eyyamın adı : halil umut meler

fena dogradi bizi bugun , galibiyet aldik diye unutmamak lazim

Şeref namus kalmamış bunlarda
Her dk sövdüm
crespo ya da buna da

Zafer sarhoşluğuyla kaynadı ama öyle böyle doğranmadık bugün, gündeme getirilmeli

sadece bu değil ki
keremin golunu 7 dk civarı didiklediler
attığımız verilmeyen ilk golde çizgiyi çekip yayına neredeyse bizim kale arkasından verdiler
sivas maçından beri ortalığı yangın yerine çevirmelerinin ekmeğini bugün 6 -7 0 kaybetmeyerek yediler
zaten asıl hedefte bugundu

edit. daha adamlar barışı tekme tokat indirdiler yere yatırıp gırtlakladılar penaltıyı vermedi
ilk yarı barışın suratına bastılar sarıyla geçiştirdi.

Açın ermani bir izleyin hiçbir haltı göstermiyorlar incelerken..Samuel keremi formadan çekiyor bir de parmağı yüzüne geliyor konuştuğu olay kerem kendini neden kolay bıraktı devam da edebilirdi.. Ali Koç bunları gerçekten müthiş mamalamis bu sezonki Erman eski yıllardan çok farklı

Böyle çıkarılacak 7-8 pozisyon var. Fener hakem kadar mücadele etmedi.😀

Fener taraftarı bile kabul etti bugün o sebeble erden bey mutlaka açıklama yapmalı sessiz kalmak olmuyor

Meeeeeelerin eyyamlari maç içinde not aldım hepsini..

- Szalainin bileğe basması sari (faul bile yok)

-Gustavoya korkudan çalamadığı 2. Sarı

-King 2 adet sarı (bir taban bir de mertense dirsek)

-Samuelin keremi çekmesi sarı (faul bile yok)

- barış ve samuelin pozisyonunda samuelin alenen barışın formasını çekmesi faulun samuele verilmesi ki burada penaltı pozisyonu çıkabilirdi tam çözemedim o kısmı..

Özeti izleyebildim bizi yemeye çalışmış hakem ama oyunumuzla ezmişiz.

Hakeme rağmen 3-0 Kadıköy deplasmanında galip gelip 1 hafta önce Sivas’ta Kara gece diye ağlayanlara en güzel cevabı verdik.

Meeeeeelerin eyyamlari maç içinde not aldım hepsini..

- Szalainin bileğe basması sari (faul bile yok)

-Gustavoya korkudan çalamadığı 2. Sarı

-King 2 adet sarı (bir taban bir de mertense dirsek)

-Samuelin keremi çekmesi sarı (faul bile yok)

- barış ve samuelin pozisyonunda samuelin alenen barışın formasını çekmesi faulun samuele verilmesi ki burada penaltı pozisyonu çıkabilirdi tam çözemedim o kısmı..

Icardi gol attığında maçı bitirmişti. Ama sonra ona sarıyı göstermek için santra yaptırdı onun bunun çocuğu.

Geri
Üst Alt