Evren Nuri Turhan

Derhal kulübe kazandırılmalı, yardımcı olarak Kewell ile birlikte.

Futbolcu olduğu döneme yetişemedik ama yorumcuyken saygı duyuyordum. Atılan twitler ve turnuvadan sonra saygım daha da arttı. Gelsin yarın yardımcı olarak başlasın.

Twitterdan takip edeyim. Yorumları bizim kafamizda. Bundan sonra tvde görürüz umarım.

evli midir bekar mıdır

ceyla ile çok samimi görüyorum beraber yayın yaptıklarında :D

IMG_0558.JPG

IMG_0652.JPG

IMG_0730.JPG

IMG_0509.JPG

Bu Nihat Dogan ne epic adam be... :asd22: Evren´in gülüsü muazzam son fotoda, Nihat´in pozuna...

Nihat Doğan İspanyol milli takımına kadar yüksekmiş vay.

evli midir bekar mıdır

ceyla ile çok samimi görüyorum beraber yayın yaptıklarında :D

Denizli'nin kızının eski manitasidir.Bir dönem magazin eklerinde sikca gecerdi.Sonra olaylı ayrıldılar.Bazi arkadaslar Denizli'nin yardimcisi olsun falan yazmislar ama pek sicak bakmaz Denizli Evren'e.

İşte gerçek Galatasaray'lı, Galatasaray formasının kıymetini bilen adam gibi adam..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alın o paraları ananızın amn sokun,yönetici bozuntıları.çalın çırpın.topçuları köle yapmışınız.paralarının yarısını size veriyolar.:)))

helal lan

Adam bizden biriymis lan.
Iste Galatasaray'li boyle dusunmeli. Helal olsun...

Derhal kulube kazandirilmali. Ister yardimci ister yonetici ben bilemem ama derhal boyle gercek Galatasaray'lilari camiada gormek istiyorum.

Evren Turhan galiba amatör liglerinde top oynamaya devam ediyor. En son oynadigi takim gündeme gelmis, Nihat Dogan TD´lik yapinca.

https://www.youtube.com/watch?v=2_fP1yxvMx8

Evren Turhan rica etmis zamaninda, gel calistir diye...

Özgecan cinayeti sonrası attığı mesajlar nedeniyle tepki toplayan ve Galatasaray kongre üyeliğinden ihraç edilen Nihat Doğan, Galatasaray'a açtığı davada haklı bulundu.
Şarkıcı Nihat Doğan, Özgecan cinayeti sonrası attığı mesajlarla büyük tepki toplamış ve GalatasarayKulübü tarafından kongre üyeliğinden ihraç edilmişti.

Mahkeme Doğan Haklı Dedi

Aidatlarını zamanında ödediğini belirterek sarı-kırmızılı kulübe dava açan Nihat Doğan amacına ulaştı.
Sarı-kırmızılı kulübü haksız bulan mahkeme, Nihat Doğan'ın Galatasaray Kulübü'ndeki kongre üyeliğinin devam ettiğini açıkladı.

Evlat diye ortalikte dolasan hiyarlardan daha evlat.

Özgecan cinayeti sonrası attığı mesajlar nedeniyle tepki toplayan ve Galatasaray kongre üyeliğinden ihraç edilen Nihat Doğan, Galatasaray'a açtığı davada haklı bulundu.
Şarkıcı Nihat Doğan, Özgecan cinayeti sonrası attığı mesajlarla büyük tepki toplamış ve GalatasarayKulübü tarafından kongre üyeliğinden ihraç edilmişti.

Mahkeme Doğan Haklı Dedi

Aidatlarını zamanında ödediğini belirterek sarı-kırmızılı kulübe dava açan Nihat Doğan amacına ulaştı.
Sarı-kırmızılı kulübü haksız bulan mahkeme, Nihat Doğan'ın Galatasaray Kulübü'ndeki kongre üyeliğinin devam ettiğini açıkladı.

Kongre de ceza alan kim varsa, zaten mahkemede aklaniyor bizde.

Galatasaray taraftari gibi konusmus ama bu yüzden teknik heyette görmek istemem acikcasi.

Maclarda müthis oynadi.

Boyle sadece ama sadece GALATASARAY'IN menfaatini dusunen adamlar lazim bize mutlaka kulübe kazandırılmalı.

Hanginiz evren lan dogruyu soylesin

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis'in aksam maci var.

Bu aksamki soru Arda TURAN mi yoksa Evren TURHAN mi.

Geri
Üst Alt