EuroLeague Women H:1 | Galatasaray 58 - 75 Famila Schio | M.S | GS TV & YouTube

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
CRRo1DWWEAAZrB0.jpg

15/16 sezonu EuroLeague Women'de ilk maçımıza çıkıyoruz. Rakip İtalyan temsilcisi Famila Schio. Abdi İpekçi S.S'de oynanacak maç 19:00'da başlayacak ve GS TV canlı yayınlayacak.

Ayrıca FIBA YouTube hesabı da maçı canlı yayınlayacak.​

Çok zor bir maç olacak gibi duruyor umarım iyi bir başlangıç yaparız.

20-18 öndeyiz bu arada grubumuzdaki diğer maçta Kursk fenerbahçe karşısında 62-29 önde

O değilde Kursk şikecilere tecavüz ediyor. Şunları yenemediniz ya acayip kızgınım.

İlk periyotta 21-20 gerideyiz. O değil de Kursk napıyormuş harbiden ya :D

Feneri ikiye katlamislar.

40 dakikada 40 sayı atmış fb :D 72-40 Kursk koydu.

Erkek takımımız kazandı da kadınlarda kaybedeceğiz sanırım. 3. çeyreğin ortalarında 33-48 üstünlüğü var konuk takımın.

İlk maçta kendi sahamızda yenilgi almak baya kötü olacak.

Hiç şaşırmadım sonuçta berbat şikecilere 48 sayı atabilmiş rezil bir takım.

Alba'dan sonra çalkalandık, Sancho'dan sonra dayanmamız çok zor.

Geçen senenin aynı senaryosu olacak gibi bu sene de haftaya yine kendi sahamızda Kurskla oyanayacağız

Rakip önemli bir takım mı?

Bunca senedir kadın basketbolu izliyorum ama Bahar kadar kazmasını görmedim şuana kadar. Az önce 2/2 atsa farkı 6'ya indirecekken kendisi 0/2 attı üstüne de turnike kaçırdı.

bugün erkek+bayan rakiplerimiz kadar g.state 3lük atamıyo.

[SUP]martinez ne bokuma kaldıysa takımda[/SUP]

Bizim takım bileğin rezil.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Kaç dakika var?
Alt verdik sayı çıkmasa bari

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

Jelena dışındakileri at çöpe. Ekrem Memnun hocam da Hamza hocaya özenmiş heralde Martinez'in kalmasının hiç bir izahı yok. Loyd'un alınması da skandal. Bize tecrübeli oyuncular lazım. Loyd Avrupa basketboluna alışayım falan diyene kadar rahat 1 senesi var.

Bu sene de işimiz maalesef zor Sancho gibi bir isim kaybedilmemeliydi üstelik yeni aldığımız Loydda adapte oluncaya kadar epey zaman geçmesi lazım.Ama kabul etmemiz lazım ki bugün pota altında çok dar bir rotasyonla oynadık Nevriye ve Kizer yoktu onlarında katılımıyla daha iyi oluruz inşallah.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt