Evde Yatan Diego'nun 1 Sezonluk Masrafı

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Tam 3.5 Milyon Euro

9.730.000 TL

Şike lobisinin kuklası Türk Spor Medyası bunu haber yapamaz ama 3-5 kişi görse de yeter. :k19:

futbolculardan bizde büyük kazıklar yiyoruz, dolayısıyla diego'dan yedikleri kazığı normal karsılıyorum..

"Yabancı sınırı neticesinde şampiyonluk sonucu gelecek para,C.L. katılım payı,prestij > Futbolcu maliyetleri" ise sorun olmaz fb için.

Zaten Aziz ve şike lobisi de maliyetlerin artacağını,kalitenin azalacağını biliyorlardı ama Galatasaray'ın önünü kesmeyi daha uygun gördüler. Nitekim Galatasaray'ın hem şampiyonluk olasılığı kaliteli yerli oyuncu azlığı nedeniyle azalacak,hem C.L. avantajını yabancı futbolcular için kullanamayacak duruma gelecek, hem de sözleşme fesihleri,yerli oyunculara olduğundan fazla verme vb. nedenlerle maliyetleri fazlalaşacaktı...Yani 1 taşla 2 kuş vuracaklardı...Ayrıca Fenerbahçe uydusu Anadolu kulüpleri, Galatasaray'a oyuncu satmada isteksiz olacaklar,fiyat yükseltip Galatasaray'ı soyacaklardı. Bazıları ise Fenerbahçe'ye kolaylıklar sağlayacaklardı(bkz: Alper Potuk transferi)... Ki ilk sene başardılar bunu,bu sene de başaracaklar gibi...

"Ben de zarar göreceğim, ama Galatasaray daha fazla görecek" zihniyetinin Türk futbolunu getirdiği hale bakın...

Son düzenleme:
soğuk su içsinler hehe

Zaten akli basi olan kisi, Avrupada çesitli üst düzey Kulüp dururken Fenerbahçeyi tercih etmez para hariç.

Adam resmen tatil ve para için geldi

Valla ben bilmiyorum ama bence Galatasaray'da bu Fenerbahçe gibi 1milyon üye olayı yapmalıdır bu 1 milyon üye olayı Beşiktaş'ın Feda olayından farkı yoktur ama böyle bir kart alıp mesela Storelerde %10 indirim filan gibi şeyler yapılıp teşvik edilebilir ayrı Diego için o paralar görünen kısmı buz dağının birde alt tarafı var dinlediğim olaylara göre içeriden söylenen Diego'ya daha önce Beşiktaş'ında söylediği gibi 5.7m € para ödeniyor belki imza parası ile birlikte filan olabilir.

Valla ben bilmiyorum ama bence Galatasaray'da bu Fenerbahçe gibi 1milyon üye olayı yapmalıdır bu 1 milyon üye olayı Beşiktaş'ın Feda olayından farkı yoktur ama böyle bir kart alıp mesela Storelerde %10 indirim filan gibi şeyler yapılıp teşvik edilebilir ayrı Diego için o paralar görünen kısmı buz dağının birde alt tarafı var dinlediğim olaylara göre içeriden söylenen Diego'ya daha önce Beşiktaş'ında söylediği gibi 5.7m € para ödeniyor belki imza parası ile birlikte filan olabilir.

1 milyon ütopyadır. Geçenlerde yayınladım kulübe üyelik ve aidatları.
Liseliler 600 lira giriş ücreti verip yıllık 200 lira aidat veriyorlar. Bu sebeple kulübü arada bir gidip yemek yiyip dedikodu yapacakları bir dernek olarak görüyorlar. Toplam

3 milyon lira gibi bir para gidiyor çeşitli giderlerle kulübe ekstra gider olarak bu adamlar burada bulunuyor.

Benim bildiğim üyeler o kurumu ayakta tutan yapı taşlarındandır.

Galatasaray Lisesi Mezunları 600 TL,
Aile Bireyleri 2.500 TL;
Bu Kategoriler Dışındaki Müracaatlar 10.000 TL,
Sporculuktan Üye Olanlar 1.250 TL.

2014 Yılı Yıllık Üye Ödentileri: 200 TL.

Önce bunu aşmak gerekir bu kadar ucuz olmamalı herşey. Düşünsenize yıllık 600bin lira alıp ortalıkta gezen eray gibi futbolcular 1250 tl verip üye oluyor. Ben üye olmaya çalışıyorum 10bin tl ver diyor.

İlk olarak aidatlar 3-4bin seviyesine çıkartılmalı. 16558 üye var 3bin alında 50milyon lira yapar. Yılda ekstra 50 milyon lira 10 senede borçları kapatıyor.

1 milyon ütopyadır. Geçenlerde yayınladım kulübe üyelik ve aidatları.
Liseliler 600 lira giriş ücreti verip yıllık 200 lira aidat veriyorlar. Bu sebeple kulübü arada bir gidip yemek yiyip dedikodu yapacakları bir dernek olarak görüyorlar. Toplam

3 milyon lira gibi bir para gidiyor çeşitli giderlerle kulübe ekstra gider olarak bu adamlar burada bulunuyor.

Benim bildiğim üyeler o kurumu ayakta tutan yapı taşlarındandır.

Galatasaray Lisesi Mezunları 600 TL,
Aile Bireyleri 2.500 TL;
Bu Kategoriler Dışındaki Müracaatlar 10.000 TL,
Sporculuktan Üye Olanlar 1.250 TL.

2014 Yılı Yıllık Üye Ödentileri: 200 TL.

Önce bunu aşmak gerekir bu kadar ucuz olmamalı herşey. Düşünsenize yıllık 600bin lira alıp ortalıkta gezen eray gibi futbolcular 1250 tl verip üye oluyor. Ben üye olmaya çalışıyorum 10bin tl ver diyor.

İlk olarak aidatlar 3-4bin seviyesine çıkartılmalı. 16558 üye var 3bin alında 50milyon lira yapar. Yılda ekstra 50 milyon lira 10 senede borçları kapatıyor.

Tamam iyi güzelde Galatasaray şu lise vb. olaylarını kapatmalı artık yada her ile lise açsın mesela şöyle bir proje olabilir ben İzmirde oturuyorum buraya ve büyük şehirlere lokal yapıp burada üye vb. şeyler toplayıp Galatasaraylılarında bu tür yerlerde buluşmasını sağlayabilir hatta bu local vb. yerlerde toplanıp maçlara gidilebilir ayrıca sonradan toplanan paralarla tesisleşmeye gidilebilir lise kolej vb. şeyler kurulup bütün şehirlere yayılabilir.

Net söylüyorum yapmazlar. Bazı güçler yaptırmıyor işte yoksa borç kapatmak o kadar zor değil. Senin benim aklıma bu fikirler geliyor da koskoca iş adamlarının aklına gelemiyor mu diye sorarım.

Net söylüyorum yapmazlar. Bazı güçler yaptırmıyor işte yoksa borç kapatmak o kadar zor değil. Senin benim aklıma bu fikirler geliyor da koskoca iş adamlarının aklına gelemiyor mu diye sorarım.

Benim amacım sadece borç kapatmak değil aynı zamanda sosyalleşme ve bir birlik oluşturmak zaten bu lokal vb. şeylerdeki toplanan paraların kendi illerinde yapıcakları tesis okul vb. şeylerle kulübe ekstra bir katkı sağlamak kulüp sadece açılışında para çıkarıcak sonrasında bir yönetici ve bir denetmen ayarlıyacak toplanan paralar o şehirde büyüyecek belli bir aşamaya geldimide direk kulübe bağlanıcak proje amacına ulaşana kadar kendi yağında kavrulacak kulüpten destek almıyacak dahada destek vericek. Ben çoğu yöneticinin bu kadar ayrıntılı düşündüğünü sanmıyorum çünkü onlar senin benim gibi düşünmez onlar daha çok sosyetedeki durumları düşünür bak Aziz Yıldırım'a devamlı ezilen kısından küçük ama çok kişiye hitap ediyor bizim kulübümüz hep aristokratlara burjuvaya hitap ediyor küçük kesim her zaman büyük kesimden daha fazla katkı yapar çünkü sayısı çok fazla bundan kesinlikle yararlanmak için birşeyler yapmalı kulüp şimdi atıyorum bir forma 100 ile 150 lira arası herkes alamıyor her taraftarın katılacağı birşey yapılabilir illene maliyeti olan birşey değil dediğim gibi bir kart yapabilirler mesela aylık 5lira 10 lira bir nevi aidat olcak.

Vay be paraya bak ömür boyu çalışsan kazanamazsın şu ücreti yattığın yerden garanti para futbolcu olmak varmış bu devirde

Burak ve Selcuk oynayarak yattiklari halde bu parayi aliyorlar, bari tek yatsalar, ve oynamasalar o parayi alsalar daha hos olur

aaah cocuklar sakin feneri elestirmeyin cunku biz onun bunun medya mensuplari olarak birtek Sneijder'i ve Esini elestiririz

Bütün türk spor severler takımlarını protesto etmeli. Kimse maçlara gitmemeli. Şu verilen paralar ve oynanan futbolu hak etmiyor bu ülke.

He sene birilerini zengin etmek zorunda değiş taraftarlar. Futbol futboldan çok her şeye benzedi ülkede.

Geri
Üst Alt