Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.480
- 2.720
- 1.643
Resmen çalışmadıklarını itiraf etmiş işte, hoş zaten hallerinden belli Avrupa maçlarında bir taraflarından soluyorlar yarım saatten sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yüzden her oyuncu seviyor işte bir insan çok seviliyorsa orada problem vardır, city'den ayrılanlar guardiola eleştirisi falan yapıyor çok talepkar olduğuna dem vuruyorlar. Ben de istanbul arjantin arası hergün mekik dokusam ben de çok severdim mesala sonra oyuncudan anlıyor oyuncularla ilişkisi iyi deniyor.200 milyon bonservis ver, her topçuya minimum 3-4 kağıt maaş ver, hatta bazılarına 10-15 kağıt ver, ondan sonra tek idman ile laylaylom sezon geçir, arada da bol kepçe izin dağıt. Yok böyle kıyak bir ortam.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle, herkese mavi boncuk dağıtanlar sevilir doğal olarak. 1 ay sakatlık geçiren topçular geri döndüklerinde neden bir türlü form yakalayamıyorlar, adeta futbolu unutuyorlar ve kilolarını veremiyorlar diye sorgulanmadığı sürece bu iş böyle gider. Şimdi benim esas korkum Osimhen. En az 1 ay sakatlıktan sonra dönüşü nasıl olacak acaba, inşallah futbolu unutarak dönmez. Yoksa bu sistematik ile onu bile Seferovic'e döndürebilir kısa zamanda.O yüzden her oyuncu seviyor işte bir insan çok seviliyorsa orada problem vardır, city'den ayrılanlar guardiola eleştirisi falan yapıyor çok talepkar olduğuna dem vuruyorlar. Ben de istanbul arjantin arası hergün mekik dokusam ben de çok severdim mesala sonra oyuncudan anlıyor oyuncularla ilişkisi iyi deniyor.
Madrid idmaniydi herhalde xabi alonso geldiğinde hepsi idman sonrası yerlere yatıpAskeriyede bir söz var ya hani; " Eğitimde merhamet vatana ihanettir!" şeklinde. Tam o hesap işte.
Yunanistan, Azerbaycan, Norveç ligi bizim ligden daha mı tempoluBunun antrenmanla ilgisi var elbet ama asıl mesele ligin kalitesi, ligde topun oyunda kalma süresi, faul standartı, ota boka faul çalınması, her faulde kart beklenmesi, her şeye penaltı beklenmesi.
Trabzon’un şikeli sezondan sonra fb nin yerine CL’ye gittiği sezona kadar gitsek daha doğrusu koşu mesafelerinin tutulduğu dönemin başlangıcına kadar gitsek CL’de en az koşan takımların hep Türk takımları olduğunu görürüz. Ya sondan birinci ya sonuncu. Demekki temel sıkıntı lig.
Oly de Pafos’u yenemiyor zaten dikkat edersen. Norveç daha tempolu. Karabağ’ın bir galibiyetine aldanmayın hemen sanki her sene çeyrek final yapıyormuş gibi. Benfica’yı az daha fb bile eliyordu.Yunanistan, Azerbaycan, Norveç ligi bizim ligden daha mı tempolu
tüm tr böyleGS Tembeller Tatil Köyü