Haber Eyüpspor Asbaşkanı Kulaksız: "Şu an Berke'nin yüzde 60'ı Eyüpspor'da, yüzde 40'ı da Fenerbahçe'de"

fbye para verecek degiliz

uzasin

Alabilirsek net en iyi yerli kaleci bizde olacaktir, varsin fenerin önünede üc bes kemik atariz. Zaten fenerle bizim bir iligmiz olmaz bu transferde, eyüp fenerle anlasir onlar verir paylarini

İstemiyoruz kardeşim. Berke isterse kulübünü ayarlasın 2 milyon euroya gelsin. O parayı bölüşsünler fenerle. Kaleci lan bu en babaları premier lige 30 milyona geliyor.

fenere para vermemek için oyuncunun bonservis bedelini kiralık üzerinden ödeyebiliriz. Örneğin, 5 milyon kiralık bedeli + 1 milyon satın alma opsiyonu şeklinde bir anlaşma yapabiliriz.

fenere para vermemek için oyuncunun bonservis bedelini kiralık üzerinden ödeyebiliriz. Örneğin, 5 milyon kiralık bedeli + 1 milyon satın alma opsiyonu şeklinde bir anlaşma yapabiliriz.
Fb fifa'ya şikayette bulunup tazminat ödettirir öyle bir durumda. Benzer senaryolar yaşandı daha önce.

yaw illa almak istiyorsan berkeyle anlasirsin, eyüp baskanina dersin opsiyonu cekme free olsun, eyübün baska oyuncusunu alirsin 5-6 milyona olur biter, zaten kutucu da kazikladilar bizi

yaw illa almak istiyorsan berkeyle anlasirsin, eyüp baskanina dersin opsiyonu cekme free olsun, eyübün baska oyuncusunu alirsin 5-6 milyona olur biter, zaten kutucu da kazikladilar bizi
Evet sonra Etik Kurulu ile ugrasalim sonra zaten bu TFF bize ceza vermek icin sebep ariyor. :cautious:

Berke icin bu kadar katakulliye gerek yok.

Günay kendini bu denli kanıtlamışken - bağlılığı zaten sorgulanamaz.

pek üzerine konuşmaya gerek yok.

33 yaşında olması handikap biraz ama Berke için herhangi bir gündem ihtiyamıcız yok.

yazın yürüsünler Olympiakosun kalecisine illa para verilecekse - kapansın bu konu.

fenerin çöpüne kalmadık allaha şükür. kendine galatasaray taraftarı diyen insan bu adamı nasıl ister anlamıyorum.

Dunyada kaleci kitligi var o yuzden bir truva atini daha iceri alalim.

Uğurcan alırdım mali şartları uygun olsa. Herif gününde olduğu zaman geçilmiyor mentali düşmesin yeterki

Bizim millette birine taktı mı takıyor

Lan adam bizim kulübeye doğru top attı ya alenen düşmanlık gösterdi hala berke berke

Derler ya anasını satim deveye diken insana seven lazım

Geri
Üst Alt