Eyvah Eyvah! Kimlik Bilgilerimiz İnternette Geziyor!

Bizim akrabalarin butun hep bilgileri var lan boyle birsey yok. Boyle serefsizlik olamaz.

ben bakamadım site açılmadı :( bu kimlik olayı çok sakat bir iş !! ben baya sıkıntısını çekmiştim itin biri benim kimlik bilgilerimi kullanarak telekomdan 3 sabit hat internet hattı kablo tv hattı çıkartarak 12 bin liralık faturayı bana geçirmişti tam 1 yıl uğraştım savcılığa suç duyurusunda bulundum kendimi ispatladım bir kuruş ödemedim ama yaşadığım stresi tarif etmem mümkün değil !!

Yav neredeyse her sene aynı liste paylaşılır bir yerlerde. İlk defa görenlere hayret ediyorum doğrusu.

Bu nasıl kafa arkadaş? Her bu tür konunun altına bunu yazmana da ben hayret ediyorum. Biri gerçek ismin buysa "Berkant Yasa" yazıyorlar TC kimliğinden, Doğum tarihine, anne adına, baba adına, adresine vs ulaşıyorlar. Bu normal bir şey mi? Her sene paylaşılıyor olması bunu normalleştirir mi? Ben o kadar dönemdir ilk defa görüyorum bu mu hayret edilecek şey yoksa bu bilgilerin ellerine geçmesi mi?

Bu mantıktaki insanları anlamıyorum sanırım yurtdışında yaşıyorsun ya da listede ismin yok keza insanın kendi bilgilerini görüp rahatsız olmaması normal değil. Burası Türkiye ben polisim diyene bankadaki parasını teslim eden milyonlarca insan var. Bu bilgilerle adamlar bankaları dolandırır, sen sanıyorsun ki her işlemde nüfus cüzdan sureti veya ıslak imza isteniyor, gayet şu bilgiler yeterli olur bir çok interaktif bankacılık için. Diğer vahim konular da var.

şimdi bakabildim korkunç bir olay bu !! tüm sülalece bilgilerimiz kapı numarasına kadar internette !! isteyen çok rahat dolandırabilir tek kelimeyle ...rağı yedik !!!!

Hırsıza yol gösteriyonuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

hala akif site aferin devam edin. bence en kısa sürece yasal yollara başvurun ismi çıkanlar için söylüyorum. Yarın başınız ağrır olabilecek bir olumsuz durumda, en azından bu şekilde ispatlanması kolay olur.

Siteye girdim ben calışıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ismi cikanlar bence karakola bildirin sonra birsey olursa basiniz agrimaz en azindan.

İsmi çıkanlar diyorsunuz da bir çok kişinin bilgileri var. Milyonlar diyeyim belki daha fazla. Aradığım herkesin bilgilerine ulaştım. Kökten bir çözüm gerekli. :)

İhbar Web - Bir deniyeyim bakalım.
Benimki cikmiyor belki yurt disinda yasadigim icindir bilemiyorum. Cikanlar bildirse iyi olur bence kokten bir cozum bulana kadar emliyet onlarda bulursa.

Son düzenleme:
Benimki cikmiyor belki yurt disinda yasadigim icindir bilemiyorum.
Olabilir bazı istisnalar var sanırım. İhbar etmeye çalıştığımda;

Halen idari tedbir veya koruma tedbiri uygulanmakta olan sitelere yönelik ihbarlar değerlendirilmemektedir.
Lütfen bu tür siteleri ihbar etmeyiniz.

şeklinde bir uyarı çıkıyor. Sanırım bilgileri var.

İsmi çıkanlar diyorsunuz da bir çok kişinin bilgileri var. Milyonlar diyeyim belki daha fazla. Aradığım herkesin bilgilerine ulaştım. Kökten bir çözüm gerekli. :)

İhbar Web - Bir deniyeyim bakalım.

Şikayet edelim de hangi başlıkta 8 başlıktan hiçbiri bu tür konularla ilgili değil :red:

2009 senesinde oy kullanan herkesin bilgisi var tanıdığım herkesi buldum gerçekten büyük bir skandal bu profesörlerin kandırılıp çöp kutusuna para koyduğu bir ülkede bu bilgileri ele geçirenler istediği kişiyi hop oturtup hop kaldırır

Geri
Üst Alt