Euroleague Women Çeyrek Final 1.Maç Galatasaray 74-91 Fenerbahçe Öznur Kablo | MS | 17 Mart

46-60 savunmamiz cok kotu
Dun de kadın voleybolu izlerken gozlerim kanamisti SPOR KULÜBÜ isek bunu gosterin artik erkek basketbol zaten evlere senlik dustu bile

Bu yonetimi de tebrik etmek lazım angeli alıp gonderdi. Nasıl başka rezillik yapabilir bunlar

Fener de türk oynamıyor lan full yabancı 7 8 yabancısı var bu davarlarin . Nasıl yenelim biz bunlari.

Fenerdeki 23 Numaralı Schrek nasil bir tip bu ya, ulan Travesti gibi Kadın, bu arada bu Fener kadar çirkef takim görmedim, son maçta yenilseydi bizimle eşleşmiyordu heriflerin tek derdi biziz ülkeyi düşünseler 2 takim in final şansi olsun diye uğraşirlardi, daha öncede kazansalar bizimle eşleşmiyirdu bilerek kaybedip bizle eşleşmişlerdi, fesat takim o yüzden ALLAH belalarini veriyor...

Adamlar alabildiği kadar yabancı almis sabbaly igupova zandasilibi skorerlerine bak diğerlerini söylemiyorum bile. Bizde samantha bir halt yemiyor

Samantha defolup git yav nerden buldunuz bunu sutu iyi atar belki dedik. Hiçbirşey yapmıyor. Igupovayi bize ver bunu onlara valla maçı alabilirdik belki

Seneye yabancilardan steinberga dışında hepsi gitsin. Tabi önce bu rezil yönetim gitmeli. Herifler bizi baltalıyor. Ulan sen Angeli nasil gonderirsin

IGupova 30 attı daha maç bitmedi. Biz skor yapacak bütün oyuncuları gönderdik bize bunu seferigullari bile yapmaz rezil yonetinmm

Steinbergaya üzüldüm savaşıyor o kız herşeyi yapıyor onun için seneye gider

Amatör branşlarımızdaki kadro farkı var ama hırs, istekle kapatabiliriz polyannalığı burada da geçerli kağıt üstünde minimum 20+'lık maç.
Ekatarinburgun kadro iyiye benziyor. Bu davarlari yenerler gibi iyi oynuyorlar mi. Yenilgi aldılar mi. Alba torrens olduğu için onları tutacagim

Ekatarinburgun kadro iyiye benziyor. Bu davarlari yenerler gibi iyi oynuyorlar mi. Yenilgi aldılar mi. Alba torrens olduğu için onları tutacagim

Bir yerde vites arttırıp rölanti takılıyorlar bugünkü Kursk maçı da öyleydi mesela. Gücünü test edecek bir Fener var kadro olarak zaten.

Kadın basketbolunun piyasası bellidir sınırlı bir havuz var başarı istiyorsan direk onlara gitmen lazım zamanındaki Alba, Sancho gibi.
Biz iyi geleni gönderiyoruz angel gibi. Steinberga şaşırttı beni baya iyi oynuyor ribaundlarda giriyor savasiyor

Geri
Üst Alt