- 16 Haziran 2010
- 198.112
- 150.173
- 6.478
Samsunspor, sezon sonuna kadar Eyüp Aydın'ı kiraladı. (Sami Yen Haber)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynaması ümidiyle yolu açık olsun.Samsunspor, sezon sonuna kadar Eyüp Aydın'ı kiraladı.
O kalmalı artık çünkü oyuncu kalmıyor yoksayusufu da oynayacak bir yere kiralamalıyız ama yusuf bey istemiyor galiba.
Tusufun hayatı oyunca toplam Prof maç dakikası 5405 dakika. Bizdeki 3 seneli sözleşmesinde geçirdiği 2 senede 200 dakika maç süresi var.O kalmalı artık çünkü oyuncu kalmıyor yoksa
Kendisinin bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Teknik heyet de bunu oyuncudan sanıp kadroda tutması pahabiçilemez kerizlik. Yerine yabancı ve genç oyuncu alınmalı diye yazdık ama inatla yapmadılarTusufun hayatı oyunca toplam Prof maç dakikası 5405 dakika. Bizdeki 3 seneli sözleşmesinde geçirdiği 2 senede 200 dakika maç süresi var.
O sırada Torreira
2025-2026 331 dakika
2024-2025 4147 dakika
![]()
Kendisinin bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Teknik heyet de bunu oyuncudan sanıp kadroda tutması pahabiçilemez kerizlik.
Yusuf olsam utancımdan 22 yaşımda futbolu bırakırdım.
Kafayı yemişler.Yerine yabancı ve genç oyuncu alınmalı diye yazdık ama inatla yapmadılar
200 dakika oynamaz.Celil falan oynuyordu yerine oynasın bari.