GSC Haber Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız: "Ahmet Kutucu için Galatasaray ile yüzde 80 anlaştık"

Melih Akan

Berlin Panteri
1737412643205.webp

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız: Ahmet Kutucu için Galatasaray ile yüzde 80 anlaştık. 24 saatte bu iş biter.(A Spor)

bitti bu iş ho

her yayına bağlandığına göre bitti bu iş.

Hayırlı olsun

%80 ne dalga mı geçiyonuz?Fenerli olsaydı klüp başkanı anında bitmişti.Ya bizimkilerde sorun var ya bu kişide.

Böyle açıklama yapmaları bir anda gece yarısı beni çok rahatsız etti, açıkçası. Bu bir Alper Potuk vakası olabilir. Son dakika Fenerbahçe araya girip bir milyon, iki milyon fazla verip aldı diyebilirler. Bunu yapabilirler, sonra yönetime saldırır bizim taraftar.

Böyle açıklama yapmaları bir anda gece yarısı beni çok rahatsız etti, açıkçası. Bu bir Alper Potuk vakası olabilir. Son dakika Fenerbahçe araya girip bir milyon, iki milyon fazla verip aldı diyebilirler. Bunu yapabilirler, sonra yönetime saldırır bizim taraftar.
öyle bişi olmaz

F. Kulaksız isimli şahsı hiç gözüm tutmadı.

Schalke zamanı beğendiğim ama hiçbir zaman bekleneni veremeyecek bir topçuydu.

Kendini Eyüpspor'da tam anlamıyla bulması ilginçtir. Bize gelişi Burak Yılmaz etkisi yaratır umarım. Çok yetenekli.

oğuz'u almadıkları için pişman olmuş yönetim kutucuyu erkenden bitirelim demiş. yoksa sezon sonuna bırakırlardı.

%20 ?

İşin içinde fener varsa %1'lik ihtimal bile bol miktarda kahpelik içerebileceğinden temkinli yaklaşılmalı.

Geri
Üst Alt