Evliliğe Giden Yolda İlk Adımlar

Hayatta sevdigini buldugunda pek beklememek lazim diyorsun da sirf aşik oldugun için hemen evlenmemek lazim, biraz gelecegi bakmak lazim. 19 yasinda oldugunu göre de maddi anlamda ciddi sikinti yaşayabilirsin. Mutluluktan daha çok perişanlik çekersin. Gerçi senin maddi durumun bilmedigim için onun hakkinda pek birşey diyemem.

Bir kaç sene bekleyip, saglam iş bulduktan sonra evlensen daha iyi olur gibime geliyor.

Baslikta hata var dedigim gibi, ozur dilerim.

Suan evlilige dusunmuyoruz, sadece evlilige giden yolda atilan adimlari merak ediyorum, soz nisan felan desek okul bittiginde evlenmek istiyorum.

Saygisizlik yapma Berat.

Evlenme kararini beraber aldik.

Anlamadim.

Sen aradigin kisiyi bulduktan sonra yas ne fark eder ki ?

Neden acmasaydim?

Hem moderatorsun hem konuda offtopic gidiyorsun, olmamis.

Suanlik sadece soz ve nisan dusunuyorum 3/4 sene sonra evlenmek istiyorum okul bittiginde ve bir meslek sahibi oldugumda, Hukuk ogrencisiyim ilerdi yengenize bakabilecek kadar param olacaktir.

Bu islerin nasil yapildigini pek bilmedigimiz icin sorduydum, yoksa allahin emri bizde biliyoruz, onceki procedure ile ilgili soru zaten.

Dogru, o yas'ta evlenip cocuk sahibi olmak lazim zaten.

Askerlik cok buyuk problem degil, gurbette yasadigim icin en fazla 1 ay surer Askerlik.

Her gece baska bir kizla takilmak bana gore degil.

O baska bir sehir'de kaliyor bende baska bir sehir'de kaliyorum, teyzelerin beni tanimasi mumkun degil.

Hayir, gercek hayattan taniyorum, ikimizde hukuk ogrencisiyiz orda tanistik.

30 yasinda insan evli ve cocuklu olmasi gerekir bence.

Bos laflar bunlar.

Kendi capimda tabi biriktirdigim para var zaten sadece soz ve nisan yapmak istiyorum gelecek 3/4 yil icerisinde ondan sonra evlenmek,

QUOTE=Alper Altun;7177016]Erken degilmi ;)
Degil, soz ve nisan icin degil kanimca.

Muslumanim evet.

ailesi beraber vegas gitmemize izin verir sanki.....

Sacma sapan konusma.

Hayatta sevdigini buldugunda pek beklememek lazim.

Fazla saygisizlastin sen Berat, haddini bil.

Soz nisan icin uygun yas diye biliyorum.

Sana mi kaldi fransiz facisti

Yazdiklarin icin sagol, baya yardimci oldun.

Iste bundan dolayi hayatin boyunca elizabeth kalip millete internetten 31 cekmelerini soyliceksin.

Is guc felan zamani simdi buldum.[/QUOTE]
yo hergün sevişiyorum

Evlenmek isteyen adam gidip anasina babasina akrabasina arkadasina sorar bu isler nasil yurudugune dair.

Bu arada Karamanliya kiz mi verilir :asd:, kesin gurbet derken Hollanda'da kaliyorsundur her yer Karamanli kaynadigindan dolayi.
Hollanda'da kaliyorum evet, Karamanliya neden kiz verilmezmis?

Baslikta hata var dedigim gibi, ozur dilerim.

Suan evlilige dusunmuyoruz, sadece evlilige giden yolda atilan adimlari merak ediyorum, soz nisan felan desek okul bittiginde evlenmek istiyorum.

Saygisizlik yapma Berat.

Evlenme kararini beraber aldik.

Anlamadim.

Sen aradigin kisiyi bulduktan sonra yas ne fark eder ki ?

Neden acmasaydim?

Hem moderatorsun hem konuda offtopic gidiyorsun, olmamis.

Suanlik sadece soz ve nisan dusunuyorum 3/4 sene sonra evlenmek istiyorum okul bittiginde ve bir meslek sahibi oldugumda, Hukuk ogrencisiyim ilerdi yengenize bakabilecek kadar param olacaktir.

Bu islerin nasil yapildigini pek bilmedigimiz icin sorduydum, yoksa allahin emri bizde biliyoruz, onceki procedure ile ilgili soru zaten.

Dogru, o yas'ta evlenip cocuk sahibi olmak lazim zaten.

Askerlik cok buyuk problem degil, gurbette yasadigim icin en fazla 1 ay surer Askerlik.

Her gece baska bir kizla takilmak bana gore degil.

O baska bir sehir'de kaliyor bende baska bir sehir'de kaliyorum, teyzelerin beni tanimasi mumkun degil.

Hayir, gercek hayattan taniyorum, ikimizde hukuk ogrencisiyiz orda tanistik.

30 yasinda insan evli ve cocuklu olmasi gerekir bence.

Bos laflar bunlar.

Kendi capimda tabi biriktirdigim para var zaten sadece soz ve nisan yapmak istiyorum gelecek 3/4 yil icerisinde ondan sonra evlenmek,

Degil, soz ve nisan icin degil kanimca.

Muslumanim evet.

ailesi beraber vegas gitmemize izin verir sanki.....

Sacma sapan konusma.

Hayatta sevdigini buldugunda pek beklememek lazim.

Fazla saygisizlastin sen Berat, haddini bil.

Soz nisan icin uygun yas diye biliyorum.

Sana mi kaldi fransiz facisti

Yazdiklarin icin sagol, baya yardimci oldun.

Iste bundan dolayi hayatin boyunca elizabeth kalip millete internetten 31 cekmelerini soyliceksin.

Is guc felan zamani simdi buldum.
haydar dümen bulundu beyler !

Son düzenleme:
Abi, kardeş, renktaş, dost tavsiyesi ne dersen de ama sakın evlenme. Ben evliyim. Çok şükür hayatımdan ve evliliğimden memnunum, mutluyum. Ama evlilik bireysel özgürlüğü kısıtlıyor, sorumluluğu artırıyor. Ben öyle sıkıntıya, kadın baskısına, dırdırına gelemem. Ben özgür olmalıyım. Canımın ne istediğine o an kısıtlama gelmemeli.

Tüm bunları hesap et. Yol yakınken vazgeç. Evlenipte başın göğe mi erecek.

GT-I9300 Tapatalk

Sen önce adam ol ondan sonra evlen bebe buraya konu açıyosun madem millette altına yorum yapar benim yazımı alıntı yapıp boş laf bunlar yazmışsın önce karşındakine saygı göster ne bok yersen ye böyle abuk subuk konu açma buraya madem foruma bak çoluk çocukla muhatap oluyoz

Geri
Üst Alt