Evlilik Teklifi Hakkında Yardım!

Şevket Atakan

Adventurer
GalataSarayı Efendileri
Herkese öncelikle merhaba ,

Takımımızın güzel bir kamp ve transfer dönemi geçirmesini temenni ederim.

Lakin şu sıralar daha önemli bir problemim var :)

Başlıkta da belirttiğim gibi yakında sevgilime evlenme teklifi edeceğim.

Fakat aklımda hiçbirşey yok. Maddiyattan kaynaklı öyle uçuk şeyler yapamayacağımı şimdiden belirteyim.

Marjinal bir kişiliğim var , esasında müstakbel eşimde benden marjinal birşeyler bekliyor.

E malum forumda çok marjinal insanlar var.

Fikir ve önerilerinize açığım.

Yardımlarınızı esirgemediğiniz için şimdiden teşekkürler.

Burada futbol dışı konulara yazmak pek huyum değil, lakin denk geldim ve futbol içerikli bir öneri de bulunmak isterim.

Sevgilini yeni transferleri görmek bahanesiyle Samiyen'deki ilk maça götür ve karşı tribünde bir pankart açtır.

Tabi bir riski var, o da Burak kaçıracağı gollerle gecenizi mahvedebilir.

Burada futbol dışı konulara yazmak pek huyum değil, lakin denk geldim ve futbol içerikli bir öneri de bulunmak isterim.

Sevgilini yeni transferleri görmek bahanesiyle Samiyen'deki ilk maça götür ve karşı tribünde bir pankart açtır.

fazla klasik oldu gibi renktaş :D

madem yardıma ihtiyacın var, sade ama akılda kalıcı bir şey yap, hiç canını sıkma, sevgilinin huyunu suyunu sen biliyorsun zaten, ne sever, ne sevmez vs.. yüzümüzü kara çıkarma aslan parçası ;) yaptığın sürprizi video, fotoyla süslendir, ölümsüzleştir, burada da paylaşırsın başkalarına ilham olur :)

evlenip de pisman olmayan yok yol yakinken don bence aslan gibi delikanlisin yazik olmasin

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tv'lerde falan degisik evlenme teklifleri görüyorz. Sanki kız ile hicbir iliskisi yokta bir anda benimle evlenirmisin deyince, kız sok falan oluyor :)

Ciddi bir iliskiniz varsa, aileler birbirini tanıyorsa zaten sonu evliliğe cıkacak. Teklifin cokta önemi yok bence. Tabi bayanların ne düsündügünü bilemem, süpriz teklifler yapmayınca evlenmiyorlar mı acaba, sormak lazım kendilerine :)

Ne yaparsan yap ama, yaşadığınız yerden uzakta bir yerde yap teklifini. Mümkünse ülke dışında. Ben Güney Afrika'da teklif etmiştim taa öğrenciyken. Sen de adaların birine götür mesela. Corfu'yu önerebilirim hatta. Çok pahalıya patlamaz hem. İlerde faydasını görürsün, emin ol.

ben bodrumda bir iskeleye götürdüm arkadaşlarda telefonlarının flashını açtılar ateş böcekleri hesabı diz çöktüm nazımdan şiir okudum (hoş geldin kadınım) sonra da kendi sözlerimle harmanladım

bence söyleyeceğin sözler önemli olan zaten seninle evlenmek isteyen kız ihtişamına bakmaz ;)

evet garantili... tabi abisi ve babasını bilemiyorum :P

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pnVAE91E7kM[/media]

Bir çok öneri gelir sana kardeş.Ama şu sıra gerçekten toplum evlilikten uzaklaşıyor.Bence ana neden bayanlar.Erkekler aynı değişiklik yok.Ama kızlar eskisi gibi değil.Gözleri inanılmaz açıldı ve rahat yaşamaya alıştılar.Evlenince koca baskısına dayanamazlar..Mesela evlenince sosyal medya ilişigini kesmesi lazım kızların.Ama kesemiyolar.Ben bizzat gözlemledim bunu.Bu yüzden çok ayrılanlar var.10 yıl dile kolay sevgili olduktan sonra evlenen halamın kızı 1 ayda boşandılar.1 ayda.Nedeni de kocasını başka kızla konuşurken yakalamış.

ama böyle de bişii var :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=FuIULyUrxzg[/media]

Ne yaparsan yap ama, yaşadığınız yerden uzakta bir yerde yap teklifini. Mümkünse ülke dışında. Ben Güney Afrika'da teklif etmiştim taa öğrenciyken. Sen de adaların birine götür mesela. Corfu'yu önerebilirim hatta. Çok pahalıya patlamaz hem. İlerde faydasını görürsün, emin ol.

Ne gibi bir faydasini gorurum renktas ?

HTC One cihazımdan gönderildi

Nedense her gittigimiz mac efsane oluyordu :) en son juve macindaydik sneijder benim oldugum kaleye birakmisti topu hehehey ne gundu yaa :) maca gs bonus kredi karti gostererek girmistim :) cingeneler arabamin arka camini falan kirmislardi ama zafer sarhoslugundan pek onemsememistim. Stadda evlenme teklifi degilde kimsenin daha once yapmadgi birsey yapmak istiyorum.

HTC One cihazımdan gönderildi

sırf bunun işini yapanlar var diye biliyorum. akvaryumda aklında olsun. fazla da abartma , beklenti hep yüksek olabilir sonraları.

istanbul_akvaryumda_evlilik_teklifi_2.jpg

Evlilik aşkı öldürüyor güzel kardeşim, yol yakınken vazgeç :)

Geri
Üst Alt