Haber Eyüpspor Asbaşkanı Kulaksız: "Berke Özer için 10 milyon euro istiyoruz"

Fatih Kulaksız: "Biz Ahmed Kutucu ve Berke'ye 10 milyon euro bonservis belirledik. Ahmed Kutucu'nun çocukluğundan Galatasaray'a sempatisi olması, Galatasaray'a gitmek istemesi, emeklerini de göz önünde bulundurarak fedakarlık yaptık.

Başkanımız da zaten Galatasaraylı. Yıllara dayanan bir ilişkisi var. Aynı zamanda iyi bir Galatasaray taraftarı. Bunu da samimi bir şekilde her yerde söyledik. Bu transferi gerçekleştirdik. Berke için 10 milyon euro belirledik ve ben kendi adıma hiç esnemeyi düşünmüyorum." (Tivibu)

Seneye arda gidecek, o zaman gorecem bunları. Bu tür artsit artist konuşan yöneticilere tilt oluyorum

Fatih Kulaksız: "Biz Ahmed Kutucu ve Berke'ye 10 milyon euro bonservis belirledik. Ahmed Kutucu'nun çocukluğundan Galatasaray'a sempatisi olması, Galatasaray'a gitmek istemesi, emeklerini de göz önünde bulundurarak fedakarlık yaptık.

Başkanımız da zaten Galatasaraylı. Yıllara dayanan bir ilişkisi var. Aynı zamanda iyi bir Galatasaray taraftarı. Bunu da samimi bir şekilde her yerde söyledik. Bu transferi gerçekleştirdik. Berke için 10 milyon euro belirledik ve ben kendi adıma hiç esnemeyi düşünmüyorum." (Tivibu)
Seni fenerli abilerin yağlayıp esnetir merak etme

manevi olarak da içimize sinmeyen bir herife bu kadar para veremeyiz

Kulaklarının arkasına veririm

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Az istemiş. 100 eder.

Galatasaray talip olunca herkes kıymete biniyor.

Bu da tam gel gelci , hay Berke nize....
Gelmesin istemiyoruz. beşiktaş alsın hayrını görsün

Kızacak bisey yok ligin en iyi yerli kalecisi bu adam
Bedavaya birakmaz.herhalde.pazarlikla 5e bağlarız

Sezon sonu Fener bol takaslı + 3-4 milyon bir teklife alır sonra bu lafları da afiyetle yerler.

10 milyon euro değil bence 20 milyon euro istemeliler ki bizim yönetim almasın bunu yav :D Galatasaray'a yazılı ve sözlü 1 şekilde küfür etmiş 1'ini istemem.Daha geçen Maç'ta bizim yedek kulübesine mi taraftarın oraya mı top attı.Daha ne tür 1 saygısızlık yapmalı ki yönetim almayı istemesin yav :D

Geri
Üst Alt