Ey Galatasaray Taraftarı! Mancini'yi Asmayınız!

Destek olacak bir done söyleyinde destek olalım.

9 futbolcu aldı. Telles dışında gerisi boş.

90+ da gol atmamız gerekirken forvet çıkarır.

Takımda drogbayı, selçuğu vs. yedi.

Bi oyun şablonu hala yok.

Takım kazanınca oh ne güzel kaybedince suçlu futbolcuları ilan ediyor. Takımı o kurmamış. E niye geldin o zaman.

Devamlı giderim tehdidi.

Kişiliksiz ve sönük futbol.

Deplasman sorunu.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

Deplasman Sorunu hep vardi.

aldigi oyuncularin yaslarina bi bak, bu gelecek sezonlar icin yatirim. Ronaldo yu almayi bizde biliyoruz.

hic bir top sisirme olayi yoktu 80 dakika dan önce, yani nasil izliyorsunuz maci anlamadim, bütün mac kontroll ettik, ve paslasarak gittik. Top Sisirme hep Fatih Terim de vardi, bazen mac izliyormusunuz diye düsünüyorum.

Valla ben Galatasaray'ın tek derbi maçlarını izlemiyorum son deplasman maçlarına bak bakalım hele de karabük maçı

Deplasman Sorunu hep vardi.

aldigi oyuncularin yaslarina bi bak, bu gelecek sezonlar icin yatirim. Ronaldo yu almayi bizde biliyoruz.

Gelecek sezonlar için alınan futbolcu varsa neden birer ikişer monte etmiyor. Allah aşkına hangisinde gelecekte takımda oynayacak kapasite var. Bunlar bahaneden öte bişey değil.

Kardeşim mancini uğruna camiayı yiyorsunuz haberiniz yok.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

Gelecek sezonlar için alınan futbolcu varsa neden birer ikişer monte etmiyor. Allah aşkına hangisinde gelecekte takımda oynayacak kapasite var. Bunlar bahaneden öte bişey değil.

Kardeşim mancini uğruna camiayı yiyorsunuz haberiniz yok.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

nezaman sen Korayi izledin ki bu laflari atabiliyorsun ?

Valla ben Galatasaray'ın tek derbi maçlarını izlemiyorum son deplasman maçlarına bak bakalım hele de karabük maçı

Haklisin, bende memnun degilim deplasmanlardan, ama bunlari Selcuk gibi Futbolculara da bagliyorum. Cok yaymalak oynuyorlar, bende diyorum ki kendisi bi yaz kapi gecirsin, istedigi taktik icin oyucunlar alsin, ozaman bende katilirim sizle ayni berbat seyler oluyorsa. Bizim deplasman sorunumuz iki sene dir var.

Bu macda oyuncu değişiklikleri en azından yerinde yaptı .

Neyseeee.

Haklisin, bende memnun degilim deplasmanlardan, ama bunlari Selcuk gibi Futbolculara da bagliyorum. Cok yaymalak oynuyorlar, bende diyorum ki kendisi bi yaz kapi gecirsin, istedigi taktik icin oyucunlar alsin, ozaman bende katilirim sizle ayni berbat seyler oluyorsa. Bizim deplasman sorunumuz iki sene dir var.

işte sorun şurada biz o ışığı alamadık ki ben bu Mancini ye kadar hep hoca istikrarını savunurdum. Seneye 4. yıldız savaşı vereceğiz umarım lig bitmeden bir ışık verir

93,59 da oyuna sokarak hazırlıyor geleceğin topçularını. Nasıl izleyelim takımla kimyası uyuşuyormu diye.

Sen Meloyu gelmeden önce kaç defa izedin. O na bicevap versene.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

Mac havasina sokuyor. Zaman kazandiriyor bunlar stratejik, oynatinca da hata oluyor, oynatmayinca da bunlarin hepsini her hafta izliyoruz. Bu oynuyor yok bu oynar mi, oynamyior sonra nasil oynatmiyor deniyor :/

brumayı oynatmayan dvre arasında sag bekte denıyen bir manciniden bahsediyoruz.gelecek senenin takımını kuracak adam her maça burak la başlamaz.

Mac havasina sokuyor. Zaman kazandiriyor bunlar stratejik, oynatinca da hata oluyor, oynatmayinca da bunlarin hepsini her hafta izliyoruz. Bu oynuyor yok bu oynar mi, oynamyior sonra nasil oynatmiyor deniyor :/

Allah aşkına 10 saniye oynatarak mı havaya sokuyor. 30 daki oynatsında futbolcunun öz güveni olsun. Çocuklarla dalga geçiyor.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

brumayı oynatmayan dvre arasında sag bekte denıyen bir manciniden bahsediyoruz.gelecek senenin takımını kuracak adam her maça burak la başlamaz.

Burak efendi yi bi oynatmadi forum hortladi, adam gol krali filan su bu gecen sezon Ronalo ile kafa kafa gidiyordu, her hafta oynatmak zorunda, kimi koycak umutu mu ?

10 puan rakipten fark yemişiz neyi kazanmışız.fb taraftarına benzemeyin GS yi yenelim de ne olursa olsun diyen bir taraftar grubundan alıntılar bunlar.

Açık söyleyeyim konvoya falan gidenler küçük takımlar büyük takımları yenmekle,büyük takımlar da kupalarla övünür sözünü deme hakkını kaybetmiştir.

Burak efendi yi bi oynatmadi forum hortladi, adam gol krali filan su bu gecen sezon Ronalo ile kafa kafa gidiyordu, her hafta oynatmak zorunda, kimi koycak umutu mu ?

hajroviçi koysun.sag açıkta burakı oynatacagıma sabriyi oynatırım cidden daha fazla iş yapar.kimse burakın yedek bırakılmasına ses çıkarmaz.

hajroviçi koysun.sag açıkta burakı oynatacagıma sabriyi oynatırım cidden daha fazla iş yapar.kimse burakın yedek bırakılmasına ses çıkarmaz.

Sabri yi akilli kullanmak gerke yoksa saatli bomba gibi bizim kafazimda patlar. Öyle sabri oynasin malesef olmuyor, sabri ye kücük periyoduk ve belirli seylerde koymalisin yoksa acaip sacmaliyor.

Haiyrovic daha hazir degil, 30 dakika sonra pilli bitiyor. Bugün yabancilar kötü degildi, bence cok iyidiler, ama 6 yabanci hakki var iste.

Aslında Mancini saçmalıyor bazen ama Burak ve Selçuk olmasaydı çok farklı şeyler olabilirdi.

Sabri yi akilli kullanmak gerke yoksa saatli bomba gibi bizim kafazimda patlar. Öyle sabri oynasin malesef olmuyor, sabri ye kücük periyoduk ve belirli seylerde koymalisin yoksa acaip sacmaliyor.

Haiyrovic daha hazir degil, 30 dakika sonra pilli bitiyor. Bugün yabancilar kötü degildi, bence cok iyidiler, ama 6 yabanci hakki var iste.

kaç ay oldu bu hajroviç bosna milli takım oyuncusu.neden 30 dakikalık kondisyona sahip .kendi kalesine uzak bir sabri buraktan daha tehlikeli olamaz.hepsini geç bruma sağlamken brumayı da oynatmıyordu.

Geri
Üst Alt