Evsiz Adama Kazanan Piyango Bileti Vermek

piyango gercek degil ki, adam anlasmislar iste 1000 kagit vereceklerine felan.

Abi gerçekten çok iyi bunun video alınması etik boyutu filan diye düşünüyordum ama alınmasa nerden görebilirdim ve haberim olurdu böyle insanlığı tekrar hatırlatan bi durumdan.Ülke olarak şerefsizliğin,haysiyetsizliğin,onursuzluğun ve bir çok insani açıdan utanç verici olayların marifet sayılıp övünüldüğü savunulduğu şu günlerde hiç parası olmayan bir adamın ona verilen parayı paylaşma düşüncesinde olması çok muazzam en son ne zaman bu kadar duygulanmıştım hatırlamıyorum gerçekten.

Yaşasın güzel insanlar.

Evsiz adamın bu durumda olmasının sebebi de insanlar.

İnsanlarda ki bitmek bilmeyen aç gözlülük sebebiyle böyle bu durumda yaşayan bir sürü insan var malesef.

Bir yanda milyarlarca doları olup kendilerine gereksiz harcamalar cıkartan insanlar bir yanda da yaşayabileceği bir evi bile olmayan insanlar.

Adam o halde bile paylaşması gerektiğini düşünüyor o parayı.

Adam o halde bile paylaşması gerektiğini düşünüyor o parayı.

Aynen benim de o çok hoşuma gitti. Direk yarısını sayıp uzatıyor, adam ısrarla almayınca ne diyeceğini bilememesi falan inanılmaz.

Videoya çekilmesini de olumlu buluyorum. Böyle videoları izlemek insanları özendirebilir diğer insanlara yardımcı olmaya. Çekenin çıkarı beni ilgilendirmez, 1 kişiye ilham olsa yeterli.

Video çakma bile olsa önemli olan insanlara verdiği mesaj, içki-sigara-kumar-karı kız-hırsızlık-dövüş kavga videolarından bin kat iyi..

Geri
Üst Alt