Evren Göz: "Icardi bugün iğneyle sahada olacak"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
evrengoz

Icardi bugün iğneyle sahada olacak.

Mauro Icardi'den itiraf! 'Kendime kızdım!'

İnşallah sakatlığı uzamaz riskli bir durum. Zaha'yı görüyoruz geçen seneden.

45 dkda 2 tane çak dinlen aslanım be

Eger kosarken ve topa vururken agrilari varsa igneyle oynamasini yanlis buluyorum.
BJK maçı konusunda da buna değindim. bıraksan icardi kolu kırık olsa gene oynamak ister - sahada olmayı taraftarı ortamı çok seviyor adam.

Okan Hoca buralarda faktör olup gerekli gördüğünde kenara almalı ya da zorlatmamalı kendisini

İnşallah sakatlığı uzamaz riskli bir durum. Zaha'yı görüyoruz geçen seneden.
Zaha' nın sakatlığı gibi değil. Çok uzun süre kaybettirmez ama kanama ve ödemin artmasıyla birkaç hafta oynamayabilir ki o bile göze alınmamalı. Dedim yine diyorum, adam takımın yarısı ve tam da ritmini bulmuştu...

Bu maç ölüm kalım maçımız değil, Okan hoca da Icardi de bunun bilincindedir. Demek ki sakatlığı möhüm değil. :)

Bence yedek başlamalı geçen sezon ilk Fenerbahçe maçı gibi. 60-70’de oyun ortada olursa risk alıp oynatılmalı:

Mauro Icardi, ilk 11’de olacak. (Yakup Çınar)

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz forvet hattında görev alacak. Mauro Icardi ilk 11'de yok. (Salim Manav)

Bayern deplasmanı olsa dinlensin görüşüne katılabilirim ancak bu maçlar için var Icardi. Dinlenme kısmını Rize maçına saklayabilir. Anlatıldığı kadarıyla risk oluşturan bir sakatlık da değil. Oynayabileceğini hissediyorsa oynamalı kesinlikle.

Kötü bir his var içimde. Umarım sakatlığı daha mühim bir hale gelmez

Önümüzdeki 2 maç kadroda olmayacağı kanaatindeyim

Galatasaray muhabirleri ne yazık ki pek güvenilir değil. Yazınki saçmalıklar da unutulmuş değil.

Geri
Üst Alt