GSC Haber Eyüpspor Maçı İlk 11'miz Belli Oldu

Frankfurt a karşı Toreyra Lemina İlkay çıkacak sanırım OB

Singo niye oynamıyor? Cl maçı var önümüzde ne zaman oynayacak bu adam. Okan seni Allah bildiği gibi yapsın. 30 milyon verildi bu adama....

Osimhen yokken Icardi'nin baslamasi dunyanin en normal seyi. Tek handikap Osimhen varken, Icardi'nin yedekte sorun yapmamasi.

Ilkay hemen ilk 11 baslamasi cok hosuma gitti. Ben en cok Sane'yi uyandirmasi ihtimali icin umitluyim. Gorecegiz bakalim.

Singo'yu bekliyordum sabirsizlikla. Ama bu mac baslamamas hem uzdu hem de Frankfurt macini dusununce gerekliydi.

Guzel kadro sonuc olarak. Rotasyon sart. Gecen sezon ki senayoyu istemiyorum. 14-15 kisilik rotasyon iyidir.

Günay
Singo
Mete
Arda
Jakobs
Kaan
Berkan
Lemina
Ahmed
Barış

10 yedekten 8'i defansif adam

Barış ve Ahmed hariç yedekte hücum oyuncusu yok

Böyle kadro planlaması olmaz arkadaş

Yusuf Demir şu defans bolluğunda bile kadroya alınmayacaksa niye kadroda tutuldu? Feshet gitsin alan yoksa.

Yazık

Günay
Singo
Mete
Arda
Jakobs
Kaan
Berkan
Lemina
Ahmed
Barış

10 yedekten 8'i defansif adam

Barış ve Ahmed hariç yedekte hücum oyuncusu yok

Böyle kadro planlaması olmaz arkadaş

Yusuf Demir şu defans bolluğunda bile kadroya alınmayacaksa niye kadroda tutuldu? Feshet gitsin alan yoksa.

Yazık
Osimhen in sakat olduğunu da unutmayalım.

Takıma istikbal vaat eden bir sol stoper ve os olabilirdi belki onun dışında kadro okey abi. Abartmayın bazı şeyleri 8 tane golcü mü olcak kenarda. Ayrıca Sallai de kanat rotasyonuna gelcek. Ezbere konuşup durmayın

Sallai formda singo elbet oynayacak hafta içi maç var abi bu singo yangını nedir yav adam ebesinin nikahına gitti hafta içi

30 milyon euro verdiğimiz adamı 2-3 hafta geçmesine rağmen ilk 11'e koyamıyorsan ben başlarım böyle işe.

Singo, Jacup, Lemina ve Barışı Avrupa maçında 11 başlatır diye umuyorum böyle fizikli adamlara ihtiyaç var ama olurda bugün 3-4 fark atarsak gidip aynı kadroyu çıkarır.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen in sakat olduğunu da unutmayalım.

Takıma istikbal vaat eden bir sol stoper ve os olabilirdi belki onun dışında kadro okey abi. Abartmayın bazı şeyleri 8 tane golcü mü olcak kenarda. Ayrıca Sallai de kanat rotasyonuna gelcek. Ezbere konuşup durmayın
Sol stoperi Abdül,en kötü Singo, Kaan veya Arda ile

Sağ beki Sallai, Kaan vs ıvır zıvır adamlarla geçerim demiştir

Orta sahada zor maçlarda Sara veya Gündo'yu yedek yaparım demiştir

Bunlara şerh düşerek kabul edebilirim ama bir tane yabancı genç hızlı kanat kiralanmaması anlamsızdır. Farklı tipte oyuncuların keyfi değil zaruri olduğunu unutmayalım

Geri
Üst Alt