

Paok u gecin butcesi takımı bizimle yarısacak duzeyde degil orda en tehlikeli khimki ve rytas var gerisi yalan...

Wildcard Cibona'ya gitmiş :o

Son 1 wildcard kaldı o da birkaç güne belli olur.

Sercan ön eleme hakkı almış sanırım Cibona.

Geri
Üst Alt