GSC Haber Eyüp Aydın: "Bu sene fazla süre bulamadım... İnşallah burada kalıp mücadele ederim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1748518463223.webp

Eyüp Aydın: "Galatasaray'da çok mutluyum ama genç oyuncu olarak da bu sene fazla süre bulamadım. Zaman ne getirecek bilemiyorum. İnşallah burada kalıp mücadele ederim. Tabii genç oyuncuların oynaması gerekiyor kendilerini geliştirmesi için ve kendilerini göstermesi için. Bakalım zaman ne gösterecek..."

Eyüp Aydın: "Geçen sene bizim için biraz daha zor geçmişti. Fenerbahçe ile puan farkımız daha azdı. Bu sene puan farkını açıp daha rahat şampiyon olduk."

Eyüp Aydın: "Galatasaray'a transferim beklenmedik bir şekilde oldu benim için. Başka takımlarla da görüşüyordum. Başka takımlarla anlaşma aşamasındaydım. Erden ağabey ve Fatih ağabey devreye girdi. Kendimi bir anda uçakta buldum."

Eyüp Aydın: "Boluspor'a attığım golde o gün Hatay Depremi'nin 2. yıldönümüydü sanırım. O yüzden pek sevinmedim. Zaten görüntülerde de anlaşılıyor ama benim için çok güzel bir andı."

Goster kendiniolm sende. Dayi ve berkani egale edememisseen hoca gozunde-her ne kadar kafasindaki lsitenin disina cikmasada- biraz kendini de sorgulaman lazim.

Goster kendini.

Saha içinde basmadığın haraketli olmadığın sürece bir şey olmaz eyüpcüm. Tamam teknik kaliten iyi ama futbol artık dinamizm istiyor.

Seneyede bulamayacaksın kulubede oturmaya devam. Zaten bundan da şikayetci değilsin ki olsan devre arasında eyup e giderdin şehir bile degişmeyecekken kulubede yatmayi tercih ettin.

Tam Schalke 04 topçusu. 1 yıl kiralık gidip göstersin kendini.

Kardeş burada yedek olmaktan öteye geçemezsin maalesef

Hocanın en büyük hatalarından biri, Eyüp ve Yusuf'u rotasyonun içine atmamak oldu. Her maç 5-10 dk bile süre alsalar o bile bir şeydi.

Geri
Üst Alt