Eyüpspor, Erencan Yardımcı İçin En Az 10 Milyon Euro İstiyor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1719235896159.png

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Erencan için 10 milyon Euro'nun altında gelen teklifleri kabul etmediklerini belirterek, 22 yaşındaki santrforun yeni sezonda takımda kalacağını duyurdu.

Kulaksız'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Erencan Yardımcı için 10 milyon Euro’nun altında gelen tüm resmi tekliflere teşekkür ettik. Bu sezon için artık satış listemizde değil. Erencan hem bizim, hem türk futbolu, hem de milli takımımız için çok önemli bir sporcu. Yeni sezonda Eyüpspor’umuzun başarısı için ter dökmeye devam edecek."

Geçen sezonu Pendikspor'da kiralık olarak geçiren Erencan Yardımcı, 28 maçta forma giydi ve takımına 6 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Sideshow Bob'ı bizim altyapıdayken de beğenirdim ama HENÜZ uğruna ölüenecek bir oyuncu değil. Öyle aman aman istatistikleri yok.

En az mı

Ekli dosyalar

• sbellicarsi-di-risate.gif
    sbellicarsi-di-risate.gif
    31,3 KB · Görüntüleme: 8
Yaşı 22.5 oldu, bir futbolcu için potansiyelinin %80-90 ına ulaşması gerektiği var sayılır; sonrası ufak rötuşlardır. Erencan biraz geç gelişenlerden. Önümüzdeki iki yıl içinde çok ciddi seviye atlayabilirse, zayıf ihtimalle belki o paraları eder de şu an için komik kalıyor tabii. Oldum havalarına girerse alt liglere doğru da yol alabilir...

Şu an için komik bir istek
İleride belki edebilir
Yüksek fiyat çekeceğiz diye komik olmayın

images

Bu Yardımcı adındaki forvetten yardımcı forvet bile olmaz.
Kim la bu?

Bu çocukta yıllardır benim göremediğim neyi görüyorlar ?

Geri
Üst Alt