Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Demir Baş ?şevki aramızda bizden biri![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demir Baş ?şevki aramızda bizden biri![]()
ula fiction karakter illa gerçek mi olması lazım.
Bilirsin Türk dizilerinde ki karakterleri gerçek kişiler ile bağdaştırma huyumuz vardır, vücut bulması lazım. Bu da öyle bir durum.ula fiction karakter illa gerçek mi olması lazım.
olsa olsa gencecik adam mı olur bari veteranların ismini yazsaydınız![]()
çocuk sahibi olmak çok güzel bir duygu, yani öyle güzel birşey ki.çocuk işi düşündürüyor beni yoksa evlenmem de neyse
çocuk sahibi olmak çok güzel bir duygu, yani öyle güzel birşey ki.
Mesela evli ama çocuksuz biraz da dertli bir erkeğe sor sana zaman makinası versem geri gider miydin diye hiç düşünmeden evet diyecektir.
Ama cocuğu olan , " nasıl yani oğlum kızım artık olmayacak mı?" diye sorup vazgeçecektir.
Adam gözümde Yüce Buda gibi yükseldi resmen..Geçen yazmıştım eşim geldi yollayamadım![]()
En baştan şöyle bir giriş yapalım. Çocuk hayali olmayan bir zahmet evlenmesin. Onları başka başlıklara alalım.
Size kısaca tavsiyelerim.
27-28 yaşından önce evlenmeyin.
Tahsiliniz bitmiş ve işiniz hazır olsun.
Evlendikten sonra herhangi bir yalan bir kaçamak olmasın. Dürüst olun evin direği olun yamuk iş yok. Gece gezmeler zamparalık yapmalar yok.
Ben yine arasıra yaparım yeah diyen olursa hiç evlenmesin.
Paranızı ve en önemlisi boş vaktinizi bölüşün.
Yine parayı kendiniz yönetin kendiniz karar verin.
Egoist olmayın.
Boş günlerinizde muhakkak ailenizle bir etkinlik yapın.
Gelelim çocuk meselesine.
Çocuk olduktan sonra eşiniz katiyen çalışmasın çocuklara baksın ve size eş olsun.
Sadece anne ve iş kadını olmasın.
Size ayıracak enerjiyi bulamaz.
Ailenize en iyisini en güzelini laik görün onlar size emanet siz onlardan sorumlusunuz.
Hiç bir zaman bu dünyanın zevklerine kanmayın (kadın, kumar, içki vs.)
Ailenizin ve çocuklarınızın en çok size ihtiyacı var.
Onları yarı yolda bırakmayın.
Sizin hoşunuza giden şeyler olacak bu hayatta bir alımlı güzel bayan size iltifat edecek sizin gururunuzu okşayacak sakın böyle durumlarda yanlış yapmayın.
Bir kere bu yanlışa düşerseniz bütün yanlışlar ardı ardına sizi kovalar.
Eşinizle sıkıntılarınızı paylaşın onu dinleyin.
Evlatlarınıza sevgi ve şefkat gösterin.
Hiç bir kadın hiç bir eğlence, arkadaş yada maç onların verdiği karşılıksız sevgiyi ve enerjiyi size veremez.
Bu dediklerimi uygularsanız saygı görür sevilir ve sözü dinlenen bir aile babası olursunuz.
Gel gelelim bunları niye eşimin yanında yazamadığıma.
Madem biliyordun bunları niye en başından beri yapmadın diye bana sitem eder diye yazmadım.
Yazdıklarımın hepsi tecrübeyle sabit.
Konuyu fazla açmak da istemiyorum.
Siz anladınız.
Gscimbom
, amma korktunuz yahu. Her işin olduğu gibi evliliğin de iyi ve kötü yanları var, aynı bekarlığın olduğu gibi.Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı bir hayatı olsun inşallah.
Şevki kim?
Mağazının dışında oturmuş GSC ye girerkenŞevki her yerde
market te araba ittirirken
eşi alış veriş yaparken çocuğunun peşinden koşarken ya da mağazanın dışında oturmuş GSC ye girerken
kasa kuyruğunda elinde orkidle ya da kaç numara kadın çorabı alması gerektiğini düşünürken
görebilirsin onu
Şevki her yerde
içimiz de

Bekar arkadaşlar Mustafa Kaya![]()
, amma korktunuz yahu. Her işin olduğu gibi evliliğin de iyi ve kötü yanları var, aynı bekarlığın olduğu gibi.
Mağazının dışında oturmuş GSC ye girerken![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()