Evren Göz, Basın Genel Koordinatörlüğü Görevine Getirildi!

Yine birilerine maaş bağlamak için iş alanı yaratılmış.

Boş işler oraya donanımlı biri gelmeliydi acaba kimden torpilli

Bu Alemin Tek Kralı

Maaşını alamayıp bırakırsa şaşırmam. Kendisi açısından riskli bir işe girişmiş. Umarım hem kendisi için hem GS için hayırlı olur.

Sevindim kendisi adina. Taraftarin sevdigi bir isim. Terim de seviyor kendisini galiba. Iyi mevkide yer aliyor

Ara sıra laf olsun diye göreve getirilenler oluyor. Sadece kağıt üstünde görevli oluyor.

Umarım öyle değildir. Umarım işlevsel bi görevlendirmedir.

Valla önemsiz gibi görülebilir ama söz konusu adam Evren olunca insan ister istemez mutlu oluyor. :asd:

Hos geldin "Dursun Ozbek 12. sandiktan sonra farki acacak" reis.

Sonuç olarak iyi yere kapak atmıştır.
Ben de hem vaktimi Galatasarayla geçirip hem de para kazanmak isterdim.

Alnitak Alnilam Mintaka

Çok İyi Haber İskender Baydar Dönemi Fiilen Son Buldu :) Bye Bye Happiness...

twitter = Galatasaray'da iş bulma kurumu. Gökhan Zan,Necati Ateş,Evren Göz.. Sırada kim var?

Şimdi burada iyi Galatasaraylı vs. diyenler olacak.. Bana ne iyi Galatasaraylıysa.. Onlardan daha iyi milyonlarca gönüllü şekilde çalışacak isimler bulurum. Hangi vasıfla alıyorsun sen?

Twitter'da 2-3 taraftarın hoşuna gidecek bir şey yazınca kulübe girmesini istemiyorum kimsenin.

Gökhan Zan teknik direktörlük egitimi falan aldi futbolculugu biraktiktan sonra, ben Zan'a bu konuda parantez acarim mesela Necati böyle birsey yapmadi bildigim kadariyla.

twitter = Galatasaray'da iş bulma kurumu. Gökhan Zan,Necati Ateş,Evren Göz.. Sırada kim var?

Şimdi burada iyi Galatasaraylı vs. diyenler olacak.. Bana ne iyi Galatasaraylıysa.. Onlardan daha iyi milyonlarca gönüllü şekilde çalışacak isimler bulurum. Hangi vasıfla alıyorsun sen?

Twitter'da 2-3 taraftarın hoşuna gidecek bir şey yazınca kulübe girmesini istemiyorum kimsenin.

Evren Göz'ün vasıfsız olduğuna nasıl karar verdin tam olarak?

Twitter'i bu kadar kücümseme Onur, sonucta Twitter sayesinde o cok sevdigin Hirvat bu kulübe geldi.

Bizim taraftarlarin enayiligi tabi ama sonucta kulübe gelmesindeki arac Twitter.

Geri
Üst Alt