Ey Galatasaray Taraftarı! Mancini'yi Asmayınız!

Berkcan Yildirim

10 Numara!
Basladi bütün Medya bütün sucu Mancini ye atmaya, oysa adam in tek yaptigi sey kazanmak.

Ayni seyi Melo ile de yaptilar, ve Melo takimin en saglam futbolcusu. Simdi ekstra Selcuk dan yana ve Mancini ye b.k atmak icin kenetlenmisler.

Demek ki bu adam da is varmis. Yapmayin etmeyin, kim kimse bizde TD bize düsmez TD belirlemeye,bizim isimiz Destek olmak, biz kimseyi belirlemeyiz, biz baskan maskan degiliz. Bizim lig zaten saibeli sikeli bir lig, zaten kuralli yok, bekleyiniz ve biraz da adam Ligin nasil calistigini anlasin. Burda saatler ters, Mancini yi 5ci sinif TD yaptilar, ve hepsi de Fatih Terim i koz olarak kullaniyorlar, oysa ki onlar 8 ay önce Terim efendi yi de yollamak istiyorlardi, yani yarin kim gelse, sizde onlar sayesinde karsi cikacaksiniz.

Mancini´nin hocaligini kimse tartismiyor. Bize uyup uymadigi tartisilir, tartisiliyor da zaten.

Galatasaray´in potansiyeli daha fazla. Oynadigimiz oyundan cok daha fazlasini oynayacak kapasitemiz var.

Sorun burda basliyor zaten. Mesele Chelsea´ye elenmek filan degil yani.

Galatasaray´in kadrosu Fenerbahce´den de, Besiktas´tan da kat kat iyi. Cok daha iyisini oynamaliydik.

E sonucta artik kac ay gecti ya. Genel performansa bakildiginda, ortada bir istatistigi var Mancini´nin.

Okumadım.

Derbiyi kazandık ama yine futbol oynamadık.

Skor sizi kandırmasın.

Saglam bi degişiklik sart yönetimde kadroda eger ligi 2. Bitirirse bi sans verilebilir aksi halde saniye durması hata

Katılmıyorum maalesef. Tek şey yaptığı kazanmak'da cümlesi tuhaf oldu hata.

ne yapmasini bekliyorsunuz ? kontroll ederek kazandik. Bizim acigimiz bas baya belli, ilk acik sol bek ti bunu kapattik. Ikinci acik sag ve sol kanat. Bunlari da ancak yazin gidere biliriz, sansiz bir dönem oldu, Aydin ve Bruma bir hafta ara ile bizden ayrildilar. Kanatsiz kaldik. Kanatsiz fubol yok, ama napcan ?

Ücüncü problem ise Selcuk ve Burak problemi.

bu adamın oynattığı futbol bana zevk, coşku ve cesaret vermiyor benim kriterim bu kadar net

ne yapmasini bekliyorsunuz ? kontroll ederek kazandik. Bizim acigimiz bas baya belli, ilk acik sol bek ti bunu kapattik. Ikinci acik sag ve sol kanat. Bunlari da ancak yazin gidere biliriz, sansiz bir dönem oldu, Aydin ve Bruma bir hafta ara ile bizden ayrildilar. Kanatsiz kaldik. Kanatsiz fubol yok, ama napcan ?

Ücüncü problem ise Selcuk ve Burak problemi.

Abi neden almadı neden kumar oynadı ara transferde isimleri ben istedim dedi, gelecek yatırım eyvallah! ama Hayro yatırım olmaz

10 puan rakipten fark yemişiz neyi kazanmışız.fb taraftarına benzemeyin GS yi yenelim de ne olursa olsun diyen bir taraftar grubundan alıntılar bunlar.

Abi neden almadı neden kumar oynadı ara transferde isimleri ben istedim dedi, gelecek yatırım eyvallah! ama Hayro yatırım olmaz

Hayro daha dogrusu türk kumari idi, Ontrivio da genc takim icin, bu sene degil, belki obür seneler icin, bence zeki bir is, böylece alisip yükselecekti a takima. Sen kimi bekledin kisin hangi üst düzey kanat oyuncuyu ? Kisin ancak yüksek fiyatlara zor istedigin adami bulurusn. Bi Drogba ile Wesleyi aldik ya her kis sanki böyle transfer ler oluyormus gibi alismisiniz artik. Gecen 10 seneye bakin, kisin hep pilli bittik adamlar geldi, cünkü tek böyle adamlar satiliyor

Son dakikada oyuncu değişikliği yapmasaydı, ağır konuşurdum. Neyse ki yaptı.

Hayro daha dogrusu türk kumari idi, Ontrivio da genc takim icin, bu sene degil, belki obür seneler icin, bence zeki bir is, böylece alisip yükselecekti a takima. Sen kimi bekledin kisin hangi üst düzey kanat oyuncuyu ? Kisin ancak yüksek fiyatlara zor istedigin adami bulurusn. Bi Drogba ile Wesleyi aldik ya her kis sanki böyle transfer ler oluyormus gibi alismisiniz artik. Gecen 10 seneye bakin, kisin hep pilli bittik adamlar geldi, cünkü tek böyle adamlar satiliyor

Ontivero' a laf etmem o tutar tumaz bu işlere gireceksin. Ben transfer taraftarı da değilim Hoca alır bizde izler notunu veririz. Eee eleştirim neden kullanacağı adamı almadı bak Telles' e,

Mesela Veysel adam hangi maç sırıttı da bir anda kadroya alınmadı sonra yedek kulübesine bırakıldı

yahu bızım ıcın onemlı olan sey fener galıbıyetı mıdır yoksa sampıyonluk mudur? gram top oynamadık dove dove yendık adamları. bu galıbıyet bazı seylerı ortmemelı...yonetım ıyı dusunup ole yenı sezona baslamalı işler ıyı gıtmez ve baska bı teknık dırektor gelırse o da bu kadroyu ben kurmadım dıye bahane bulacak.

Mancini kalabilir, kalacaksa bu takıma oynattığı şu futbol anlayışından vazgeçsin. Ben doksan dk defanstan şişirme top ile çıkan bir Galatasaray izlemek istemiyorum sonra kapanan anadolu takımlarına tabi berabere kalırsın

Ontivero' a laf etmem o tutar tumaz bu işlere gireceksin. Ben transfer taraftarı da değilim Hoca alır bizde izler notunu veririz. Eee eleştirim neden kullanacağı adamı almadı bak Telles' e,

Mesela Veysel adam hangi maç sırıttı da bir anda kadroya alınmadı sonra yedek kulübesine bırakıldı

Telles in isi daha kolay di, takimda sol bek denen bisey yoktu son 10 sene, onun da aciklari var, bana göre daha fazla kosmali, ama siritmiyor, zaten on yil sonra bize roberto carlos gibi geliyor, okadar uzun oldu yani.

Eboue Veysele göre daha güclü, malesef takimda Kanat denen bisey kalmadi, hepsi sakat. Sansiziz, bir kanat olsa bile daha saglam olurduk. Ama Eboue daha effektif öne cikmak icin, her oynadigi macta 5 gol filan atmistik, tabi Veysel filan kötü degil, sene yok isimize yaricak hele ligte.

yahu bızım ıcın onemlı olan sey fener galıbıyetı mıdır yoksa sampıyonluk mudur? gram top oynamadık dove dove yendık adamları. bu galıbıyet bazı seylerı ortmemelı...yonetım ıyı dusunup ole yenı sezona baslamalı işler ıyı gıtmez ve baska bı teknık dırektor gelırse o da bu kadroyu ben kurmadım dıye bahane bulacak.

ozaman git bi takimi tut, hersene sampion olan takimin, bak bakalim bulabiliyormusun.

Telles in isi daha kolay di, takimda sol bek denen bisey yoktu son 10 sene, onun da aciklari var, bana göre daha fazla kosmali, ama siritmiyor, zaten on yil sonra bize roberto carlos gibi geliyor, okadar uzun oldu yani.

Eboue Veysele göre daha güclü, malesef takimda Kanat denen bisey kalmadi, hepsi sakat. Sansiziz, bir kanat olsa bile daha saglam olurduk. Ama Eboue daha effektif öne cikmak icin, her oynadigi macta 5 gol filan atmistik, tabi Veysel filan kötü degil, sene yok isimize yaricak hele ligte.

Umarım yanılmazsın da kazan Galatasaray olur

Mancini kalabilir, kalacaksa bu takıma oynattığı şu futbol anlayışından vazgeçsin. Ben doksan dk defanstan şişirme top ile çıkan bir Galatasaray izlemek istemiyorum sonra kapanan anadolu takımlarına tabi berabere kalırsın

hic bir top sisirme olayi yoktu 80 dakika dan önce, yani nasil izliyorsunuz maci anlamadim, bütün mac kontroll ettik, ve paslasarak gittik. Top Sisirme hep Fatih Terim de vardi, bazen mac izliyormusunuz diye düsünüyorum.

Destek olacak bir done söyleyinde destek olalım.

9 futbolcu aldı. Telles dışında gerisi boş.

90+ da gol atmamız gerekirken forvet çıkarır.

Takımda drogbayı, selçuğu vs. yedi.

Bi oyun şablonu hala yok.

Takım kazanınca oh ne güzel kaybedince suçlu futbolcuları ilan ediyor. Takımı o kurmamış. E niye geldin o zaman.

Devamlı giderim tehdidi.

Kişiliksiz ve sönük futbol.

Deplasman sorunu.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

Geri
Üst Alt