- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Bizim akrabalarin butun hep bilgileri var lan boyle birsey yok. Boyle serefsizlik olamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav neredeyse her sene aynı liste paylaşılır bir yerlerde. İlk defa görenlere hayret ediyorum doğrusu.
Ismi cikanlar bence karakola bildirin sonra birsey olursa basiniz agrimaz en azindan.
mirror yazan yere tıkla açılıyor ozamanSite açılmıyor.
Benimki cikmiyor belki yurt disinda yasadigim icindir bilemiyorum. Cikanlar bildirse iyi olur bence kokten bir cozum bulana kadar emliyet onlarda bulursa.İsmi çıkanlar diyorsunuz da bir çok kişinin bilgileri var. Milyonlar diyeyim belki daha fazla. Aradığım herkesin bilgilerine ulaştım. Kökten bir çözüm gerekli.
İhbar Web - Bir deniyeyim bakalım.
Olabilir bazı istisnalar var sanırım. İhbar etmeye çalıştığımda;Benimki cikmiyor belki yurt disinda yasadigim icindir bilemiyorum.
Halen idari tedbir veya koruma tedbiri uygulanmakta olan sitelere yönelik ihbarlar değerlendirilmemektedir.
Lütfen bu tür siteleri ihbar etmeyiniz.
İsmi çıkanlar diyorsunuz da bir çok kişinin bilgileri var. Milyonlar diyeyim belki daha fazla. Aradığım herkesin bilgilerine ulaştım. Kökten bir çözüm gerekli.
İhbar Web - Bir deniyeyim bakalım.