Eurovision 2011 | Yarı Final 1 | Elendik !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Eurovision 2011 | Yarı Final 1 | TRT 1 Canlı | Elendik !

Beyler Almanyadaki gurbetciler oy veremezsiniz diye tvlerde alt yazı gecmis dogru mu?

FORUM YÖNETİMİNE ÖNERİMDİR !!!!!!

Avrupada olup, Türkiye adına oy kullanmayanların banlanmasını istiyorum. Böyle bir şey nasıl olur yahu???? Cidden skandal. Tüm gece uyuyamam sinirden. Of yhaaaa off x((

Yeni oy sistemine göre Almanya'dakiler oy verememiş diyorlar.

Ama cok sacma bir oylama tarzi vardi. Ispanya ve Ingiltere niye Türkiye´ye oy versin? Serefsizler. Yari finalde elencek bir sarki degildi.

En kötü şarkı isviçrenindi..Finale çıktığı açıklanınca, Kız bile şaşırdı..Sevinçten paso frikik verdi.

Flas Flas Flas

Son Dakika :

Finallere kalamayan sarkimiz sonrasi, TRT genel muduru seneye

NIHAT DOGAN ile katilacaklarini ve bu sefer cok iddiali olacaklarini soyledi.

Nihat Dogan`in Turkiye`nin serefini Eurovision`da geri getirebilecek tek kisi oldugunu belirtti. :asd::asd::asd:

Laa ben bastanda soledım adamlarda tecavuzcu abaza tıpı var dıye dogal karsılaycaz artık seneyede etı butu saglam bı karı yollayak o zman bı sansımız var Ebru Polat gıtsın hacı olmadı NeZ'in 10 yıl oncekı halını yollarız :)

Bence o top içinde saçma saçma hareketler yapan elastik kız yüzünden elendik. :mad: :asd:

[video=youtube;1EvNpNzfFd0]https://www.youtube.com/watch?v=1EvNpNzfFd0[/video]

Gülseren kardeşimizn kemikleri sızlıyordur, kesin. :(

Harbiden o neydi yahu. Hem kıyafeti hem de çığlıklarıyla tavus kuşu gibiydi sahnede :)

ya sarkida ne bir costurma ne ritim hic birsey yoktu adamda tipde yoktu finale kalamamamiz dogal gecen sene manga bunlara 10 basardi beee tam bir rezillik tek suna sasirdim avrupada yasayan gurbetcilerinde oyu yetmedi tabiki almanya yoktu cok oy potansiyeli yoktu bu sefer ama iyi oldu bundan sonra adam gibi sarki secsinler

.

Yüksek Sadakat müziği bıraksın ayıp lan ayıp yuhhh tr ye gelince havalimanında taslayalım :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt