GSC Haber Eyüpspor Maçı İlk 11’imiz Belli Oldu

Rotasyon yapmasina kimse kizmiyor

2li forvet oynarken lemina ilkay orta sahasi olmaz diyoruz. Ilkay hangi macta iyi oynamis da 2 forveti kaldiracagini dusnuyoruz?

Yunus formsuz, eren formsuz, boeyin ne verecegini bilmiyoruz. Allah sonumuzu hayr etsin
Usta her maç öncesi aynı feryat figan, maç sonu sokup geçiyoruz. Az sakin mi olsak artık?

Madem rotasyon var ve Icardi oynuyor, Osimhen dinlensin işte.
Niye yoruyoruz ki bu maçta
Yönetimi ayrı hocası ayrı
Hepsinin şiraze kaymış
Çünkü Icardi'yi oynatmadığında depresyona giriyor ama maçı da kaybetmek istemiyor, Osimhen birşeyler yapar kazanırız diye düşünüyor.

Bu ne şimdi. Rakibe seni hiçe sayıyprum mu diypr hoca. Bi yerimizde patlamaz umarım.

Adam gibi rotasyon ne usta? 3 puan aldıktan sonra bir önemi var mı?
Var. Ikinip sikinarak mac izlemek istemiyorum. Iyi futbol görmek istiyorum

Sezon basi olur daha sezon yeni basladi 3-5 hafta sonra takim iyi oynamaya baslar sakin olun

Sezon ortasina gelir, cok sıkıṣık fikstur önemli olan 3p almak sakin olun

Nezaman iyi futbol isteme hakkimiz olacak??

Hem İlkay hem Icardi, büyük kumar. Şans yanımızda olsun diyeyim baya kötü bir görüntü şu haliyle. Hava kötü, zemin her geçen dakika ağırlaşırsa ve gol bulamazsak işimiz zorlaşır. Dua etsin de maç iyi geçsin yoksa bu taraftar çılgına döner.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon basi olur daha sezon yeni basladi 3-5 hafta sonra takim iyi oynamaya baslar sakin olun

Kupayı alınca istersin usta. Ben öyle yapıyorum sonra kutlamalara katılıyorum. Afedersin sokmuşum iyi futbola. Galibiyet bana yeter.

dostum iyi futbol izleme şansın yok adam futbola göre değil hiyerarşiye göre 11 diziyor

Bu adam rotasyon yapmayı hiç bilmiyor şu bitik eyüp bile üstünlük kuracak şu orta sahaya. Savunma yapmayı bilen bir tek lemina var sahada.

Emrah okana duvar olmanı kınıyorum dostum. Gel saflarimiza
benim sıkıntım eleştiriler ya da daha iyi (ne demekse) hoca isteyenlerle değil. Gs hocasına ne zamandır nefret kusuyoruz Murat'ım? Sene başı herkes avrupa avrupa dedi şimdi Avrupa için en önemli maçın arifesinde yapılan rotasyona denilmeyen kalmadı.

Zorlanırsak şaşırmam, bu icardi aşkı bizi bitirecek.Rakibi ciddiye almamak ne demek?1 kere takılsak şampiyonluk gidebilir.

İyi futbolu Torrent oynatıyordu bu arada niye gönderdik?

İnatçı ya, tuttu yine inadı
Daha önce çift forvet çıkıp kocaeline yenilmiştik
Hayırlısı artık ne diyelim

Geri
Üst Alt