Eymen Bebek İçin Yardım Kampanyası -ÇOK ÖNEMLİ-

Mobile havale yapamıyorum atmden yarın yaparim

Son durum günceller misin arkadaşım merak ettim ?

Beyler ufak bir miktar yatirabilirmiyiz bir nereye yatirabiliriz?

Son durum günceller misin arkadaşım merak ettim ?

Çarşamba sabahı aile tedavi için İsvicre'ye gidiyor. Gereken miktar toplandı ameliyat için. Burda %80 riskli bir ameliyati orada neredeyse 0 riskle yapacaklar. Popstar firdevs Eymen bebek için yardim konseri düzenledi. Gereken miktar toplandı simdilik.
Tedaviyi yapacak doktorun ismi Afksendiyos Kalangos.

Son düzenleme:
Biz bu başlığı çok geç görmüşüz... :( Umarım ameliyat başarılı geçer ve minik yavru kurtulur... Allah acil şifalar versin...

Eymen başardı arkadaşlar. Yoğun bakim odasindaydi bugün kendi normal odasına alindi. İyileşti Eymen bebek:hat:

EYMEN bebeğin ameliyatı başarılı geçti
wwwwwwwwwww-300x300.jpg

Eymen bebeğin İsviçre’deki ameliyatı başarılı bir şekilde geçti. Eymen bebeğin annesi, Tuba Çakmak Silivridehaber.com’a özel açıklamalarda bulundu.
5 kasım geldiğimiz gün hemen yaşıtımız yapıldı. Gerekli tüm tetkik ve tahlillerimiz yapabildikten...14 Kasım 2014 12:26

Eymen bebeğin İsviçre’deki ameliyatı başarılı bir şekilde geçti. Eymen bebeğin annesi, Tuba Çakmak Silivridehaber.com’a özel açıklamalarda bulundu.
5 kasım geldiğimiz gün hemen yaşıtımız yapıldı. Gerekli tüm tetkik ve tahlillerimiz yapabildikten sonra 2 gün dinlenme için, hastanenin ülke dışından gelen hasta yakınlarının kullandığı misafirhanede konakladık.

9 kasım akşamı tekrar yatışımız yapıldı, ve ertesi sabah saat 08:00 de ameliyata alındı.

Bilindiği üzere bu onun ikinci açık kalp ameliyatıydı. Ömrünüzün şüphesiz en zor bekleyişi o kapının önünde ki.4.5 saat sonra doktorundan ameliyatın başarılı

geçtiği ve artık göğsü kapatmaya başladıkları bilgisini aldık.

Dünyalar bizim oldu, ortalama 2 saat daha sonra yavrumuz ameliyathaneden çıktı ve yoğun bakıma geçti.

Geçişte onu görebildik.Burada yoğun bakımda onunla dilediğimiz zaman dilediğimiz kadar kalmamız serbest tabi gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra.

Ama gelin görün bu olağanüstü bir güç istiyor.

Ona öyle görmek çok zor.Ameliyatında pil riskimizde vardı ama nabız tolere edebilir bir oranda olduğundan takmadılar fakat yoğun bakımda ritmi izlenmeye devam ediyor.

Dışarıdan kalp pili desteği alıyor ve ortalama 1 hafta ritmin takibi yapılacak hala pil riskimiz devam ediyor ama binlerce kez şükürler olsun ki o solunum cihazından ayrılıp nefes almayı da başardı.

Biz bugün burada bu mutluluğu yaşıyorsak bunun sebebi bize destek olan o güzel insanlardır.

Hepsine dua ediyoruz, hepsine sevgilerimizi gönderiyoruz. Allah hepsini korusun ve razı olsun inşallah”dedi.

https://silivriyerelhaber.com/?p=310

Geri
Üst Alt