Cevap: Ezel

en les dizi arka sokaklardir bide günde 2 3 kere yayinliyorlar ne zaman kanal d yi acsam bu dizi cikiyor karsima nefret ediyorum

cok sacma türkiye nin en baba 2 dizisi niye böyle gösteriliyor acaba merak ediyor insan.

Türk Sinema,Tv vs tarihinin tartışmasız en iğrenç dizisi. Oyunculuklar iğrenç, senaryo iğrenç. Her şeyi iğrenç. Tek bölümünü izleyin Bir dizide neler olmamalı sorusunun bütün cevaplarını bulacaksınız eminim ki.

Yayınlandığı saatle alakalı dediğin durum. Onun dışında Derin Sular ve Aile Bağlarıyla beraber hakikaten kainatın en leş dizisi

1. sezon 13. bölümde ramiz dayı kerpeten ali'ye bir hikaye anlatmıştı: avludaki çocuğun hikayesini.

ve de meselenin ne olduğunu açıklamıştı :

--- spoiler ---

mesele neymiş biliyor musun?

mesele en mutlu olduğun o gün, en güzel hayaller kurduğun o gün ölmekmiş mesele…

neymiş mesele?..

mesele ölmek değil; mesele dost bildiğin, en güvendiğin adamın eliyle ölmekmiş mesele…

ali'nin dediğinde başka bir anlam, köşe möşe yoksa , tefom en mutlu gününde en güvendiği adamın eliyle ölmüştür.

--- spoiler ---

İyi gözlem

[video=youtube;JWV8nSka1H4]https://www.youtube.com/watch?v=JWV8nSka1H4[/video]

Bu arada yakın zamanda dizinin albümü çıkacak. Ramiz Dayı'nın konuşmaları ağırlıklı bir albüm olacakmış. 30-40 civarı parça barındıracak.

tefo ölmemiş daha ölmemiş.ama sanırım Alinin geçen hafta anlattıgı hikaye bu bölümdede gösterilmeye devam edicek.

Tefo olmemis fakat burda onemli olan 3 hafta sonrasinin devamini mi gosterecekler yoksa o 3 hafta icinde neler oldu onu mu gosterecekler. Umarim 3 hafta sonrasini gostermeye devam ederler ozaman Tefo gercekten olmedi demektir fakat bu sefer Ali'nin "Tefo'yu ben oldurdum" demesi sacma olur? Buna nasil bi kilif uydurmuslar merak ediyorum acikcasi. Birde Tefo'nun Ali'ye ihanet etmis olmasi (Ezel ile Ali'nin yerini soylemis olmasi) cok sacma cunku bize bu bolume kadar tanittiklari Tefo bunu asla yapmazdi.

Neyse yok eger 3 haftada neler oldu onu gosterirlerse o da cok sacma olur, ozaman demezler mi neden onceden dogrudan gostermediniz diye? Zaten Tefo'nun olecegini herkez bilir ozaman onceki bolumde Ali'nin agzindan cikan laflardan dolayi. Bu daha da sacma olur acikcasi ama turk yapimcilardan bu beklenir, her dizi'nin icine etmeye meraklilar.

Pazartesi olsada izlesek ...

Kaya'nın öldüğü hafta, uzun zaman aradan sonra güzel bir bölüm yapmışlardı, 2 haftadır yine vasat gidiyor dizi.

Konu kalmadı heralde, dizinin 2 numaralı adamı Tefo'yu öldürmeye çalıştılar daha da saçmaladılar.

Ama Kaya'nın öldüğü haftaki bölüm Ezel için efsane bir bölümdür.

Aynen, Kaya'nin öldügü bolum sonrasi Ezel firtina gibi esecek derken kacti bi kenariya cekildi.

Hayatimda boyle sacma bi senaryo gormedim ben, Ezel gibi dizinin bile icine etmeyi basariyorlar ya yazik.

OSMAN SINAV olsa bu dizi'nin anasini aglatir rayting rekorlari kirilirdi ...

2. Fragman'dan da anlasildigi uzere Tefo bu sefer ölüyor.

Ben hayatimda boyle sacma bi senaryo gormedim, bu turk yapimcilari neden her dizi'nin icine etmek zorundalar?

Boyle sacmalik mi olur? Gecen bolum öldü gibi derken ölmedi ama bu sefer bu bolumde ölüyor. Ozaman bari gecen hafta öldurseydiniz, ne hakkiniz var insanlarin duygulariyla oynamaya?

2. Fragman'dan da anlasildigi uzere Tefo bu sefer ölüyor.

Ben hayatimda boyle sacma bi senaryo gormedim, bu turk yapimcilari neden her dizi'nin icine etmek zorundalar?

Boyle sacmalik mi olur? Gecen bolum öldü gibi derken ölmedi ama bu sefer bu bolumde ölüyor. Ozaman bari gecen hafta öldurseydiniz, ne hakkiniz var insanlarin duygulariyla oynamaya?

:) Ezel duygularla oynuyorsa diğer diziler ne yapıyor acaba. Adamlar geçen hafta Ali'nin ağzından dediler zaten Temmuz vurduğunda ölmedi daha sonra öldü diye. Bu hafta da onu gösterecekler bu kadar basit.

:) Ezel duygularla oynuyorsa diğer diziler ne yapıyor acaba. Adamlar geçen hafta Ali'nin ağzından dediler zaten Temmuz vurduğunda ölmedi daha sonra öldü diye. Bu hafta da onu gösterecekler bu kadar basit.

Bu bolumde de Temmuz öldürüyor. Onceki yorumlarimdan birinde de belirtmistim 3 hafta icinde neler oldugunu gostereceklerse Tefo öldü demektir (ki bu cok sacma bi senaryo olur sirf dizi'yi uzatmak adina sacmalamis olurlar. Insan 3 hafta sonrasina gidecegine Tefo'nun yarali hali olan yerden devam et daha iyi ve mantikli), yok 3 hafta sonrasindan devam edeceklerse Tefo ölmedi demektir (ve ölmemelidirde).

Neyse dogru onu bi an unutmustum, dediginiz gibi 3 hafta icerisinde neler olup bitti onu gosterecekler herhalde. Millet niye baksin ki ozaman dizi'ye? Zaten Tefo'nun ölecegini biliyor insanlar, Tefo dizi'den cikana kadar insanlar bakmaz sonra devam bakarlar (ki belki sirf Tefo yok diye cok rayting kaybedebilir dizi).

Nerden bakarsan bak, dizi'nin icine ettiler :)

Tevfik Temmuz'un elinden canlı kurtulur. Ancak Temmuz'un gittiği yerde Ali ve diğerlerini bir ölüm kalım savaşı beklemektedir. Tevfik, tuzağa düşmüş olsa bile, sevdiklerini kendi eliyle vermiştir Temmuz'a. Bunun bir bedeli olacaktır. Ali, Tevfik'e bu bedeli ödetir. Hem de ağır ödetir. Geri dönmek istediğindeyse, artık çok geç olacaktır. Tevfik, geçmişte başına gelenlerin de etkisiyle, bu kez kimseyi dinlemez. Son anda yetişen ve yardım elini uzatan Ezel'i bile.

Aynı anda Cengiz de Eyşan'dan boşanmak üzere mahkemeye doğru ilerlemektedir. Vazgeçemediği aşkı Eyşan, ellerinden kayıp gitmek üzeredir. Bir tarafta karısını sonsuza dek kaybetmenin acısını yaşayan, gözü dönmüş bir Cengiz, diğer tarafta dostlarından soyutlanmış, yalnız ve hala birilerini kurtarmaya çalışan bir Tevfik. Bu ikisi birleştiğinde, sonuç...

... (more info)

Demişler özette. Anlayacağınız Tefo, hayatta kalabilmek adına ihanet ediyor.

Burak kardes, Tefo öldü sayilir. Buyuk ihtimalle yarin ki bolumde 3 hafta icerisinde neler olup bitti onu gosterecekler.

Insanlar son zamanlarda Ezel dizisinden sogdugunu artik bakmadigini falan diyorlardi bende kendi kendime soruyordum "Bunlar salak mi? Ezel'den nasil sogulur" falan filan. Ne yalan soylim, su son olanlardan sonra bende sogudum eskisi kadar hevesle 4 gozle beklemiyorum yeni bolumu. Su Tefo olayi beni ciddigi anlamda soguttu diziden.

Ha dizi'yi izlemeye devam ederim fakat artik oyle pazartesi olsada baksak demem.

Burak kardes, Tefo öldü sayilir. Buyuk ihtimalle yarin ki bolumde 3 hafta icerisinde neler olup bitti onu gosterecekler.

Insanlar son zamanlarda Ezel dizisinden sogdugunu artik bakmadigini falan diyorlardi bende kendi kendime soruyordum "Bunlar salak mi? Ezel'den nasil sogulur" falan filan. Ne yalan soylim, su son olanlardan sonra bende sogudum eskisi kadar hevesle 4 gozle beklemiyorum yeni bolumu. Su Tefo olayi beni ciddigi anlamda soguttu diziden.

Ha dizi'yi izlemeye devam ederim fakat artik oyle pazartesi olsada baksak demem.
Öldü sayılırı yok, öldü zaten. Şimdi nasıl öldüğünü göreceğiz, beni ise soğutması aksine son bölümler soluk kesici, müthiş geçiyor.

Orasi zaten yuz yilin sacmaligi, insan 3 hafta sonrasini degil hemen oteki bolumde o 3 hafta icinde neler olup bitti onu gosterir ama bunlarin dunyalari tersine.

Ezel Kaya'yi oldurdugu bolum sonrasi harika olacak diye beklerken Ezel kenariya cekildi bu yetmiyormus gibi Tefo öldü. Bana gore dizi'nin icine ettiler. Bazi senaryolar oyle sacma oyle gercek disi ki ama bunlar bi bizim turk dizilerinde olur, tipik turk milleti iste.

Ornegin Kavak Yelleri, Efe öldu dediler sonra dizi'ye geri dondu sonra geri öldü. Tamamen sacmaliktan ibaret :)

Orasi zaten yuz yilin sacmaligi, insan 3 hafta sonrasini degil hemen oteki bolumde o 3 hafta icinde neler olup bitti onu gosterir ama bunlarin dunyalari tersine.

Ezel Kaya'yi oldurdugu bolum sonrasi harika olacak diye beklerken Ezel kenariya cekildi bu yetmiyormus gibi Tefo öldü. Bana gore dizi'nin icine ettiler. Bazi senaryolar oyle sacma oyle gercek disi ki ama bunlar bi bizim turk dizilerinde olur, tipik turk milleti iste.

Ornegin Kavak Yelleri, Efe öldu dediler sonra dizi'ye geri dondu sonra geri öldü. Tamamen sacmaliktan ibaret :)

Abi bu dizi Kurtlar Vadisi değil, Ezel de Polat Alemdar haliyle değil. Gerçi eskiden olurdu KV de bu tip intikamlar. Polat her sevdiğinin ardından bir adamı mutlaka indirirdi ama şimdi yok haliyle.

Ezel farklı bir dizi, farklı bir senaryo. Satranç gibi, farklı birşey yani. Türkiye böyle bir senaryo görmedi, bu 3 hafta olayları falan da yerinde bence.

Geri
Üst Alt