- 5 Eylül 2014
- 86.767
- 73.426
- 4.513
Sen salaksın diyebilir miyiz doktorEvlenmeyin çocuk yapmayın salak mısınız oğlum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen salaksın diyebilir miyiz doktorEvlenmeyin çocuk yapmayın salak mısınız oğlum
Ya hadi biruhumu sadece gsnin kaybetmesi emer
dua et isim vermedimYa hadi bi
Ha?dua et isim vermedim
hocam cinsellik mi birinci planda olmalı yoksa duygusallık mıKonu evlilik değil yanınızdaki kişi ile beraber olmaktan zevk alıp almadığınız ve öncelikle iyi arkadaş olup olmadığınız öncelikle.
Kadınları sadece süs eşyası gibi görüp hediye alınca mutlu olan ve bunun karşılığında beraberlik elde ettiğiniz canlılar olarak görmezseniz sorunun bir kısmı çözülür, gerisi beraber olmanın size iyi gelip gelmemesi ve karşınızda ki insanın da iyi niyeti ile alakalı.
Evliliği boynuna karısının taktiği tasma olarak kabullenenlerin maalesef kaçınılmaz sonu budur..
2013 Mayıs'ta evlendim 11yili devirdim.. Evlenirken 2 kişinin de ayrı birer birey olduğu unutulmayip arkadaşlarıyla ailesiyle geçirebileceği hususi zamanları olması gerekir..
Tabi bu konunun 2 temel nedeni kadınların doyumsuz olması (hemen başka yere çekmeyin ) erkeklerin de pisirik olması.. Sen ne kadar taviz verirsen kadin daha fazlasını ister.. Haftada 2 halı saha maçın mi var sen kadını memnun edeceğim dersen o maç ayda 1e düşer..
Kadınlar evlilik öncesi çoğu konuda anlayışlı davranır ama imza attığın dakika herşey tersine değişir..Bazı şeyleri nisanliyken dikte edip sınırları keskin bir şekilde koymak lazım.. Evlenince hanımla aram bozulmasin 2 gün küs gezmeyelim dersen sınır falan kalmaz .. Gerekirse o ara bozulacak o da seni bir şekilde kabullenecek işin sonu bu..
Haaa tabi lanet bir kadina denk gelirsen ne yaparsan yap zaten hayat zindan olur o ayrı konu..
Bir insanın şahsi olarak keyif aldığı aktiviteleri olmadıktan sonra enerjisi emilmis gibi gezmesi gayet normal
evde kalmıssınBen evlenmeden de öyleyim. Yoksa evli miyim
evde kalmıssın
evet malesef bu aptalligi yaptikSen salaksın diyebilir miyiz doktor
Sokakta mı kalayım Recepevde kalmıssın
Unsal adam midir
forumda ömür gecmez evlenin barklanınSokakta mı kalayım Recep