Eyüpspor Maçının Hakemi Oğuzhan Çakır

Sedat Yıldız

Büyük Kaptan
Trabzonspor - Fenerbahçe derbi maçının hakemi Oğuzhan Çakır kimdir? Kaç  yaşında? Nereli? Hangi takımlı? - Trabzonspor

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak müsabakalarda görev yapacak hakemler açıklandı.

Trendyol Süper Lig'de 14. hafta heyecanı 29 Kasım Cuma, 30 Kasım Cumartesi, 1 Aralık Pazar ve 2 Aralık Pazartesi günü oynanacak maçlarla yaşanacak. Söz konusu mücadelelerde düdük çalacak hakemler Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesinden duyuruldu.

Süper Lig'de 14. haftanın programı ve hakemler şöyle:

29 Kasım Cuma

20.00 Antalyaspor - Sivasspor: Yasin Kol

30 Kasım Cumartesi

13.30 Samsunspor - Bodrum FK: Ozan Ergün
16.00 Adana Demirspor - Konyaspor: Atilla Karaoğlan
19.00 Corendon Alanyaspor - Trabzonspor: Burak Pakkan
19.00 Başakşehir - Göztepe: Çağdaş Altay

1 Aralık Pazar

16.00 Çaykur Rizespor - Kayserispor: Emre Kargın
19.00 Galatasaray - Eyüpspor: Oğuzhan Çakır

2 Aralık Pazartesi

20.00 Fenerbahçe - Gaziantep FK: Alper Akarsu
20.00 Hatayspor - Beşiktaş: Kadir Sağlam

ifb nin cocugu hacihüsrevoglu nun,okan hoca nin ciceklerle karsilamasini istedigi hakem mi bu

Oha, Trabzon-Fener macina eden hakem bu.

Bu mhk ,kaşar hakemler yerine gençlere şans veriyoruz diyor ,kağıt üstünde güzel fakat kötü yönetim yapanları dinlendirmiyor

Ama ben 2 3 yıldır ısrarla söylüyorum esas pislikler orta hakemden ziyade Varda dönüyor

Totem için verdiler herhaldebu fbli gevsegi,o totemi sizin

bu sene her maç hem rakibi hem hakemi yenmeye zorlanıyoruz. Bakalım ne kadar gidebileceğiz.

Bu adamın yönettiği maçta erken gol gelmezse tribünler sahaya inebilir. Büyük provokatör.

Tff bize savas acti bu artik bilinmeyen birsey degil

kansizlara sormak lazim fenerin bir ic saha macina veya ic saha’yi gectim bjk derbisine ali sansalan verilecek mi

Hacıosman çakma kurtlar vadisi replikleirle fırıldak ın değirmenine su taşımak için görevlendirilen biridir..
Alayınızı üstüste koyacağız rahat olun...

Geri
Üst Alt