- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
FB 3.olur o grupta. Adamlar kolay çekmiş
Real Barca Tel Aviv geçer, 4 Pana olabilir :/
Real Barca Tel Aviv geçer, 4 Pana olabilir :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz Albayı 2 maçta da yenicez inanıyorum.
Burçin Badem, malum olaylar ve bu sezon tribünde doluluk oranının düşük olması sebebiyle A Lisansı konusunda EL yönetiminden veto yediğimizi ve çalışmaların askıya alındığını söyledi. Sanırım çeyrek final veya F4 gibi başarı elde edemediğimiz sürece Lisansı almamız imkansız. Bu konuda EL yönetiminin belli kriterler koymasını anlıyorum fakat asıl bekledikleri şeyin üzerini neden bu kadar örtüyorlar bu çok garip işte.
Madem seyirci ortalaması düşük diye başarılı bir takımı veto ediyorsun o zaman neden 2 yıl önceki gibi ligin en düşük seyirci ortalamasıyla oynayıp üzerine başarısız olan takımlara karşı önlem almıyorsun?
Ayrıca malum mevzuyla ilgili Galatasaray bu lige katıldığı 3 sezonda İtalya'dan İspanya'ya, Yunanistan'dan İsrail'e bir çok ülkenin takımlarını ağırladı ve hemen hemen hepsinin Kızılyıldız taraftarı kadar ateşli taraftarları vardı. Neden o maçların hiçbirinde buna benzer olaylar yaşanmadı da Kızılyıldız maçında yaşandı? Tabiki hiçbirşey ölümü meşrulaştırmaz fakat bir organizasyon yönetimi bir olaya bu kadar sığ bir şekilde yaklaşabilir mi?
Tek beklentiniz maddiyse o zaman lige katılmadan önce belli bir bütçe belirlensin ve o bütçeye cıkamayacak takımlar lige alınmasın bu kadar basit. Katıldığı her sezon organizasyona bir şeyler katan bir takıma karşı saçma sapan sebeplerle bu tutum tek kelimeyle gerizekalılık, başka bir şey değil. Yönetemiyorsanız organizasyonu Fiba'ya devredin!