Evinde Penaltıbahçe

Fenerbahce'nin Kadiköy maclarina bir göz atalim.

Eskisehir 2 kez önce gecti, hakem durdurdu.

Sifo Mehmet atilacagi belli olan oyuncuyu almadi, 10 kisi kalan takimi yendiler.

Genclerbirligi 1-1 yapti, 5 dakika gecti gecmedi hakem müdahale etti 2-1 bitti

Konyaspor 1-1'i buldu, Fener 10 kisi kaldi ama aptallar 2-1 yenildi

Antep macinda efsanevi penaltiyla kazandilar.

Karabük 2 kez geri geldi, sans eseri takimin en iyisi yani kaleci sakatlandi, giren kaleci kaleye gelen ilk topu iceri aldi.

6 macin 1'inde bile top oynamadilar arkadas. Ben böyle dandik bir ligin icine tüküreyim.

Dandik ligden ziyade şikeli lig Murhan...Yazdıklarına bak,bunların hepsi tesadüf olabilir mi ? Sadece hakemler ile değil teknik direktörler de dahil rakip takım futbolcularında bile bir arıza seziyorum ben artık.

Dandik ligden ziyade şikeli lig Murhan...Yazdıklarına bak,bunların hepsi tesadüf olabilir mi ? Sadece hakemler ile değil teknik direktörler de dahil rakip takım futbolcularında bile bir arıza seziyorum ben artık.
her hafta enteresan skorlar almaları elbette tesadüf değil. Şike yapmakta üzerlerine tanımam.

Son düzenleme:
fb'nin kadıköyde puan kaybetmesinin tek ihtimalini es-es gerceklestirdi. 1-1'e yatmadı ve 2.golü aradı, bulduda. 2.golü atmasalar fb gene şaibe ile 3 puanı alacaktır.

böyle üst üste 4-5 şaibeli mac alırlar, sonra bir macta fb aleyhine kararlar verilir (mesela rize macı) gündemi hakemler fb'yi katlediyor diye degistirirler. fb aleyhine karar verilecek macta ligin en zayıf takımları ile oynadıklarında olur, hani kazanılması garanti maclar, rize bu ligin en zayıf halkası, mesela balıkesir macında fb aleyhine kararlar verilecek..

Neden kimse bağirmıyor güntekin ne dedi bu penaltı fener alyhıne olsa turkıye ayaga kalkar evet dogru azız bu sabah basın toplantısı yapardı bu kacıncı rezillik daha ılk yarı bitmedi bu kacıncı penaltı yanlıs karar kırmızı kart kacıncı ama neden başka takımlar neden bizden kimse çıkıpta konuşuyo haftaya sadece bir penaltısı verilmesin bakın hepsi unutulur bu kadar rzillik olmaz yeter artık ya amaç çok açık yönetim uyan amaç galatasaray 4.yıldızı takmıyacak tff-aziz işbirliği ıkı senedir oynanan oyunu görmuyormusunuz tff geldi azizle işbirliği sacma sapan hakem kararları penaltılar

Penaltı atışı da evlere şenlik:

B3tzbA7CIAEYMjj.jpg

Oha :D 2 kişi var sadece girmeyen :D

2010-2011 resmi şike sezonu da böyleydi.

1 maçta 3 penaltı verildiğini ve Alex'e zorla 5 gol attırıldığını biliyor herkes.

fb'nin kadıköyde puan kaybetmesinin tek ihtimalini es-es gerceklestirdi. 1-1'e yatmadı ve 2.golü aradı, bulduda. 2.golü atmasalar fb gene şaibe ile 3 puanı alacaktır.

böyle üst üste 4-5 şaibeli mac alırlar, sonra bir macta fb aleyhine kararlar verilir (mesela rize macı) gündemi hakemler fb'yi katlediyor diye degistirirler. fb aleyhine karar verilecek macta ligin en zayıf takımları ile oynadıklarında olur, hani kazanılması garanti maclar, rize bu ligin en zayıf halkası, mesela balıkesir macında fb aleyhine kararlar verilecek..

İşte yaklaşık 14 yıldır Kadıköy'deki maçların ve Fenerbahçe üzerine inşa edilmiş Türk futbolunun kısa bir özeti...

Dünya'da PENALTI:

Bir penaltı vuruşu, top oyunda iken, bir oyuncunun, kendi ceza sahası içinde rakip oyuncuya faul ile cezalandırılabilecek 10 kural dışı bir hareketten birini veya birden fazlasını yapması durumunda yapan takımın aleyhine verilir (FIFA futbol oyun kuralları, Kural 14 Penaltı).

Türkiye'de PENALTI:

B188I23CEAAtjoX.jpg

Artık deplasmanlarda da penaltıbahçe . Yeni Türkiye, yeni Türk futbolu.

işin ilginç yanı şike sürecinden öncesine döndü herşey..

alan aldı veren verdi.. herşey aynı tas aynı hamam şike de olur şaibede.. futbol bu bırakında ligtv de kazansın

chedjounun dediği gibi bir komedi filmi oynuyor, bir tiyatro. bu perde biter, aktörler değişir,sahne değişir, oyun tersine döner. o zaman fenere acır mıyım ?? asla. bugün yediğin hurmalar döner kıçını tırmalar. :)

Geri
Üst Alt