evlilik kurumu

En başta nasıl alıştırdıysan öyle gidiyor. Başta bazı şeyleri peşinen söyledin mi? Söylemeyip sonradan hallederim kafasında hareket ettiysen ki biraz öyle gibi geliyor yanlış yapmışsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duymuşsunuzdur ama doğru bir söz var.
Kadınlar, erkeklerin evlendikten sonra değişeceğini, erkekler ise kadınların hiç değişmeyeceğini umarlar. Ama sonuç olarak erkekler değişmez, kadınlar ise değişir.
İşte asıl sıkıntı burada başlıyor. Evlendikten sonra eşler bunu kabullenemediğinde evlilik sorunlu hale geliyor. Birde evlenmeden önceherşeyi konuşmak lazım. Ama kadınlar genelde kendileriyle ilgili şeyleri saklarlar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadınlar, erkeklerin evlendikten sonra değişeceğini, erkekler ise kadınların hiç değişmeyeceğini umarlar. Ama sonuç olarak erkekler değişmez, kadınlar ise değişir.
İşte asıl sıkıntı burada başlıyor. Evlendikten sonra eşler bunu kabullenemediğinde evlilik sorunlu hale geliyor. Birde evlenmeden önceherşeyi konuşmak lazım. Ama kadınlar genelde kendileriyle ilgili şeyleri saklarlar.

nafaka yükü çok ağır ülkemizde eğer yasada bununla alakalı bir kolaylık yapılırsa. herşeyi açık açık konuşmayı düşünebilirim

Kadınlar değişmiyor bence ama evlenene kadar kendilerini çok güzel kamufle ediyorlar gerçek kimlikleri evlendikten sonra çıkıyor korkuları kalmıyor çünkü iş bitmiş oluyor o andan sonra dönüş yok.

evli değilsin dimi dostum ?
kadınlar çok terso yaratıklardır, onlarla anlaşmaya çalışmak başlı başına hatadır.

bir keresinde arkadaşlarım kapıya dayanmıştı, yenge izin ver dorukta bizimle gelsin erkenden teslim edeceğiz demişti.

aynen şu surat ifadesiyle onaylamıştı,
UnnaturalScratchyAcornbarnacle-size_restricted.gif

sonraki 3 ayı bana zindan etmişti

erkenden teslim edeceğiz mi? dostum sen kargoya verilen eşya mısın? :red: evli değilim ve sayenizde evliliğe olan korkum bir kat daha arttı.

erkenden teslim edeceğiz mi? dostum sen kargoya verilen eşya mısın? :red: evli değilim ve sayenizde evliliğe olan korkum bir kat daha arttı.
eşyanın kıymeti olur oysa biz erkeklerin hiç bir değeri yoktur.

bazen bir seks objesi, bazense güçlü kollarıyla eşya taşıma görevini sana yüklüyor.

kendine bakmanı isterler çünkü yanına yakışman gerekir. asla ama asla doya doya yemek yedirmez bana

Arkadaşlar yeni konu açmadan sizlere birşey sormak istiyorum. Sonuçta evlilik gizli ve ciddi bir kurum lütfen bana bir akıl verip yol gösterin. sadece rakam yazmanız yeterli ben anlarım inanılmaz sıkıştım...

Birliktelik süresi ve Kaç günde bir ?

mesela benim:
10 Yıldır / 57 günde bir.

ortalama bu mu yani ? yoksa evliliğimde problem mi var allah rizası için yol yordam gösterin özellikte abilerim , büyüklerimi konuya etiketleyin.. @Alper Altun @Keramettin TANRIVERDİ @Levent Kolpgün

Arkadaşlar yeni konu açmadan sizlere birşey sormak istiyorum. Sonuçta evlilik gizli ve ciddi bir kurum lütfen bana bir akıl verip yol gösterin. sadece rakam yazmanız yeterli ben anlarım inanılmaz sıkıştım...

mesela benim:

ortalama bu mu yani ? yoksa evliliğimde problem mi var allah rizası için yol yordam gösterin özellikte abilerim , büyüklerimi konuya etiketleyin.. @Alper Altun @Keramettin TANRIVERDİ @Levent Kolpgün
İki günde bir , boğa gibi hissetmen şart

mesela benim:

evliliğinde sıkıntı var hocam, kardeş gibi takılıyorsunuz anladığım kadarıyla

Yaş 31 oldu hala bekarım 3 sene önce evliliğin kıyısından döndüm. Etrafımdaki insanları görünce ne iyi yapmışım diyorum. Kolay kolay evlenmeyi düşünmüyorum tabi nasip kısmet ama ben aşk ile bir şeylerin düzene girecegeni düşünenlerden degilim. Eşim benim en iyi arkadaşım olmalı birbirimizin planlarina uymalı saygı göstermeliyiz. Daha önce yaşadığım için söylüyorum bunu ben sevdiğim kişiye şaka yapmalıyım arkadaş oda bana yapsın. Sevdiğim kişiye şaka yapamayacaksam ne yapayım öyle ilişkiyi. Tripler,egolar boş gerçekten. Haftada 1 gün anneme gideriz şu gün şuraya gideriz olmaması gereken şeyler akışına bırakacaksın. Bu tarz plan progmlar evliliği yorar diye düşünüyorum. Niye kendini bir şeye şartlandırırsın ki. Bunu sadece kadınlar da yapmıyor erkekler de yapıyor. Elalem ne der vs yemişim elalemi ben elalem için mi evleniyorum ailem için mi evleniyorum. Çevremde de şahit oldum evlenmeden tecrübe kazandım. Aile büyükleri vs çoğu şey onların yüzünden olur kimsede demez ki ulan acaba bizim yüzümüzden mi böyle oldular. Kadınların devamlı benimle ilgilensin sağda solda pek gezmesin telaşı ego abi safi ego cevrelerinden görüyorlar aa bak onun kocası dışarı pek çıkmıyor karısına tapiyor ona şöyle davranıyor Vsbirbirlerini gazliyorlar.
Herkesin huyu suyu bir değil ki .. işin özeti arkadaş olabilmek birbirini anlamayabilmek yormadan sevmek.

mesela benim:

Vasfi haha atmış tabi o yeni evli 😂

Geri
Üst Alt