GSC Haber Eyüpspor Maçı İlk 11’imiz Belli Oldu

Rotasyonun amacı ne? As adamları dinlendirmek, sakatlıklardan sakınmak vs. Sahaya atıyosun 2 emekliyi, takım bunları taşımak için geberiyor hep. Bu etkili bir rotasyon olmuyor ki, tam tersi çok zarar veriyor. Maçtan sonra soralım Lemina'ya Davinson'a rotasyonu, ana avrat söverler adama. Torreira'yı dinlendireceksen Nhaga'yı al, Sane Barış dinlendireceksen Asprilla al. Singo oynat ne bileyim. Hepsi fişek gibi.

Yok yok bu Okan akıllanmayacak buna sürekli küfür edilecek, rahat olmaması lazım. Şu kadronun mantıklı açıklaması yok

Elimizde adam akıllı tek 6 numara lemina adam adelesi atsin diye icardi ile çıkıyor yetmiyor yanına da ilkay koyuyor yani tek orta saha

Puan kaybında -> ders aldım
Kazanırsak -> işte benim taktiğim

Ne güzel mantık la böylelikle hiçbir şekilde başarısız sayılmıyon 10 numara sistem kurmuş kendi hayal aleminde

Skoru erken alacağına güvenerek yapılan maç planları genelde ters teper. Umarım ilk yarıda 2-3 farkı alıp Osimhen' i erken çıkarabiliriz; Nhaga iyi olur mesela.

Rotasyonun amacı ne? As adamları dinlendirmek, sakatlıklardan sakınmak vs. Sahaya atıyosun 2 emekliyi, takım bunları taşımak için geberiyor hep. Bu etkili bir rotasyon olmuyor ki, tam tersi çok zarar veriyor. Maçtan sonra soralım Lemina'ya Davinson'a rotasyonu, ana avrat söverler adama. Torreira'yı dinlendireceksen Nhaga'yı al, Sane Barış dinlendireceksen Asprilla al. Singo oynat ne bileyim. Hepsi fişek gibi.

Çok güzel noktaya değinmişsin
Rotasyon yapmayı bile bilmiyor elinde geniş kadro olsa beye yarar
Bu maçı büyük ihtimal alırız belki ama yaşlı prensleri küsmesin diye ötekilerin canını çıkaracak

Bakalım kaçıncı kontradan yiyeceğiz golü. 10 tanede atsak bu korkaklığı hiçbir zaman geçmeyecek

İspanyol köylüsü zaten herif Meksika ligine demir attı 1.38 puan ortalaması ile takılıyor

Neden gönderildi sormuşlar söyledim
İyiydi kötüydü yakışıyordu yakışmıyordu ayrı bir şey
Ama hocaysa destek verileceğine ilk baştan itibaren itibarsızlaştırıldı
Çünkü terim terimciler için kulüpten büyük

gs’mizde oyuncu değişikliği
giren oyuncu #23 numara kaan ayhan

nhaga dk 60 itibariyle ısınmaya başlar şanslıysak 85 gibi girer

Geri
Üst Alt