Eyüp Aydın: "Bayern'de haftada 2-3 gün çift antrenman yapardık"

Resmen çalışmadıklarını itiraf etmiş işte, hoş zaten hallerinden belli Avrupa maçlarında bir taraflarından soluyorlar yarım saatten sonra

200 milyon bonservis ver, her topçuya minimum 3-4 kağıt maaş ver, hatta bazılarına 10-15 kağıt ver, ondan sonra tek idman ile laylaylom sezon geçir, arada da bol kepçe izin dağıt. Yok böyle kıyak bir ortam.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

200 milyon bonservis ver, her topçuya minimum 3-4 kağıt maaş ver, hatta bazılarına 10-15 kağıt ver, ondan sonra tek idman ile laylaylom sezon geçir, arada da bol kepçe izin dağıt. Yok böyle kıyak bir ortam.

O yüzden her oyuncu seviyor işte bir insan çok seviliyorsa orada problem vardır, city'den ayrılanlar guardiola eleştirisi falan yapıyor çok talepkar olduğuna dem vuruyorlar. Ben de istanbul arjantin arası hergün mekik dokusam ben de çok severdim mesala sonra oyuncudan anlıyor oyuncularla ilişkisi iyi deniyor.

fatih hocanin eski gunlerinde da cift antrenman yapilirdi

tek antrenman yapildigini bilmiyordum okanin ekibi cok tembel gercekten

O yüzden her oyuncu seviyor işte bir insan çok seviliyorsa orada problem vardır, city'den ayrılanlar guardiola eleştirisi falan yapıyor çok talepkar olduğuna dem vuruyorlar. Ben de istanbul arjantin arası hergün mekik dokusam ben de çok severdim mesala sonra oyuncudan anlıyor oyuncularla ilişkisi iyi deniyor.
Aynen öyle, herkese mavi boncuk dağıtanlar sevilir doğal olarak. 1 ay sakatlık geçiren topçular geri döndüklerinde neden bir türlü form yakalayamıyorlar, adeta futbolu unutuyorlar ve kilolarını veremiyorlar diye sorgulanmadığı sürece bu iş böyle gider. Şimdi benim esas korkum Osimhen. En az 1 ay sakatlıktan sonra dönüşü nasıl olacak acaba, inşallah futbolu unutarak dönmez. Yoksa bu sistematik ile onu bile Seferovic'e döndürebilir kısa zamanda.

Askeriyede bir söz var ya hani; " Eğitimde merhamet vatana ihanettir!" şeklinde. Tam o hesap işte.
Madrid idmaniydi herhalde xabi alonso geldiğinde hepsi idman sonrası yerlere yatıp
Aglamisti terim gelir ayak tenisi oynatir
Okan gelir idman yaptirmaz
Şu takima adam gibi idman yaptıran tek hoca tudordu adam askeri düzende calistiriyordu

Onunda başını yedi topçu tayfa işlerine gelmedi okadar idman 5e 2 top kapma varken ne gerek var idmana

2 saat idman sonra git evinde yan yat milyonlari cebine sok oyle mi ha
Bizim turk topcular 2-3 sene sonra neden dondukleri belli oldu
Para iyi, calisma saatleri desen kebab gibi, lig helva zaten oh
Lan harbiden futbolcu olmak varmis

Bunun antrenmanla ilgisi var elbet ama asıl mesele ligin kalitesi, ligde topun oyunda kalma süresi, faul standartı, ota boka faul çalınması, her faulde kart beklenmesi, her şeye penaltı beklenmesi.

Trabzon’un şikeli sezondan sonra fb nin yerine CL’ye gittiği sezona kadar gitsek daha doğrusu koşu mesafelerinin tutulduğu dönemin başlangıcına kadar gitsek CL’de en az koşan takımların hep Türk takımları olduğunu görürüz. Ya sondan birinci ya sonuncu. Demekki temel sıkıntı lig.
Yunanistan, Azerbaycan, Norveç ligi bizim ligden daha mı tempolu

Yunanistan, Azerbaycan, Norveç ligi bizim ligden daha mı tempolu
Oly de Pafos’u yenemiyor zaten dikkat edersen. Norveç daha tempolu. Karabağ’ın bir galibiyetine aldanmayın hemen sanki her sene çeyrek final yapıyormuş gibi. Benfica’yı az daha fb bile eliyordu.

Almanya olur kardeş. Almanyada 3 idmanda olur

İngiltere fransa italya ispanya nasıl. Onlara da bakmak lazım

Hiç sanmıyorum oralarda çift idman olsun

IMG_0052.webp

Geri
Üst Alt