Evlatçılık, Yabancı Hayranlığının Gayri Meşru Çocuğudur

Drogba şikeci herifin tekiydi

Chelsea maçlarında nasıl yattığını hatırlıyoruz

İyi ki gitti umarım bir daha gelmez

Eee sonra deriz ki avrupali nasil oyuncuya destek veriyor. Bizden oyuncu cikmaz diye aglariz.
Yasine esaek yukuyle soven bir insanim ama adam cizgisini hic bozmadi mentalitesi hep bir an once sonuca gitmek bunun icin surekli efor sarfediyor.
Tolga ben dahil herkesin tereddutu vardi vok uber mi oynuyor hayir ama adam cabaliyor.

Donelim gelelim kimler elestri konusu selcuk zaman zaman sinana kiziliyor gecen sene sabriye salladik.

Nedenleri mi beli degil mi. Altinordu baskani ile ayni fikirlere sahip oldugumuz icin ruhsuzluk. Beylerimizden biri umut ve ozellikle olcani gitti diye haftalardir yuzu asik gamli baykus gibi kafa hep onde tukenmislik sendromunun icinde. Yaptigi tek sey tolgaya top atip sonra ona bagirmak niye ileri atmiyoraun diye. Guya kaptan ya. Bir degil iki degil kac kere gozume carpti ataga cikamayip top orta sahada dondugunde yanindakini.azarlamaya calisiyor. Sorsan kaptan, oyun kurucu, rakibe kalca dayiyici.

Insanlar hirs istiyor hirs. Oyle yok yildiz yok comez ayrimi yok.

Niye brumadan umutluyu ne olursa olsun acik.kapi birakiyoruz yabanci hayranligi mi bu.
Peki yabanci hayraniyizda linnes, chedjou, jose ozellikle bu cocuk tum turkiyede itin gotune sokulmadi mi.
Yildiz hayraniyiz ama drogba oyuncak gibi her topu kullanacagim dediginde yurumeye basladiginda yeter demedik mi.

Benim gordugum evlatcilik, malcilik ve hirs severcilik olarak uce ayrilmis durumdayiz.

Bakin beni yanlis anliyorsunuz , ben sunu kast ediyorum , umut 4 sezon kaldi , toplam katkisi herhalde gol sayisi presi ozverisi herseyi topladiginda , 1 bucuk sezonluk drogba kadar vardir , drogba geldigi senede ikinci devrede harikaydi , ikinci senesinde ozellikle de ikinci devre yatti . Marketing i imaji kast etmiyorum , saha katkisi bu yazdigim kadardi

geciyorum , selcuk , ilk 2 senesinde ve hamzali zamanda verdigi toplam katki da bence sneijder dan az degildir , ikisi de su an rezalet haldeler o ayri

benim burada elestirdigim sey oyuncular degil , biz taraftarlari ... cunku biz yerli-yabanci ya da sohretli-siradan oyuncu ayrimina asiri kapilip kotuye kotu bile diyemeyecek hale geliyoruz

klupler neden selcuk , volkan demirel ya da van persie sneijder gibi problemleri cekmek zorunda anlamiyorum , kotuyse kotuler , birini yerin dibine sokup otekine "yani kotu ama o da sneijder abi..." Demek de adalet degil

Tuna

Drogbaya o donem o sozler sarf edildiginde bugun sneijder e soylenenler gibi kabul gormuyordu

diger ornegin de guzel , fakat dogru degil , nasil degil anlatayim

gecen sezonun ilk doneminin ortalarinda bir istatistik vardi 2-3 ucu haftadan baslayan

bilal ne zaman oynarsa kazaniyorduk , jose de ne zaman oynasa bir sekilde kazanamiyorduk , totem gibiydi ..

Fakat ortak kani , bilal cop jose ise genc yetenek ispanya patentliydi .. Peki 1 ay once ne konusuldu ? "Bilal tutulabilirdi , yanlis oldu"

peki joseyi ozleyen oldu mu ?

bak benim bir yerimi yirtip sneijder drogba ile anlatmak istediklerimden cok daha guzel ornek seninki .

jose bilal arasi yorumlar yerli yabanci ayrimina en net ornektir

Bakin beni yanlis anliyorsunuz , ben sunu kast ediyorum , umut 4 sezon kaldi , toplam katkisi herhalde gol sayisi presi ozverisi herseyi topladiginda , 1 bucuk sezonluk drogba kadar vardir , drogba geldigi senede ikinci devrede harikaydi , ikinci senesinde ozellikle de ikinci devre yatti . Marketing i imaji kast etmiyorum , saha katkisi bu yazdigim kadardi

geciyorum , selcuk , ilk 2 senesinde ve hamzali zamanda verdigi toplam katki da bence sneijder dan az degildir , ikisi de su an rezalet haldeler o ayri

benim burada elestirdigim sey oyuncular degil , biz taraftarlari ... cunku biz yerli-yabanci ya da sohretli-siradan oyuncu ayrimina asiri kapilip kotuye kotu bile diyemeyecek hale geliyoruz

klupler neden selcuk , volkan demirel ya da van persie sneijder gibi problemleri cekmek zorunda anlamiyorum , kotuyse kotuler , birini yerin dibine sokup otekine "yani kotu ama o da sneijder abi..." Demek de adalet degil

Körü körüne kimseyi savunmam

Şu anda sneijder de kötü

Zamanında Drogbada her topu kullanmak istediğinde hoşuma gitmedi

Riekerink mesela hoşuma gidiyor ama değişiklikleri daha hala zayıf

Ama işte Türk oyuncularında sıkıntı malesef daha büyük

Temel bilgiler pas atma, pozisyon alma, kademe ve takım halinde işleyiş

Zaten Avrupa'da maça çıkınca bütün bunlar kabak gibi çıkıyor ortaya

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Evlatçılığın gayrımeşru çocuk olduğu doğru. Evlatçılık yapanlar için de aynı sıfatı kullanabiliriz .

vodafone arenada ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TÜRK TELEKOM ARENA'NIN Gayri meşru çoçuğudur !!! bunun böyle bilinmesini isterim sinan bilgir

Geri
Üst Alt