Eurovision 2011 | Yarı Final 1 | Elendik !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Eurovision 2011 | Yarı Final 1 | Elendik !

Acun 'eurovision' elemesi yapsin tv'de survivor'dan sonra. Program reyting rekorlari kirar! Halk'dan birisi herzaman daha sempatik gelir bence. Zaten cok da ciddiye alinacak bir yarisma degil.

Cevap: Eurovision 2011 | Yarı Final 1 | TRT 1 Canlı | Elendik !

yunanistan bile finale kaldi o dandik sarkiyla y.sadakat cok kötüydü bence inanin bana türk halk müzigi ile ciksaydik bile finale kalirdik

Izlemedim yarışmayı o açıdan birşey diyemem ama bizim şarkımızdan birşey beklemiyordum.Yine de Türkiye'nin 3 günde yapacağı şarkı dahi yarı finali geçer derdim bugüne kadar :D

o kırmızı giyen bir hatun vardı . sevinçten ne yapacağını şaşırmıştı :melek: . hangi ülkeydi lan o ? :D

Manga'nın boktan şarkısı bile ilk 3'e girmişti,hakikaten çok şaşırdım.

Azerbaycan'dan, büyükleri olarak bize yer vermelerini beklerdim şahsen.

Tek kelimeyle rezillik. Seneye Atiye temsil etmeli Türkiye'yi.

tahmin ettiğim gibi, emrimdeki 6000 arap gönüllüsü öyle zararlı bir hareketle ihanet ettiler ki, bir an önce güneye çekilmek vacip oldu. bu sözde gönüllüler, kral karlos’a yaranmak için, ben 6000 türk levendiyle surların önündeyken, şehrin hapishanelerini açıp, 10000 hristiyan esirini serbest bıraktılar. i̇çlerinde türkler’i seven, böyle bir alçaklığı irtikap etmeyecek derecede dinine bağlı kimseler vardı. fakat sözde hükümdarları mevlay hasan tarafından kandırılmışlardı. mevlay hasan’ın casusları, tunus şehrinde havayı bulandırıyor, i̇spanyollar’ın ülkeyi türkler’den kurtarmak için tunus’a geldiklerini, hükümdarlarının karlos kral’la müttefik olduğunu ağızdan ağza yayıyorlar, i̇spanyollar’ı şehre alırlarsa, bir tek müslüman’ın burnunun kanamayacağını söylüyorlardı. öyle bir an geldi ki, bu düşman muhit içinde, bir yandan şehirdeki 10000 hristiyan esirin muhafazası, diğer taraftan kafirlerle savaşmak, imkansız göründü. tam bu sırada halkulvad kalesi de düştü. - gazavat-ı hayrettin paşa :D

Demet Akalın twitter

Yuksek sadakat popculara laf etmisti gitmeden!! Allahin tokati yok dicem ayip olmaz degilmi

saygilar iyi gcler☺☺

Nihat Doğan'a nasıl anlatacağız Elendiğimizi...

Adam bize Emanet etti ülkeyi...

Birinizin söylemesi gerek...:(

(alıntı)

demek elediniz bizi ha... o halde: "KURTLAR VADİSİ EUROVİSİON"

Sadece bugun yarisan ulkeler oy verebiliyordu..

Almanya,Belçika gibi ülkelerden oy gelmedi..Bu akşamki yarışan ülkelerin zaten çoğu bize oy vermeyen ülkeler..Dost ülkeler hep aynı anda sahne aldılar..

Sistem azizliği..

Sadece bugun yarisan ulkeler oy verebiliyordu..

Almanya,Belçika gibi ülkelerden oy gelmedi..Bu akşamki yarışan ülkelerin zaten çoğu bize oy vermeyen ülkeler..Dost ülkeler hep aynı anda sahne aldılar..

Sistem azizliği..

yoksa şarkı süper yani :)

ya arkaaş ne iş anlamadım. o 19 şarkıdan en iyi şarkı norveç-ermenistan-ve bizimdi ama 3ü cıkamadı ne saçma iş ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt