Evlilik Meselesi

Çocuk için acele etmeyin, min 3 yıl evliliğin oturması
Çok borca girmeyin
Asla eşinizle kavga etmeyin, eşinizle kavga edeceğinize F5li ile polemiğe girin daha iyi, o derece

Arkadaş çevremin çoğu evli tek bekar benim. Evliliğe karşı korkun cekincem vardı. Arkadaş çevresinden duyduklarım gördüklerimden sonra evlilik baya imkansız hale geldi benim için. On yıl sonra düşünürüm belki
Yarin bu saatler Sami Karakoc :

Beyler biri var

Benim tavsiyem : evlenme! Ama ila evlenmek istiyorsan, evlenecegin Kadini iyi tani, bazen insanlar evlendikden sonra baska bi kimligiye bürünebiliyor. Hemen cocuk yapmayin, hayatin tadini cikartin ve iyi bi Sex hayati da cogu sikintiyi baslamadan bitirebilir. Benim tavsiyelirim bunlar

Benim tavsiyem : evlenme! Ama ila evlenmek istiyorsan, evlenecegin Kadini iyi tani, bazen insanlar evlendikden sonra baska bi kimligiye bürünebiliyor. Hemen cocuk yapmayin, hayatin tadini cikartin ve iyi bi Sex hayati da cogu sikintiyi baslamadan bitirebilir. Benim tavsiyelirim bunlar
kıssadan hisse

sn azad murat bey bam teline dokunmuş yine
OCAĞIN SÖNMESİN İSTİYORSAN EVİN İÇİNDE DİMDİK GEZECEKSİN

Supheci biri oldugum icin fikirlerim negatif gelebelilir ama yine de yazayim.

Ailesi veya kendisi kafadan sakatsa,
Gecmisinde ciddi bir ayrilik yasamissa,

Ailesinde ve kendisinde ciddi saglik sorunlari varsa,
Sisman ya da cok siskaysa,

TV basindan kalkmiyorsa,
Telefonunu birakimyorsa,
Ha bire selfie cekip oraya buraya atiyorsa,

Tembel ise,
Her seyi senden bekliyorsa,
Kendi basinin caresine bakamiyorsa,
Ev kadini hunerleri yoksa, parayi carcur ediyorsa,

Kufurlu konusmayi maharet sayiyorsa,

Kendi menleketinden degilse,

EVLENME

Hayirli olsun. Erken cocuk yap, erken yasta basindan defedersin.

Saim renktasim çok yıpranmış. 22 yıl nasıl geçti kim bilir
Tekrar fırsat verilse kesinlikle yine aynı kişi ile evlenirdim üstad. Fakat evliliğin özellikle erkekler açısından bakıldığında genlerine uygun olmadığını düşünüyorum. Geleneklerimize rağmen evlilik dışı birlikteliklerin artışı da bunu doğruluyor gibi.

Tekrar fırsat verilse kesinlikle yine aynı kişi ile evlenirdim üstad. Fakat evliliğin özellikle erkekler açısından bakıldığında genlerine uygun olmadığını düşünüyorum. Geleneklerimize rağmen evlilik dışı birlikteliklerin artışı da bunu doğruluyor gibi.
erkekleri kapatmak gerekiyor üstat

Yenge profil resmini gördü mü üstad? Gördü ve hala sorun yoksa feramuzcum bu adamı ustan belle, ağzından çıkan her kelimeyi not al evlilik namına

Geri
Üst Alt