- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
Onur tavsiye yoksa uza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazen kırıcı oluyorsunOnur tavsiye yoksa uza
kırılgan gsliBazen kırıcı oluyorsun
Seninle wowlaşmak dahi istemiyorum
müslüman sakalı öyle olurO nasıl 1 sakal şekli yav![]()
Yarin bu saatler Sami Karakoc :Arkadaş çevremin çoğu evli tek bekar benim. Evliliğe karşı korkun cekincem vardı. Arkadaş çevresinden duyduklarım gördüklerimden sonra evlilik baya imkansız hale geldi benim için. On yıl sonra düşünürüm belki
Saim renktasim çok yıpranmış. 22 yıl nasıl geçti kim bilir22 yıllık.
kıssadan hisseBenim tavsiyem : evlenme! Ama ila evlenmek istiyorsan, evlenecegin Kadini iyi tani, bazen insanlar evlendikden sonra baska bi kimligiye bürünebiliyor. Hemen cocuk yapmayin, hayatin tadini cikartin ve iyi bi Sex hayati da cogu sikintiyi baslamadan bitirebilir. Benim tavsiyelirim bunlar
uğur bey saçmalamaya devam edeceksinizkıssadan hisse
sn azad murat bey bam teline dokunmuş yine
OCAĞIN SÖNMESİN İSTİYORSAN EVİN İÇİNDE DİMDİK GEZECEKSİN
Yav sen kilibiksin. Ne gibi bir öneri getirebilirsinBazen kırıcı oluyorsun
Seninle wowlaşmak dahi istemiyorum
Tekrar fırsat verilse kesinlikle yine aynı kişi ile evlenirdim üstad. Fakat evliliğin özellikle erkekler açısından bakıldığında genlerine uygun olmadığını düşünüyorum. Geleneklerimize rağmen evlilik dışı birlikteliklerin artışı da bunu doğruluyor gibi.Saim renktasim çok yıpranmış. 22 yıl nasıl geçti kim bilir
erkekleri kapatmak gerekiyor üstatTekrar fırsat verilse kesinlikle yine aynı kişi ile evlenirdim üstad. Fakat evliliğin özellikle erkekler açısından bakıldığında genlerine uygun olmadığını düşünüyorum. Geleneklerimize rağmen evlilik dışı birlikteliklerin artışı da bunu doğruluyor gibi.
Yenge profil resmini gördü mü üstad? Gördü ve hala sorun yoksa feramuzcum bu adamı ustan belle, ağzından çıkan her kelimeyi not al evlilik namınaTekrar fırsat verilse kesinlikle yine aynı kişi ile evlenirdim üstad. Fakat evliliğin özellikle erkekler açısından bakıldığında genlerine uygun olmadığını düşünüyorum. Geleneklerimize rağmen evlilik dışı birlikteliklerin artışı da bunu doğruluyor gibi.
Kesinlikle gördü. Hatta bu kim dedi, açıkladım. Telefonuma istediği zaman bakar zaten renktaş.Yenge profil resmini gördü mü üstad? Gördü ve hala sorun yoksa feramuzcum bu adamı ustan belle, ağzından çıkan her kelimeyi not al evlilik namına