Everton‘dan Garry Rodrigues İçin Teklif

Benim bildiğim Cenk den gayet memnunlar. Ezbere konuşuyorsun bence.

sent via GSC
lukaku transferinden sonra cenk'le alakalı forum yorumlarına baktım öyle demiyorlardı . ezbere konuşmuyorum . yönetim devam mı eder yoksa kiraya mı verir göreceğiz

Cenk'den memnun degiller mi? Allahalla. Benim okudugum yorumlarda Cenk cok iyi oyuncu ama kendisine kenardan yeterince top gelmiyor diyorlar. Adam kotu futbol oynayan bir takimda gelir gelmez 13 macta 5 gol atti daha ne yapsin.

Cenk ilkten berbat başladı, bende patladı bu balon dedim ama sonra düzeltti. 6 gol attı sanırım. Tüm sezondur oynayan Niasse'den fazla. Tüm sezon oynasa 14-15 gol atardı.

Benim bildiğim Cenk den gayet memnunlar. Ezbere konuşuyorsun bence.

sent via GSC
lukaku transferinden sonra cenk'le alakalı forum yorumlarına baktım öyle demiyorlardı . ezbere konuşmuyorum . yönetim devam mı eder yoksa kiraya mı verir göreceğiz

Bana şurada Cenk'i savundurtma.

Gayet de memnunlar Cenk den. Sen hiç Everton maçı izledin mi, adamlar berbat futbol oynayan bir takıma sahip. Orada 13 maçta 5 gol atması gayet iyi takıma yeni katılan birisi için. Sol kanat falan resmen felç.

Lukaku ne alaka hem. Lukaku yazın gitti Cenk direkt onun yerine gelmedi ki, tee kışın aldılar onu.

sent via GSC

Gayet de memnunlar Cenk den. Sen hiç Everton maçı izledin mi, adamlar berbat futbol oynayan bir takıma sahip. Orada 13 maçta 5 gol atması gayet iyi takıma yeni katılan birisi için. Sol kanat falan resmen felç.

Lukaku ne alaka hem. Lukaku yazın gitti Cenk direkt onun yerine gelmedi ki, tee kışın aldılar onu.

sent via GSC
agresifleşmeye gerek yok . everton maçlarından birkaç tane takip ettim orda da cenk bir bok oynamıyordu. (ilk maçlardan bahsediyorum). sonra izlemedim . forum yorumlarına biraz baktım memnun olmayanlar da vardı . lukaku neden satıldı diyen de vardı. memnun olan da vardı tabi.

sent via GSC
agresifleşmeye gerek yok . everton maçlarından birkaç tane takip ettim orda da cenk bir bok oynamıyordu. (ilk maçlardan bahsediyorum). sonra izlemedim . forum yorumlarına biraz baktım memnun olmayanlar da vardı . lukaku neden satıldı diyen de vardı. memnun olan da vardı tabi.

Agresifleştiğim yok.

Evet ilk maçlarda iyi değildi normal yani yeni ülke yeni takım. Sonradan düzeldi açıldı.

sent via GSC

Çoğunuzun atladığı bir yer var; Rodrigues'den gelen paranın %20'si Paok'a gidecek. Dursun yönetiminin berbat anlaşmalarından biri işte; akıllı yönetim kârdan pay koyardı, oranı da %10'da tutardı.

Haklısınız renktaş satılması yönünden kararsızım fakat herhangi bir kulüple kafa kafaya takas yapabilirsek inşallah, Paok’a 4-5 milyon € vermeyi delebiliriz. Umarım yeni yönetim piyasa şaşırmışlığını iyi değerlendirir.

İşe yarayan adami satmak kolay.

Onemli olan ise yaramayan Belhanda, Cigerci, Selcuk, Feghouli, Eren cöplerini satmak.

Bizim butcede delik acan adam Rodrigues degil. Yukarida saydiklarimin bonservis ve maaslari yazin altalta goreceksiniz çöpe attigimiz paralari.

Sadece maaşlari bu 5 çöpün yaklasık 75 milyon TL.

Bu 5 çöp olmasa bonservisleri haric 75 milyonun onemli bir bolumu cebimize kalirdi ama biz yine lider olurduk.

Ama 1 Rodrigues olmasa lider degildik bugun.

Son düzenleme:
24 Milyon € peşin + 3 Milyon € taksit hayali bir teklif ama çalışma izni sıkıntısı yok zira milli az daha dünya kupası katılıyorlardı yani ilk teklifleri rahat 15 milyon olur ama biz diretirsek bence 20 milyona kadar çıkarlar biz ise tamamını nakit ister 18'e kapatırız...

18-3.5 (paoka verdiğimiz bonservis) = 14.5 / 5 (paoka karın %20si ödenecek) === 2.9 milyon euro

18-2.9 = 15.1 milyon euro net kar elde ederiz...Gayet iyi... Sat AMK sat...Kaynağa atfettim küfür yok...no swearing maaaaaannn...
18' e sattıysan 18'in %20 sini ele alırsın neden ödediğimiz bonservisi düşüp payı çıkardın?
Sözleşmede karın %20 si mi yazıyor

Cenk'e kaç verdilerse o kadar isteyelim verebiliyorlar nasılsa

İşe yarayan adami satmak kolay.

Onemli olan ise yaramayan Belhanda, Cigerci, Selcuk, Feghouli, Eren cöplerini satmak.

Bizim butcede delik acan adam Rodrigues degil. Yukarida saydiklarimin bonservis ve maaslari yazin altalta goreceksiniz çöpe attigimiz paralari.

Sadece maaşlari bu 5 çöpün yaklasık 75 milyon TL.

Bu 5 çöp olmasa bonservisleri haric 75 milyonun onemli bir bolumu cebimize kalirdi ama biz yine lider olurduk.

Ama 1 Rodrigues olmasa lider degildik bugun.
Üstat elli kere yazdık esas delik bunlar da değil; Carasso-Eray-Günter-Gündoğan-Balta-Yasin-Donk ve Latovlevici...Bunlar 8 milyon Euroluk yer kaplıyorlar ki parmağımızı kıpırdatmaz isek hepsinden 2 aya kalmaz kurtulacağız...

İlla satalım da diyorsan sözleşmesi 2019 yılında bitecek bir yığın daha çöp var onları da satabilirsin...Farzı misal;

Cavanda-2.4 milyon Euro bonservisi var liege alacak...
Tarık Çamdal-Bedavaya göndersek bile 1.6 milyon Euro net maaşı var...
Endoğan Adili-Ünal Aysal'ın gayri meşru çocuğu...
Selçuk İnan-3 milyon Euro maaş...

Yani bunların maaş yükü 80 trilyon bir de üstüne 13 trilyon bonservis de cavanda'dan gelir...Maaş yükünde 65 milyon eurodan 52 milyon Euroya düşer yıldız getirirsin 3 tane o boşalan maaş limitine...Hürmetler...

Not: Artık azalmalıyız sadece doğru eksilmemeli aynı zamanda mutlak olarak da eksilmeliyiz maksimum 25 kişi olmalıyız...Kadro dışılar ve kiralıklardan bıktık...

Garry,İngiltere’de tutunur. Hem hızlı hemde bitiriciliği iyi.Asist yönü de kuvvetli,oyundan düşmüyor. İngiltere tam onluk bir yer. Kapanan defans yok. Yardırır.

15 Milyona bu çocuk satılmaz.Şampiyon olursak 30 liradan kapı açıp, 25 e bırakmalıyız.

Geri
Üst Alt