ev işleri yapan erkek dişileşir

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
bugün izinliyim diye ev işlerine girişmiştim. yatak odasını dyson v15 süpürge ile süpürürken bir an için durup dolap aynasından kendi siluetime baktım.

hafif ayva göbek, iri bir kalça ister istemez acaba dişil mi oluyorum diye endişeye kapıldım.

sizde benzer hissiyat oluyor mu ?

onu bilmiyorum belki az dişileşiyordur
Üstat bu arada bak sana geçen gönderdiğim süsler, Google'da arayınca 1 sürü hazır çıkıyor böyle bir çoğu ücretsiz, hiç başka 1 yerden alıp kesmekle uğraşmaya gerek yok.

Hatta öyle 1 şey ki, aradın mı istediğin her şey çıkıyor, antik kent harabelerinden tut, Ayasofya'ya kadar.

Üstat bu arada bak sana geçen gönderdiğim süsler, Google'da arayınca 1 sürü hazır çıkıyor böyle bir çoğu ücretsiz, hiç başka 1 yerden alıp kesmekle uğraşmaya gerek yok.

Hatta öyle 1 şey ki, aradın mı istediğin her şey çıkıyor, antik kent harabelerinden tut, Ayasofya'ya kadar.

ohaa o gün hepsini sen yaptın sanmıştım.. meğer hepsi hazır kalıplarmış dostum.
baya işime yarayacak hepsi, eline sağlık.

2. linkte full ayasofya temalı içerikler var. bunu foruma uyarlayabiliriz. Avatarlarımız Hagia Sophia nın önünde poz verme furyası .

1766494291333.webp

ohaa o gün hepsini sen yaptın sanmıştım.. meğer hepsi hazır kalıplarmış dostum.
baya işime yarayacak hepsi, eline sağlık.

2. linkte full ayasofya temalı içerikler var. bunu foruma uyarlayabiliriz. Avatarlarımız Hagia Sophia nın önünde poz verme furyası .

Ekli dosyayı görüntüle 310051
Yok üstat, zaten ben o konuda iyi değilim grafik işinde. Sadece başlangıç seviyesi ama bu hazır şeyler çok işe yarıyor. Bak Kız Kulesi ve Galata Kulesi.

bugün izinliyim diye ev işlerine girişmiştim. yatak odasını dyson v15 süpürge ile süpürürken bir an için durup dolap aynasından kendi siluetime baktım.

hafif ayva göbek, iri bir kalça ister istemez acaba dişil mi oluyorum diye endişeye kapıldım.

sizde benzer hissiyat oluyor mu ?
Bir sonraki evresi kadın giysileri giyip Facebook'ta paylaşmak mi dorugum

evi işi yapmayı biraktim kardeşim.tekrar alfa erkek olacagim
evliysen çok bencilce bir hareket. eşin senin işlerini yapmak zorunda değil. hayat paylaşımdır her şeye varana dek . alfalık dediğin şey aslında yarmalık odunluk.
bekarsan aklı başında kız seni almaz almamalı

evliysen çok bencilce bir hareket. eşin senin işlerini yapmak zorunda değil. hayat paylaşımdır her şeye varana dek . alfalık dediğin şey aslında yarmalık odunluk.
bekarsan aklı başında kız seni almaz almamalı
Renktaş, Doruk ahbabımızın kastettiği bence bu durum.

Geri
Üst Alt