Euroleague'de Rakip Paok

Cevap: Euroleague'de Rakip Paok

arkadaslar dalgami geciyonuz ya khimki her yıl buralarda geleni eziyor bizim kura cok iyi paok asvel kim lietuvas rytas desen fb 2 mactada kolay yenmisti zaten...

2 ön eleme oynuyoruz.

Galatasaray - PAOK

Asvel - Graveline galibiyle insallah oynayacagiz.

Yunanı denize dökme zamanı:D

THY kulis yapsın biraz. Selanik'te falan oynamayalım .. Tabii Euroleague'de kolay rakip yok. Ön elemeyi geçmemiz durumunda rakiplerimizi de öğrenince bunu daha iyi anlarız heralde ..

zorlu bir yol ama euroleague istiyorsak zorluk farketmez cunku bu takımlar son torba takımları o yuzden zorlu kura kura cektik diye aglanmamak lazım

Paok-Asvel ve Rytas yolları bizi bekliyor Euroleague için.

Cevap: Euroleague'de Rakip Belli Oluyor

Hay senin Aziz'ine :mad:

Bizim grupta Cholet'den çekiniyorum ben. O yüzden kazık dedim. :) Cholet bayağı iyi takım.

Ntvspor başlatma azizden

Yha bıraksınlar bu ıslerı yıne soyluyorum en kotu ıhtımal mac +10 biter 2 mıl € butcelerı var adamların yemısım seyırcıyı, Sinan Erdem'de bu takım kazanmadımı ? Rytas'la fianli oynarız yada Cholet ıle tercıhım Rytas bizi zorlaycak bir rakip Cholet olur oda fınalde eslesırsek onların ne yapıcagı bellı olmayan bır takım cunku ama bize sut sokamayan takım 50 sayı atamaz.

Obradovic Oly'i çekti :asd:

Gayet güzel kura bizim tarafa zorlu diyolarda sağ taraftaki takımlarla finalde eşleşiyoz onlar birbirini yiyecek

Spirou>Paok

Alba Berlin>Asvel

Güç olarak böyleydi ve biz Spirou ile Alba'nın olduğu yere değil diğer tarafa geldik. Zaten finalde Khimky ya da Rytas 2'si de güçlü takımlar Litvanya'da olmaması halinde Rytas'ı da eleyebileceğimizi düşünüyorum. Sevdim ben kurayı.

yunanlılara karşı hep iyi oynamışızdır fubolda hep yenmişizdir umarım basketbolda da yeneriz

yunan deplasmanları zordur beyler idkkat etmeliyiz bizim için Ak onlara Jaka Lakovic :D

arkadaslar dalgami geciyonuz ya khimki her yıl buralarda geleni eziyor bizim kura cok iyi paok asvel kim lietuvas rytas desen fb 2 mactada kolay yenmisti zaten...

Khimki ön elemeleri kolay geçiyor ama Euroleague gruplarında o kadroyla top 16 yapamamaları çok ilginç.

2 yıldır ön elemeden geliyorlar gruptan çıkamıyorlar o kadroyla.:o

Olympiakos - Caja Laboral

Geri
Üst Alt