- 1 Mayıs 2018
- 52.960
- 43.357
- 3.298
Para > Ask > Sevgi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hani nerde abi gösterin hemen.@Onur Adıbelli bilir İzlandali hanimlari belki
Ben yiyemiyom ama sampiyon olursak gel bodruma gidek danyal abinin yanina,transfer donemini orda acariz abi,yemek yerikBazen pizzayı çok yiyen karın ağrısından hamburger yemek istermiş.
Ben yiyemiyom ama sampiyon olursak gel bodruma gidek danyal abinin yanina,transfer donemini orda acariz abi,yemek yerik
Hayir bodrumda yasiyomus ya ,ondan söyledim sen de gel,bi otelde kalirikdanyal hamburger mi yapıyor
Sakin ol sen biHani nerde abi gösterin hemen.
“Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız;ikinciyi seçin.Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı”diyor Bukowski.Herhangi bir şeye bir alternatif yaratabiliyorsak,aslolana değer vermediğimizdendir.İki seçenek arasında kalan aslolanı ziyan etmesin,ikinciyi seçsin.Bence olabilir. Mevzu evlilik değilde insan aynı anda 2 kişiden hoşlanıp, 2 kişiyi sevebilir.
Tabii başıma gelmediği için nasıl bir hissiyat olacağını bilemiyorum.
Hanıma sormam lazım fikir sunabilmek içinKonu hakkında @Onur Kosar ve @Tahir Mahir Koç'un da fikirlerini almak isterim. Bu arada bana göre gayet olası bi durum
Diyalogu aynen bekliyoruzHanıma sormam lazım fikir sunabilmek için
(soramadı)Diyalogu aynen bekliyoruz![]()