ev robotu neo

bir kadından bir tane de erkek modelinden sipariş geçtim. erkekte renk modeli kalmadığı için "mecburen" siyahi almak durumunda kaldım

bir kadından bir tane de erkek modelinden sipariş geçtim. erkekte renk modeli kalmadığı için "mecburen" siyahi almak durumunda kaldım
kadin modeli diye birseyi yok, cinsiyet yok tek model var, ayrica sen nereye aliyorsun , parasi varmis gibi.

hayatinda hic 20 bin dolari bir arada gordun mu?

Sipariş ettiği
ikinci-el-arac-fiyatinda-ev-islerine-yardimci-robot-neo-on-siparise-acildi-lonh.png

Gelen
images

Bunlara merkezi hakleyecek bir yazılımcı tek bir komut yazsa "kill homeowner" acaba uygularmı red mi eder. Bunu engelleyecek bir koruma yazılımı varmıdır.

Bence cinsellik içeren modeller üretmeliler opsiyon olarak, çok zor olacağını da sanmıyorum el işi yapay aletlerden bir tane monte etmek zor olmamalı

cocuklarin odasini, bahceyi, bulasiklari falan guzel yapiyorsa iyi birsey olur
Dün youtube dan 10dk lık bir videosunu izledim, çok ağır hareket ediyor buna ev temizletmeye kalksak temizlik bitene kadar ev tekrar kirlenir. Masayı toplatsan toparlayana kadar acıkırsın tekrar.

Benim bu tarz şeylere sabrım yok, bu cihaz benim olsa 3. Günün sonunda yatırır saplarım.

Ayrıca cezbedici de durmuyor mevcut özellikleri ile, mutlaka bir kaç jenerasyon bekleyip daha gelişmiş olanına yatırım yapmak lazım.

Dün youtube dan 10dk lık bir videosunu izledim, çok ağır hareket ediyor buna ev temizletmeye kalksak temizlik bitene kadar ev tekrar kirlenir. Masayı toplatsan toparlayana kadar acıkırsın tekrar.

Benim bu tarz şeylere sabrım yok, bu cihaz benim olsa 3. Günün sonunda yatırır saplarım.

Ayrıca cezbedici de durmuyor mevcut özellikleri ile, mutlaka bir kaç jenerasyon bekleyip daha gelişmiş olanına yatırım yapmak lazım.
ya güldürme

Geri
Üst Alt